Vai Tevi uztrauc tas, kādas pēdas Tu atstāj otra sirdī?

..un, kā Tev liekas, vai un kādi gadījuma sakari iztukšo, vai un kādi bagātina mūsu sirdis? Un vispār - kad var sākt uzskatīt, ka sakariņš vairs nav gadījuma, bet gan ka tās ir jau attiecības?

ahava  Sieviete ir tā kas dod enerģiju, vīrietis to ir gatavs saņemt no jebkuras bet sieviete no aucības saindējās. Toksisko ziņu nez vai kāda grib ☺

slieksnis  protams, cen´sos atst´at aiz sevis visutik to labaako un cen´sos nevienu neaizskart, nevienu nesaapinaat, vienvardsakot, censhos buut vienkarshi labs cilveeks.

Kemina  Ja nopērc desu un izmet, ka negaršo, vai tad satraucies par to?

_Krasula_  Kā var zināt, ka tās pēdas ir palikušas kāda sirdī?? Ja nezinu, tātad neuztrauc. Citādi varbūt sāktu interesēties, vai nav jāmaksā īres maksa par atstātajiem nospiedumiem.
Apzināti plānoti sakari, manuprāt, nav ne gadījuma, ne negadījuma. Tās ir tādas jeb citādas attiecības.
Ja bilancē pozitīvā ir vairāk nekā negatīvā,-tātad bagātina.

Deisa  Viens čalis, kad izdarīju izvēli par labu savam pirmajam vīram, lai būtu no manas nelietības tā patālāk, aizdevās uz tagadējo Trampa zemi un tur daudz ko sasniedza un gandarīts lepojās ar saviem poršiem, ekskluzīvo skatu uz okeānu no sava mājokļa loga. Un pārņēma gandarījums - re cik labi, ka viņu neizvēlējos, bija iemesls džekam ko sasniegt. :) Līdzīgi ar Liedskalniņu - nebūtu neatbildētās mīlas, nebūtu koraļļu pils. Vai tā ir nelaimīga mīlestība? Nemaz ne tik nelaimīga, iedvesmojoša.

Tinte  Pēdu nospiedumi neuztrauc; gadījuma sakari ar sirdi nekad nekorelē; "sakariņi" nekad nekļūst par nopietnām attiecībām. Bet tas ir tikai mans viedoklis.

Elektra  Gadījuma sakari notrulina jūtas, gan vīrieša, gan sievietes, ja tas kļūst kā sports vai hobijs:(
Izņēmums varētu būt, ja tas notiek spontāni, kādu reiz...
Manas domas.

werty  Vai Tevi uztrauc tas, kādas pēdas Tu atstāj otra sirdī?Labs jautājums vīriešiem alimentu nemaksātājiem.

uusins  Nevajag jaukt "kaut ko" ar banānu. Proti: nevajag jaukt sakaru ar attiecībām. Tad arī pašiem būs skaidrāks, kas patiesībā notiek :)

av2  protams. Ar zaabakiem pa citu dveeseleem jau nu nebrienu.Man ir lloti svariigi pat...sskkiroties, lai viss buutu labi.

gunda10  Ja tādi jautājumi tad labāk nopietnās komplektá var būt svars vai karjers skuķi un biezâs var ìsti ..

gunda10  Tievums bieźi liecina par depresiju vai ieradumiem.

chaachaa  Ar mirkli kad jūti, kad ir kaut kas, kad parādās efekti un arī neizslēdzami, defekti, skaidrs ir viens - no nekā tas ir kļuvis par kaut ko. Un tajos brīžos nākas saprast, ka par nākotni un to, kas būs ja nesanāks, neviens nedomā. Domā par tikai labo, skaisto, cerot, ka viss izdosies. Izlolo cerības, sapņus un... čih pih nekā.
Jebkurā gadījumā, pieeja gadījuma sakariem arī pēc dzimumiem un pēc cilvēka, ir diezgan individuāla. Viens uzskatīs to par gadījuma sakaru, kamēr otrs (piemēru var minēt nimfomānes, kas caur seksu meklē īsto un vienīgo) cerēs atrast vispirms labu partneri intīmajā sfērā, un pēcāk skatīties, kas lācītim citviet vēderā - salmi, granulas vai tīrais nekā.
Jebkurā gadījumā, cilvēks cilvēku izmanto attiecībās, vairāk vai mazāk, un tas ir fakts. Egoistiski apsvērumi, kurus aizsmērē ar citiem labiem darbiem un lietām, tomēr paliek par egoismu, spēli un veidu kā tikt uz priekšu ikdienā. Skarbi un pretīgi teikts, bet nu cik esmu novērojis, tā nu viņš ir!
Karma strādā, un spēlēties tieši nekad nenāks labā formā atpakaļ. Ja vien spēle nav uz abpusējiem noteikumiem atklāta un tieša!

pujene  Sajos garajos gados, ko esmu iepazisanas saitos, viriesi man ir iemacijusi vienu forsu un varbut pat nezeligu lietu. " Vina ir mana sieva, bet kad vairs intereses par ta sau sacamo civilsievusievu nav, tad vina jau nemaz nav mana sieva un neesam nemaz precejusies."
So tekstu esmu dzirdejusi looooti daudz un no dazadiem viriesiem. Tadel un ne tikai tadel, kamer virietis nav mans laulatais un nedzivojam zem viena jumta ar ta saucamajiem kopigajiem merkiem un budzetu, vins man ir tikai virietis ar ko satikties un necelu nekadas sapnu pilis un nefantazeju neko lieku. Esmu ari salauzusi sirdis, bet ko darit dzive ir nezeliga diemzal milas joma.

mellene_x  tad , kad pēc gadījuma sakara, vīrietis atnes gultā kafiju... tad jau skat, pusdienslaiks klāt,.. beigās kopistiski taisās vakariņas.. tad gadījuma sakars pārtop sakarā..:D

Kristine_78  Platoniskā mīla ir foršāk, i ņi kakih probļem

Cincy  Labāk jau laicīgi noskaidrot attiecību statusu (saku no pieredzes), jo tad nav jādzīvo kaut kādās ilūzijās un gaidās, kuru rezultātā tās "pēdas" tiek iemītas. Ļauties "tagad un šeit"! Nelolot veltas cerības. Attiecības (jel kādas) ir tikai dzīves skola, kurā kaut kas jāiemācās.

psychobitch  man šķiet, tas daudzus nesatrauc, līdz tas nav skāris pašu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu