Kāpēc vīrieši to nesaprot un negrib saprast?

Ka ja sieviete ir beidzot iekarota.Ka ir bijis sekss,gan mīlestībā ir atzinusies ar to vēl nekas nav beidzies un nevar atslābt.Sieviete nav trofeja kuru var nolikt plauktā,lai pastāv un pagaida,kamēr vīrietis būs aizņemts ar svarīgākām lietām,kā piemēram hokeja spēle vai alus iedzeršana ar draugiem.Sievietei ir vajadzīga uzmanība nepārtraukti un nepietiek reizi pusgadā pateikt ka viņu mīl.Kad sieviete vēl nav iegūta vīrieši taču tik slinki nav un visādi cenšas to sievieti beidzot dabūt.Tad ko kad ir jau dabūta,vairs necenšas?Kāpēc domā ja reiz ir dabūta vairs nekur neliksies?Tad varbūt ir jādomā kamēr vel tā sieviete nav nekur likusies?Kad aizies pie cita būs jau par vēlu.Un tad varēs liet rūgtas asaras ka nu ir pamests un ka visas sievietes ir nodevīgas padauzas.Tad varbūt tie vīrieši paši ir vainīgi,ja tā notiek?

AivarsN  Droši vien katram cilvēkam ir sava piemērotā pusīte. Vai nu abiem kopīgs hobijs. Pazīstu vienu pāri,kuri abi ir kaislīgi makšķernieki. Vēl varētu izdoties attiecības,ja katram savi hobiji. Bet ja attiecībās galvenais ir kopā būšana un uzmanības apliecinājumi,tad gan jāatrod otrs tāds pats.

kautriigais  Var jau gadīties, ka šie iekaro un tik pēc tam saprot, ka nemaz nebija vērts censties ...

kvarts  Vai vīrietim tas ir vajadzīgs? Samierinies, tās ir tikai tavas izjūtas....un ar tādu uzvedību tu ātri piegriezīsies....

VECA_PIEPE  Ko shitaadu izlasot, i pat vairs nerodas veelme pajautaat: kas daraas tai tavaa tukshajaa dveeselee un kas daraas tai tukshajaa podaa uz pleciem, kuru tu uzskati par savu galvu?

Esmu jau sho rakstiijusi un shoreiz varu tikai kaa uzrakstiit atkaartoti:
Esmu paarliecinaata par to, ka latvieshu sievietes realis peec savas buutiibas radikaali atshkjiras domaashanaa no... virtuaalaa neta zjeelabainajaam gaudotaajaam, peec kuru aprobezjotajiem publiskojumiem nevajag veerteet visas Latvijas sievietes,...nav vinjas taadas, nav vinjas ne aprobezjotas, ne arii nozjeelojamas!

fargo  17:31
smuka aplidošana ir slikts, pat ļoti slikts pamats nākotnei. jo ja jūs šo fīlingu esat likusi pamatā savām attiecībām, notikusī vilšanās ir likumsakarīga.
tas ir līdzīgi, kā cilvēki izvēlas vīru vai sievu balstoties uz seksuālā uzbudinājuma un tā apmierinājuma. tas ir tikai laika(parasti īsa) jautājums, kad viņu būvētais piedzīvo fiasko ar blīkšķi.

ir rakstīts, ka esat atzinusies mīlestībā. tas sanāk tā, ka mīlestība bija, kamēr turpinajās smukā aplidošana, bet kad tā beidzās, tad mīlestība arī beidzās? intereses pēc, jus pati ticat, ka tāds ir mīlestība un tāda tā dabā izskatās?

vai nevar būt tā, ka vīrietis dabūja to, ko gribēja, bet jūs viņam iedevāt to, ko viņš gribēja apmaiņa pret to, ko savukārt deva viņš - smuko aplidošanu? ja tā, vai apmaiņa nav līdzvērtīga? lūk. tagad jūs tad varbūt turpināsiet šo apmaiņu ar laipnībām - viņš aplidos, jūs seksu dosiet?/irony off/

Andris24  "taureniite jautājuma autora". Neviens jau nerunā par svētkiem katru dienu.Esmu samērā saprātīga un saprotu svarīgas lietas,kā darbs un pienākumi.Bet kad nomaina sievietes sabiedrību pret hokeja spēli,vai iedzeršanu ar draugiem negribu saprast.Jo tas notiek bieži."...

Katram cilvēkam ir savas intereses. Nevajag pārveidot otru jo tas otrs kļūs pavisam citāds, ne tāds kas jums patika.
Katram ir tiesības uz savām interesēm, hobijiem.

Deisa  Varbūt Tu vienkārši negribi saprast ka viņam tevis pietika? Iesprauda, izņēma un nu laiks aliņam. Vari droši staigāt tālāk./šodien ciniska/

Tessa  paskatiijos anketu. nu vairs ne iisti berns, bet izskatas arii, ka ne sapratiiga sieviete.
kas butu ta dinamika? nonstopa ziedi/klubi/restorani? prieksh kam?
talak. ja, vinjam ir draugi. un vinji kopa skatas, iedomajies, hokeju!! shausmas. un tur ir alus. vispar vajprac. meklesim citu, meibi vinjam bus citi "trukumi", bet tas nekas, iegrieziisim shitam ka maz neliekas. tev tas neshkjiet infantiili? tev ir draudzenes? ko jus darat kopa? ar ko tas jusu nodarbes butu labakas par vinja nodarbem?
talak. metaties kopa!! tad saksies ikdiena parasta. iedomajies, tada ir visiem. darbs, reizi gada atvaljinajums (ij to, nav teikts), berni, rutiina, tad saksies Tu man nepaliidzi, es cauram dienam ar putram, velju, bez cilvekiem, etc.

zini, man liekas, dziivot var daudz interesantak, kur nu vel, ja pa lielam, viss ir ok. ja tuvie veseli, ja ir miiljotais, ja ir darbs un pietiek visam nepiecieshamam. bet izskatas, ka tu neproti nokjert no ta visa kaifu. nevar to iemaciit, lai ko te neteiktu.

VECA_PIEPE  Gribas, gribas, gribas...utt.,... nu i gribi daljshe!

Buut par sevi paarliecinaatai un buut lepnai par sevi,...nenoziimee PIEPRASIIT no viiriesha uzmaniibu. Tikai par to, ka esi sieviete,...Tev NEPIENAAKAS nekas. Uzmaniiba no viiriesha puses nav nekaada OBLIGACIJA.

Kaada iemesla peec nespeej buut laimiiga kopaa ar viirieti un kaada iemesla peec izveelies viirieti, kuram svariigaaka par Tevi ir #hokeja spēle vai alus iedzeršana ar draugiem# (c) un kursh par Tevi domā, ka #ja reiz ir dabūta vairs nekur neliksies# (c),...to pajautaa sev!
Un, ja speesi pati sev arii atbildeet,...tad arii speesi noveerteet savu pashcienju.
Bet patreiz taa ir zema, ja vispaar saproti, kas tas taads ir par zveeru un no kaa tas paartiek.

illbeback  Un kas liedz piecelties lai aizietu?
Visi mainās, kā sievietes tā vīrieši.

Chris1986  Es jau te iepriekš rakstīju, ka vairums sieviešu ir kā tādi ceļojošie kausi, nu kā Gagarina KHL vai Stenlija NHL. Var jau, protams, 2gadus pēc kārtas viena un tā pati komanda tos izcīnīt, bet tā gadās reti. Biežāk jau pāriet pie citas komandas. Nu, tas tiem, kam sports interesē. A kam neintersē - pilnīgie vienalga, pie kuras komandas šogad glabājas tas kauss

Tessa  a driikst jautat, ko dari tu, lai vinjam butu interesanti un kaifs ar tevi?

uusins  Kaut kā dikti bērnišķīgi. Izklausās pēc nenobriedušu pusaudžu sāgas

Geisha  Jau pašā sākumā vajag noskaidrot kādi viņam ir hobiji - makšķerēšana, medības, autiņi, krogi. Ja nav pieņemams tad nevajag veidot attiecības. Sieviešu hobiji jau nesastāv tikai no šopingiem un vīna dzeršanas ar draudzenēm. Iemācies pērļot, šūt, adīt vai ko tamlīdzīgu. Kamēr šamajs medī sēdi un adi savam vīrietim zeķītes vai kūkas cep. Sagaidi savu mīļoto vīrieti ar smaržīgiem pīrādziņiem, maigu glāstu un kastu tējiņu.

VECA_PIEPE  #Ja man nebūtu tās pašcieņas,tad samierinātos ar jebkuru attieksmi.# (c)

Ja pieljauj shaadu attieksmi pret sevi, tad esi jau izveeleejusies ar to samierinaaties!

Ja esi ar savu draugu par to runaajusi, bet vinjsh neklapee ne ar ausi, tas noziimee, ka vinjam Tavas sajuutas ir mazsvariigas. Un, ja taa tas ir, tad kaada iemesla peec esi kopaa ar vinju?
Atceries un iegaumee: viirietis uzklausiis tikai miiljotas sievietes veelmes un noveertees attieciibas ar sev miiljotu sievieti. Ja viirietim ir svariiga sieviete, tad tik pat svariiga vinjam buus attieksme pret sievieti.

Atvaino, ja manaa komentaa esi salasiijusi uzbrukumu,...taa noteikti tur nav.
Ne vienmeer paglaudiishana pa galvinju, ir labaakais liidzeklis kas otram uz to briidi ir nepiecieshams. Svariigi ir savu probleemu risinaat ar skatu uz sevi, it kaa no malas- padomaa, ko Tu ieteiktu savai draudzenei, ja vinja izklaastiitu Tev savu beedu, ta pilniigi identisku probleemaa, kura patreiz noslogo Tevi. Ko dariitu Tu,... saprotoshi pazjeelotu, nopuustos un noglaidiitu vinjas galvinju vai sapurinaatu stingri aiz pleciem, saciidama: Attopies un riikojies!???

alvis25  Taurenīte vasaru nodzīvoja skaisti , bet kad pienāca rudens (pienākumi) meklēja atkal vasariņu . NOĒLOJAMI .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu