Idealā sieviete,kādai tad viņai jābūt?

Vakar temats bija par īstu vīrieti,bet īstam vīrietim vajag īstu sievieti.Tad nu kāda viņa ir tā īstā,idealā sieviete?Ar kuru gribētos ne tikai pārgulēt vai laiku pavadīt,bet gan veidot ko nopietnāku.Dāmas vai uzskatat sevi par īstām,ideālām sievietēm?Kungi,kādu sievieti Jūs gribētu redzēt sev blakus?No sevis piebildīšu,ka mans ideāls nav blondīne 90 60 90 ar kājām no ausīm.Ir jābūt kam vairāk par smuku ģīmīti.:)))))))))))))

Chris1986  Man nav lielu prasību - galvenais, lai būtu jauna un tieva, un varētu divciparu skaitļus galvā sareizināt

elinas  :):):) Ideāli nekad nesatiksies....jo ideāls vīrietis divreiz nepiedāvās,bet ideāla sieviete ar pirmo reizi nepiekritīs :):):) Eh,tāpēc jādzīvo vienai :)

rudensroze1  Skarletei:nu kāpēc jāizvēlas- var taču sieviete būt gan parādei , gan virtuvei, gan gultai.
Nav šoreiz man ko spriedelēt par ideālu sievieti- lai to dara vīrieši, tikai teikšu, ko vīrieši noteikti negribētu - justies , ka sieviete viņus un viņu paveikto nenovērtē, neciena viņus un viņu viedokli, neizrāda rūpes un ļoti vīrieši negrib, ka viņus zāģē

Chris1986  Nē, tie trīs vaļi, uz ko balstās pasaule, un nevienu no tiem nevar izjemt ārā, jo tad viss sabruks

Nerons  Pievienojos Chris1986 un + ar zirgasti!

floresa  Chris1968- sievietei jābūt tādai,lai negribētos viņu pabarot,bet lai gribētos to apēst! :)

Skarlete  Rudensroze1 šķiet ideāla un vēl naudiņa jānes mājās - saimniecībā noderēs, bet es padodos...un ja blakus būs koka gabals - zāģēšu!!!:))

AivarsN  Tādu,kura aizpildīs manus trūkumus,tāpat kā es viņas,uz pasauli raudzīsimies līdzīgām acīm un priecāsimies par vienu un to pašu,kā arī palīdzēs man iemācīties un saprast to,kas šajā dzīvē vissvarīgākais. Vienkārši man atbilstošu otru pusīti.

EllaX  Ideāla sieviete ir katra, kādu viņu ir radījis Augstākais Radītājs.KATRA.

limonija  Jebkura sieviete var būt kādam ideāla - tikai jāatrod šis "kāds";)

Deisa  Virtuvē - dāma, sabiedrībā - prostitūta, gultā - pavāre. Tā laikam? /cer, ka neko nesajauca/ :D

vivjenna  Ideāla sieviete...mīļais, es tev atnesu šņabīti un glāzīti arī jau noliku...Vai arī...mīļais, es tev makšķeres atšķetināju un tārpiņus saraku, vari doties relaksēties pie dabas krūts, es malku saskaldīšu un ūdeni sanesīšu.:D

floresa  Un ideālais vīrs ir ,kad sieva saka: "Atnesu tev šnabīti un gurķīti!"..dzird atbildi:"Mīļā es tūlīt ..traukus jau nomazgāju....pabeigšu tik grīdu mazgāt!":P

lienite101  Lai mājās, sirdī un gultā ir viena. Tā ideālā. Tā teikt - trīs vienā.

Aivars50  Sieviete ir kā mūzikas instruments , tikai daži to prot spēlēt - cits labāk , cits sliktāk. Ja neproti , tad negrābsties , dabūsi ne tikai ar kāju pa pakaļu , bet arī šmucspaini vēl uzmauks galvā ! Ja neproti , tad nesaki , ka sieviete ir slikta ! Slikts esi TU !!!!!!! Pagriezies un ej ! Un vienmēr atceries - Vīrieša ceļš uz sievietes sirdi nekad neved caur sexu !(kā te viens otrs iedomājas) Pamācies psixoloģiju !

elga  Ideāla sieviete ir, kura ir saimniece virtuvē, karaliene sabiedrībā un mauka gultā. Tādu Jums vīriešiem vajaga sievieti.

Marija_Anna  Nedod dievs būt ideālai!
Un ideālo pa savu pusgadsimtu vēl ne reizi neesmu meklējusi.
Bet gan tādu , kas man ir īpašs un kam es esmu īpaša. To gan.

piladzoga  IDEĀLA priekš visiem ..gumijas lelle..ideāla = garlaicīga :D

Deizii  Vispirms paskaties uz sevi,"Ideālais", pirms nicīgi izsaki piezīmes, ka tev nevajag blondīni 90-60-90 un smuku ģīmīti....Ko Tu pats ESI VĒRTS?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu