Kā no nemīlama tapt par mīlamu?

Attīstot iepriekšējo bumbastika tēmu, rodas jautājums, kā vīrietim no nemīlama tapt par mīlamu? Regulāri dāvinot ziedus var kko panākt?

av2  jaa, taas kuras ir bijussas, tur kliksskkis ir bijis uzreiz, un abpuseejs. Jaaa, ir jaaplido sieviete, bet tu pat ar....matu galinniem juuti, ka vinnaa tiessam grib tevi.

Karmensita  pamēģini

mums izstāsti

vivjenna  Nu pamēģini ar briļjanta gredzenu apakštasītes lielumā, un liec parakstīt uzreiz līgumu, ka gredzenu dabūs tikai tad, kad iemīlēs Tevi.

adamsone  Absolūto vairumu vīriešu sievietes neiekāro no pirmā acumirkļa, bet tāpēc viņi nepaliek bez sievietēm un nepaliek bez mīlestības. Cik nav dzirdēti stāsti, kas sākas ar "man viņš nemaz nepatika...bet tad..."
Izvēlies sev atbilstošu sievieti un neatlaidīgi viņu aplido, kas zin. Ja tāds "klikšķis" nešķiet kvalitatīvs un par katru cenu vajag uzreiz, tūlīt un momentā, tad nopērc XXL izmēra zeķubikses, iesien tajās laukakmeni un uz jūru prom.

Kristine_78  Uzsauc kādu bulciņu un pastaigu jūras krastā :)) Dievinu bulciņas

ne_meklejumos  Ziedi, zelts un citas mantiskas lietas ir piedeva, īstā sieviete jāsatiek. Mīlestība vai nu ir vai nav, to nenopirksi, nepatapināsi vai neizlūgsies.

likky666  Diemžēl ja nav, tad nav. Var mēģināt kaut kur apkārt grozīties, vienmēr ar kaut ko izpalīdzēt, sasmīdināt, kaut kur aizvest, pārsteigt... bet ne uzbāzīgi un varbūt pēc kāda ļoooti ilga laika, ja nebūs viņai neviens cits iekritīs sirdī, aizdomāsies, ka neesi nemaz tik slikts. Taču, jāsaka, ka iespēja ir ļoti maza un ieteiktu nepaļauties uz to.

Vanesa15  Ja jau viņa sākumā tevi novērtējusi kā nederīgu, tad visi uzmanibas apliecinājumi aizbaidīs vēl ātrāk.
Bet ja tā, 50:50, nevar vēl īsti saprast ir vai nav, jo nav noslēpums, ka ne visiem cilvēkiem jūtas un apskaidrība rodas uzreiz, tad ar pareizo attieksmi ļoti daudz ko var panākt.

chaachaa  Ja sievietei vīrietis neinteresē sākumā, ļoti maz ticams, ka ilgā laika periodā, esot tuvumā un paliekot par drušku, viņš kaut ko izmainīs. Vai nu ir, vai nu nav. Zelta vidusceļa nav. Vīrietis un sieviete draugi, vienkārši draugi, nevar būt, ne pēc loģikas, ne pēc anatomijas. Tāpat no grazji v kņazi neiebrauks. NAv jau izslēgts, ka kādam no miljona tas sanāks, bet tādu gadījumu sakarā ir dzīves nejaušības. Formulas tam nav, jo tikai nejaušības un ikdienas nianses, sīkumi, visu nostāda. Ja ir lemts, notiek, ja nē, lec kaut uz savas pakaļas, neko nepanāksi. Iztērēt laiku, enerģiju, naudu un neko nepanākt būs daudz smagāk nekā atteikties uzreiz. Gan vienam, gan otram dzimumam sakāms. Tikai sievietei, protams, ir daudz vairāk iespēju panākt vēlamo, bet vīrietim šis tas ir apdalīts.
Lai nu kā, cerība un centieni nav vērti tā, lai tērējot sevi un laiku, beigās neko nepanāktu un sēdētu deprespijas pārņemtā fāzē! Nu vismaz man tā liekas, ka nebūs pareizi šķiest laiku savu! Cilvēku ir daudz, un iekāre nebūt nav virzītājspēks! :P

mellene_x  jautājums autoram, vai sieviete, kura Tev nepatīk, var panākt, ka Tu sāc pievērst uzmanību un iemīlies? Ja kņudēšana vēdergalā nav tad nav... protams , mēdz būt izņēmumi... bet arī tad iesākumā ir bijusi kaut kur noslēpusies patikšana zemapziņā.

basule  atdziesti un nestreso....ar varu miiljsh nekljuusi.....

gunda10  Pariet islamā un nopirkt .

Cafe_Noir  nē, nevar.
ēzelis taču nekļūst par zirgu, ja ēd auzas, ne tā?

KlusumsL5  Iespējams, kaut kur ir tādas tabletes.. jautājiet savam ģimenes ārstam...

Nerons  Senlatvieši teica: ka naf kazai tā piena, tad naf.......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu