Jautājums sievietēm?

Jautājums sievietēm, vai apskatot anketu,jūs uzreiz varat pateikt,ka ar viņu nav vērts pat iesākt runāt? Kas liek jums tā nodomāt?

edding  Dažreiz tiešām uzreiz var redzēt, ka džeks neveiksmīgi precējies un tagad meklē, kur varētu kompensēt šo neveiksmi.

Tinte  Jā, pēc anketas un bildēm daudz ko var pateikt. Bija te tikko vienā tēmā autors, kuram jau sejā ierakstīts, ka mīl iešņabot un pa meitām paskraidīt. Ar tādiem tiešām nav vĕrts pat sarunâties.
Bet Tava anketa un bildes ir ok, vajag tik rakt, gan jau atradīsies kāda forša meitene.

Esari  Pašā paša fočas apakšmaliņā VIŅA saskatija, ka man ir trennūzenes-...un tu tā dzīvo?!...un ta bija pirmā un peedejā viņas vēstule :D

Discreta  Ja nav bildes, nerunāju.

Paula6  Ieskatos tikai tajās anketās, kuru īpašnieki ir skatījuši manu, kādreiz arī tajās kuriem ir tāds "ekšens" nicks. Pēc arī pavisam skopiem ierakstiem, ja tādi ir, var pateikt diezgan daudz..pat no ierakstītiem 2 vārdiem. Tas ir pirmais iespaids un ja sarakstos vai tiekos, tad daudz nemainās...nostrādā arī intuīcija.
Bet autors ir domājis ko raksta un tas ir liels +...citās anketās melus, ironiju vai sarkasmu arī var "izlasīt".

klava4  ja raksta ka iepazīsies vecumā no 15-70..skaidrs,,vienalga ar ko ..tas ir nenopietni. Jājamzirdziņš.Punkts.

DanaL  "Nedomāju, ka viņām tie vīrieša kg būtu kāds svarīgais faktors" (c)
Ui, un kā vēl!

dogville  "ar plusiem un miinisiem","saprotoshs","ka"vietaa"kad"lieto...beernus sauc par piekabeem...kursh par kulinaarijas maakslas kroni kotletes uzskata...taadi te ir 90 no 100,taapeec mans ir atrasts briivaa dabaa:D

vienkaarsha  Sarakstei nav svarīgi cipari. Kaut, kad redzu "iepazīšos no 15 un t.t.´, tad gan šķebinā un interese zūd. Otrs radītājs: nepazīstajam cilvēkam ziņa sākās ar kaislīgam bučam, sirdi trīsošo un t.t, Tādam uzreiz Davaj, do svidanija...

Geisha  1. Pirmais ko skatos tas ir vecums. Ja puisis ir manu bērnu vecumā tad uzreiz skaidrs, ka jumtiņš ir aizbraucis.
2. Nākošais. Ja anketā rakstīts vīrietis un vairāk gandrīz nekā - tad lobīt kas tur dziļi noslēpts neredzu jēgu tērēt laiku.
3. Precēts vai ir draudzene - skaidrs meklē mīļāko. Ātrais seksis un brīva. Neizklausās vilinoši.

poga_parastaa  Chris, Tu tomēr kļūdies attiecībā par sieviešu attieksmi pret to, kāds ir vīrieša svars. Nu nav mums vienalga. Tāpat kā jums, vīriešiem, arī sievietēm ir dažādas gaumes - vienai patīk apaļīgi, otrai kalsni, trešai muskuļoti, ceturtai - bez pārspīlējumiem. Nezinu, kāpēc Tev (un ne tikai) liekas, ka mums ir vienalga. Šajā pasaulr viss ir līdzsvarā.
Runājot par tēmu. Ja tikai sarunas pēc, tad pirmais, kam pievēršu uzmanību - iepazīšanās mērķis. Ja iepazīties un tikties realitātē ar domu, ka varbūt kaut kas labs no tā visa varētu izveidoties, tad viennozīmīgi nākamie seko gadi, augums, ģimenes stāvoklis, attiecības ar alko un jā, arī svars.

baluba  Nedomāju ka vīriešiem kas citādi. Ja anketa nekāda, pateikts nav nekas, tad skaidrs cilvēks nezin ko grib, vai arī viņam ir vienaldzīgs Jūsu piedāvājums.
Un ja nav uzrādīti kg tas vēl nenozīmē ka cilvēks ir ļoti svarīgs. Iespējam viņš jūtas tikai sev par smagu.

meitenepasaka  Nav vērts tērēt laiku ar precētiem.
Norādītajiem gadiem un svaram nepievēršu uzmanību. Mazsvarīgi lielumi sarakstei. Ir gadījies, ka neuzskaitīti vairāk par 10 gadiem. Visa sāls ir funktierī un attieksmē, bet to jau var saprast tikai komunicējot.

inde_1970  Kad man tas bija aktuāli, pievērsu uzmanību interesēm.

vivjenna  Es vispār nekad nelasu anketu, ja vīrietī ir kāda rozīnīte, ar ko viņš piesaista uzmanību, tad atbildu, ja rodas garlaicība, tad netērēju laiku.

limonija  Ja anketā nav iecienītāko standartkļūdu - vienkarš virietis, kāds esu, tāds esu...utt., tad jau var mēģināt:D/Kad tas vēl bija aktuāli/

Oskars40  Te jau ir daudzas sievietes ,kuras pašas nezin ko grib . Daudzas ofisu dāmas te vienkārši nosit darba laiku , lai pasmietos par vīriešiem. Daudzas te vienkārši ir OHO inventārs ....kuras būtībā neko nemeklē , bet patīk te atrasties un gadiem ilgi ! ....un vēl paliek mīkstās izplūdušās brāķētās tortes , kuras patiešām kaut ko grib ....bet nu viņas jau vairs neviens negrib ... Skumji - bet fakts.

vienkaarsha  Un es...un es...bļāviens, ne dāma, ne torte, ne inventārs, ne izplūdusi ((((
Oskar! Tiešām doma, ka tevi te visi gaidīja? Atnāca, sašķiroja pa plauktiem visus, žēl, kā pašu preti neņem A citi gadiem te nevar atpazīt, ar ko darīšana..
Tagad zinu, kas te par publiku))). Tikai palasot tavu teoriju par cilvēkiem šajā saitā, neviļus gribas pajautāt: ko tu šeit vel dari?????? Vai no "zolidam kompaškam" jau palūdza aiziet, tik feinu vīrieti? Vai tieši otrādi, sievietes ZIN ko grib, un tāpēc tev nav piekrišanas, smukuli?

niita  Jā varu gan tā novērtēt.Un ja vīrietis sarakstījis tur muļķības,tad pats vainīgs.Ja anketa mani neuzrunā,tad nemaz neatbildu.

likky666  Ja uzraksta nesakarīgu vēstuli, tad anketu nemaz nepētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu