Foto - vai tiešām vajag?

Nesen reģistrējos šeit, domāju, kādu foto ievietot. Apskatījos citas anketas, savā vecumā grupas. Kājas, krūtis, gultas fonā, uzpumpētas lūpas, dekoltē un di bua. Vecums no 50 un līdz pēc-pensijas robežai. Uzreiz brīdinu: NESKATĪJOS sieviešu foto jaunajiem, kad pašai 54. Neskauž, vnk tiešām nav nozīmes. Jautājums SIEVIETEI GADOS: NAFIGA sievietei gados sevi popularizēt ar miesas un gultas skatiem, vienalga taču atklāsies patiesība , kas vīrieti sagaidīs tikšanas laikā. ? Jo konkrēts mērķis uzradīts, un tas nav tikai sarakste. Vai tiešām taisnība maniem sarakstes draugiem, kā sievietes šeit maz dabūjami uz tikšanos, jo jau no paša sākumā mēli un izdodas par to, kas nav?
Lai lieki nav jājautā, atbilde uzreiz uz jautājumu par savu foto: sarakstei tas nav vajadzīgs.

edding  "Plika" sarakste te maz kuru interesē...;))/c/
Nesaki vis, s apgalvo, ka interesējot tikai sarakste :)
Vislabāk te kotējas kāju foto. It sevišķi tad, ja iepazīties nevēlies, seksu arī nemeklē, nemaz nemaz.

edding  oi blin, kas tad te.!
s vietā jālasa kā Precētie/ās.....un tālāk kā tekstā.

adamsone  Vecas gaļas tirgus vienmēr ir drusku žēlīgs, ir tur tā gulta fonā vai nav.

andrisan  Foto - vai tiešām vajag? foto Mans viedoklis pavisam vienkāršs-nav bildes, nav atbildes.Neviens normāls cilvēks negribēs sarakstīties ar ēnu,ja nu vienīgi tāds,kurš pats runā ar sevi,un viņam vienalga,kas tur otrā galā!

Nerons  Par ko cepiens cilvēkam, kuram interesē tikai sarakste??!

eva_  "Jautājums SIEVIETEI GADOS: NAFIGA sievietei gados sevi popularizēt" ar kūpoša ugunskura palīdzību ? Taisies kādu vīrieti nokūpināt vai arī tas ir mājiens, ka viņu sagaida grillētas desiņas ? ;)

chaachaa  Sarakstei arī vārdi nav vajadzīgi, pietiek ja vīrietis uzraksta seksu gribi un miers! lol

Gunitaa  Kā man "patīk" šie kritizētāji par citu foto, kuriem pašiem nav tā vai ir mistisks surogātfoto kā autorei un vēl šie dīvainie "es jau neko, es jau vispār nemaz nevēlos iepazīties". :D
evai_ žetons !

Tessa  interesanti, kursh butu tas miizejs sarunu biedrs, kursh pamet damu zem PA vilciena? shitadu ar sudainu koku ara no sarakstes. tads pats miizejs arii dziive.

offroad7  Tas, kā rakstīts segvārds "vienkaarsha", liecina par izglītības neesamību...

leon1  a vecajam, vajadzētu atcerēties par jaunības grēkiem. naxera pameti savu vīru, vai viņš tevi pameta! tagad būs jāmirst vientulībā...:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu