Kautrigs virietis.

Patik man darba kolegis,es vinam ari itka.Bet nekas nenotiek.Darba ir retas nenozimigas sarunas,vinam no manis kauns jeb uztraukums nezinu.Es vina klatbutne ari mulstu un stosos ka jauns skukis,kas man nav raksturigi.
Kadi ieteikumi,ka pamudinat virieti uz kadu realaku darbibu,kaut vai normalam sarunam.Jo uzbasties ari negribas.
Pie tam virietis ir mazaka auguma ka es,varbut ta ir problema.Mani personigi ari ats mazliet mulsinajo sievietem ja gribas garaku par sevi virieti,lai ka aiz kalna jutas.

salvis73  Norauj bikses un viss...vismaz uz pusgadu

dzelzitis1  ...piekrītu valmierietis333,un,ja neiznāks,neiznāks,vismaz sevis nomierināšanai,ka esi kaut ko darījis/usi lietas labā :)

Viliendi  Tātad esi gatava bīdīt un stumdīt vīrieti visu mūžu?

Vanesa15  Vispār mana pieredze rāda, ka pat viskautrīgākie vīrieši tādi mēdz būt līdz brīdim, kad parādās tā īstā. Labi, viņam varbut nesanāk īsti mačo gājieni, izpausmes veidi iespējams piezemētāki vai smieklīgāki uttt. Bet viņi rīkojas. Pārējais tā, blablabla, atrunas un kārtējās sievietes vienpersoniskās fantāzijas

salvis73  Vanessa15.kā naglai pa galvu.Pusgads urrā,otrais arī uz viļņa,treshais nu tā,ceturtais nekā.
Tur pat visskautrīgākie pateiks vissnekautrīgākos vārdus.:D

vivjenna  Viss riņķī mums ir molekulas un ķīmija. Ja Tev tas cilvēks ļoti, ļoti patīk, tad izplatās feramoni, un viņam tie jājūt, ja arī Tu viņam patīc. Ja ne, tad nekā.

Geisha  Izkatās, ka esmu iepatikusies vienam kolēģim. Nopietns cilvēks. Ir ģimene. Bet kad gadās sastapties nu nevar nepamanīt ka es viņam patīku. Mīmika, žesti, acis spīd kā lukturi tumsā. Patīkami. Nekādas kautrības no viņa puses. Drīzāk es mulstu.

Tinte  Romāni ar darba kolēğiem pie laba gala neved. Nemaz nesāc.

vermuts36  Vispār ir nerakstīts likums, darba vietā labāk neielaisties attiecībās ar darba kolēģiem....!

Kristine_78  No sākuma uzzini vai viņš nav salaulāts 😆

Kristine_78  Jo ir vīrieši kam laulības riņķi spiež no smaga roku darba

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu