Sievietes un vīrieši kā mūzas otram

Vai tieciet (esiet to piedzīvojuši), ka otrs cilvēks jūsu dzīvē var būt (vai arī ir) kā mūza - it kā nekādu sevišķu (acīmredzami taustāmu) pienesumu nedod, bet iedvesmo un veicina jūsu pašu panākumus? Un vai spējiet to novērtēt; varbūt vienkārši to ir jāpieņem bez īpašas ievērības - kā pašsaprotamu ieguvumu?

marselis  muza-iedvesma
ti.,Speka izpausmes forma,kas nak no Kopuma,
mitalogiju nav jauztver tiesi-burtiski,bet gan simboliski ,agrina dievibu pusdievibu pant. dzimuma dalijums drizak ir aspektuals ,ka dabas izpausmes parsvara(vir.vai siev.) piederiba.
Jebkura cilveka ir sieviskais un viriskais aspekts,tiesi tapat sajutas-jutas,darbiba-riciba,domasana utl. kuru var iedalit viriska un sieviska.

Sanntana  Parasti jau abas pusītes, ja viņu kopdzīve ir harmoniska, tad arī ir viens otram mūza - iedvesma, kā gribat to saucat. Bet tad arī var kalnus gāzt, jo Tu zini , ka Tevi atbalstīs un arī ja kas neizdosies nenosodīs , bet gan mamudinās tālāk iet vai pateiks savu redzējumu/risinājumu. Visa dzīve ir dialogs. Tikai ir vēl jautājums ko mēs dzirdam vai dzirdam.

Svece  Katrs tuvs cilvēks var gan tevi celt , gan dubļos iemīcīt tavus sapņus un cerības

mellene_x  taustāms pienesums ir- viņš ir blakus..viņš dod to sajūtu, ko citi nedod...

111zaagis111  Jā - sievietes var sakūdīt vīrieti un daudzām nelietībām un noziegumiem.

likky666  Jā! Domāju, ka tas man arī pietrūkst. Cita veida labumus es varu sev sagādāt pati. Reizēm ar to sagādāšanu tā aizraujos, ka aizmirstu dzīvot. Tieši tāpēc uzskatu, ka man vajag cilvēku, kas atgādinās par dzīvi, kas iedvesmos darīt lietas labāk. Protams, te atkal jautājums - vai iedvesmos tāds, kas tikai mājās sēž un neko nedara, protams ne. Šim cilvēkam arī pašam jābūt tādam, kas spēj aizraut... Manā izpratnē, attiecības ir pastāvīga abpusēja papildināšana, kopīga izaugsme, iedvesmošana... vārdu sakot- savas impērijas veidošana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu