Sievietes,kādus vīriešus vairāk novērtējat?

Tādus mierīgus,kas strādā,gādā un rūpējas.Ir uzticīgi,mīl no visas sirds,varbūt tikai nemuld par to mīlestību katru dienu.Seksā varbūt nav nekādi ērzeļi,bet pa kreisi arī neiet.Vai nu Jums vajag tos tos traki pievilcīgos batonu spraudējus.Kas Jums dziedās mīlas bālādes un ne tikai Jums.Gultā būs riktīgi ērzeļi,kaislības burbuļos kā putra katlā,bet tās tiks ne tikai Jums.Jo ērzelim atsķirībā no tā mierīgā ir pārāk daudz to kaislību un mīlestības,kad jāpadalās vēl ar citām sievietēm,bet vismaz negarlaikos.

adamsone  Ar šādu domāšanu var iet un nosisties pret stenderi. Kompleksu vairāk kā klaiņojošam sunim blusu. Man nezin kāpēc ir sajūta, ka pie vainas ir lielais vēders un mazais krāniņš. Ja krāniņam neko daudz nepadarīsi, tad vēderu var nomest. Bet kūtrība un slinkums neatļauj, tāpēc pārspīlēti domā par to, cik pats labs, gādīgs utt. Lai gan varbūt tā nemaz nav, varbūt īstenībā knapi velkas un katru brīvu brīdi sēž pie tv vai datora.
Konkrēti par topiku - manā vecumgrupā ērzeļi apmiruši no infarkta vai nodzērušies, labie un gādīgie dzīvo ar sievām vai nekritiskā izvēlīgumā klīst pa visām iepazīšanās lapām, izmēģina visu, ko var, ir zaudējuši apjēgu par to, kas viņi īstenībā ir un tāpēc nav nekur liekami.

sieviete_1968  Tagad man vajag tādu vīrieti kas atbilst aprakstam sākumā........man paveicās,ko gribēju to dabūju.
Jaunībā,pirmais vīrs gan vairāk atbilda otram aprakstītajam vīrietim.......nu tad mani vairāk vilka pie tāda tipa vīriešiem.
Kaut kā tā-ar gadiem prioritātes mainās,nu,vismaz man.

mellene_x  vīrietis apsolīja- vīrietis izdarīja- tas ir VĪRIETIS, kuru cienu.

sandra111  kas par galejibam,,,no viena gravja otra,,,

pomerance  karstie, pievilcīgie ērzeļi beigās ir vieni, veci, slimi un nevienam nevajadzīgi, kapēc? tapēc, ka viņiem mode vairoties kā zivīm, pamest bērnus un kārtējo brūti, bieži vien arī alkohols un narkotikas, tajā it kā spožumā ir kaut kāds posts un izmisums pamatā, neesmu gan pētījusi speciāli, jo tādi tipi nekādi nesaista

Deisa  Novērtēju savu vīrieti - nav visai mierīgs, strādā, gādā, rūpējas, ir izskatīgs un domā par savu formu, seksā mani pazīst un tajā dabūnu visu, ko vēlos. Un tas viss tiek man atliektiem galiem, i nebūtu žēl padalīties. Gribi?

ne_meklejumos  Nevērtēju vīriešus, mīlu es viņus un lepojos ar to, ka man nav nācies piedzīvot nodevību un gļēvumu viņu rīcībā.

Deisa  Ar savu vīrieti nav žēl padalīties. :D Vienīgi tas, ka viņš gan nebūtu ieinteresēts.

dzelzitis1  ...neapgalvoju,ka man ir taisnība,bet pēc līdzšinējās pieredzes varu teikt;jo lielāks s...ds,jo krutāku tēlo,un izteikta talanta gadījumā nemaz nav tik viegli atšķirt graudus no pelavām.Protams,laiks visu noliek pa plauktiņiem,bet nav jau patīkami atzīt,ka esi kļūdījies...:)

Tessa  kur tu esi ravis, ka neesam slaidas blondiines?

iluuuzija  Tad, kad "apdedzinās" ar to "ērzeli", tad sāk novērtēt tos mierīgos...

Geisha  Kādreiz gadījās raksts par vīriešu krāniņiem. Izrādās, ka tie lielā izmēra krāniņ īpašnieki tik lielās ar savu dabas mātes dāvanu un nav īsti laika gādāt par ģimeni. Tie kam ir mazie krāniņi esot īsti seksa virtuozi un naudiņa makā turas, esot uzticīgi. Līkie, šķībie esot berzētāji. Kas nepieder ne pie vienas no nosauktajam kategorijām tie ir normālie ar saviem +-. Pasaulē viss ir līdzsvarā.

Kristine_78  Manuprāt ir būtiski, ko tu vēlies redzēt savā mīļajā cilvēkā. Un ko jūs abi viens otram spējat un vēlaties dot.jo, ja dod tikai viens, bet patērē otrs bez atdeves, tad tā nav mīlestība. Bet tā, loğiski ik vienam patīk uzmanība maigums un labs vārds, bez dāvanām neiztikt, katrs prieciņš vai sīkumiņš ir uzmamības vērts ja dāvināts ar mīlestību

Deizii  Debils jautājums. It kā bez šiem diviem personāžiem citu variantu nebūtu!?

werty  Sievietes,kādus vīriešus vairāk novērtējat?-ir uzdotais jautājums.
Kādam nolūkam un kādā sakarā jāvērtē?Lai tak dzīvo visi pēc savām spējām un vajadzībām,kapēc kāds ir jāvērtē?

Vanesa15  Nav ko bāzt te visus kaut kādos rāmjos. Kad vīrietis, kaut arī mauka pēdējais, atrod savējo īsto, tad arī pie viņas apstāsies. Un pat viskārtīgākais un saimnieciskākais, ja nebūs īstās sievietes blakus, vienalga lūrēs uz kaimiņveikala smuko pārdevēju. Tā kā tās visas teorijas kaķim zem astes. Vainojiet tikai un vienīgi to, ka neesat tā īstā. Vispār es to domāju uz abiem dzimumiem.

Oskars40  Vari būt drošs - Tu būsi pēdējā vietā ! :))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu