Kā vecie veči nesaprot ka viņi ir vnk pretīgi?!

Man te gadās ka raksta veci veči pāri 40 vai pat 50 gadiem un piedāvā seksu.Es kad paskatos uz to veco veci,man paliek vnk ļoti pretīgi.Kā viņi var iedomāties ka jauna,skaista sieviete ar tādu gultā liksies?Man interesē vīrieši maksimāli līdz 35 gadu vecumam.Tīri teorētiski,jo pagaidām neesmu meklējumos.Jo cik esmu ievērojusi vīrieši kaut kā sevi nekopj un pēc 40 ļoti reti kurš daudz maz normāli izskatās.Vai tad viņi paši sevi spogulī neredz?Ko piedāvajas jaunām?Man viņu vecās miesas var izsaukt vienīgi vēmienu:(Fui,tiešām pretīgi!:(

av2  un jaaizbllauj pa vissu pasauli tas tagad? Beernudaarzs, goda vaards.
Tev dziivee viss taa izmainiisies driiz , ka maz neizliksies .Ar taadu attiekssmi, ne pret tiem, kas raksta, bet pret pasauli :(

vienkaarsha  Es vnk neticu tēmas autorei.Nu labi, izlaboja večiem vecuma robežu, malacis. Svars pēc standarta formulas vismaz 10 kg mazāk, ne ka vajadzētu. Tad jau vairs nav skaista, slaida, bet staigājošais grābekļis. Vienkārši, kad lasu jauna, skaista / pēc autora domam/ , uzreiz gribas pajautāt, ko tu te meklē, sponsorus? Jo draugus jāmeklē dzīvē, ne šeit. Bet sponsori šeit pārsvarā tie pretīgi veči, kurus tu vēlies apvemt.
Piedodiet, vīrieši, kas šeit reģistrējušies, nekā personīga .

Deisa  Hahaha, jozis laikam būs 10 orgasmus piedāvājis, bet dabūja 11.o. Tūlīt nolamās par vecmāmiņu, kam tikai dzimumaktiņš tumsā zem segas interesē. /noslīkst pieņēmumos/ :D

vilks28  Ko tu dari 26 gadu vecumā šinī portālā?

bumpastiks  Man jau arī patīk jaunas sievietes.Bet virsū neplijos,lai nekas tāds nav jādzird.Apzinos ko varu un ko nevaru.Un pavisam jaunas pat nemaz nav interesantas,ko dod smuks ģīmītis ja pat nav par ko parunāt.

siltummile  Piekrītu taurenītei, un bez foto raksta , vēlas turpināt saraksti, bet atbildes nebūs..

kuks10  trakums..vārdus studijā un ohoistu komisija vienosies -kā to baismīgo veci sodīt..DDD

miglainaa_plava  Ar vīriešiem tomēr ir otrādi, man daudzi 20-30 gadīgie raksta un piedāvā nopietnas attiecības. Sieviete pēc 40 tiomēr ir ziedu plaukumā, bet uz saviem vienaudžiem tiešām negribas skatīties, pat ne izskata dēļ, bet nepamatoti augstprātīgās attieksmes dēļ un nespējas uz saviem trūkumiem no malas paskatīties.
Nu kam vajadzīgas tāds 40-50 vīrietis, kas pīpē, dzer, bez naudas, turklāt skops, ar garlaicīgu dzīvesveidu? Bet viņi tak uzskata, ka ir Karaļi. Nu tā ir.
Un tāpēc man ir 30gadīgs draugs. :)))))

voldemars123  Ak milas damas,nesplaujiet kapostos,kurus pasas kadreiz edisiet! Kad man bija 25.gadi,gandriz iemilejos skaista sieviete ar visiem dotumiem un ieguvu dzives pieredzi,vinai bija 57.gadi!Paldies vinai!

chaachaa  Paskaties atpakaļ vēsturē un sapratīsi, ka cilvēce nekur neko jaunu neizgudro, bet iet pa to pašu apburto apli. Arī vēsturē šādi gadījumi ir daudz un cilvēki arvien tic tam, ka tas atkārtoties. Tāpat arī vēstījums ka no 10 piedāvājumiem 9 būs nē, 1 būs jā. Cilvēki riskē, cenšas un grib. Tas, ka cilvēkam, "vecim" ir 50 gadi nenozīmē, ka viņš ir miris un ka neko negribas vairs. Acis priecē, prāts rosās, hormoni arvien dzīvo! Ignorēt ir vieglāk, nekā par to kliegt un vairot negatīvo savā virzienā.

Mavs  Paskatījos atbilžu autores .... lielākajai daļai ir vismaz par 10 gadiem un 10 kilogramiem vairāk, kā būtu nepieciešams, lai es viņām rakstītu un izrādītu uzmanību :D

MontaCool  Mavs-jautājums ir,vai tās jaunās meitenes vēlas tādu pusmūža kungu,kuram otrā elpa atvērusies.Tu neesi ne konkurents,ne pretinieks 30 gadīgiem ērzeļiem.Attopies,narciss!

bacio  ari vecs runcis mak lakt pienu!

bacio  nu varbut dazam virietim vajadzetu ari padomat,ka neizskatas pec pedofila.un ,ka vina var but vinam meita

Spicis  Kāpēc daudzi sabiedrībā zināmi situēti vīrieši 50-60 gados pamet savas bijušās otrās pusītes ar kurām kopā izieta dzīves pamatīga daļa un aiziet pie jaunākām(drāma dzīvē)? Iepriekšējām, Viņām vecis (funkcionāls) vairs nav vajadzīgs - pat lepojas ar to savstarpēji (iespējams aiz skrobas), vīrišķiem gan tā ir ļoti nepatīkama situācija=(nedabūšu). Tad mūsu "taureniitei", kamēr Jūs te aplejat veselu paaudzi vīrišķu, tēvu un vectēv(j)u ar savām šmucsamazgām un provējat uzvemt, Jumsējais dzer alu, audzē "riepu" un alus čičus, nepievēršot Jūsu "vērtībām" pienācīgo uzmanību. Alus satur sievišķos ... no kā čibriks atmaigst :))) Jūsu īpatnības(domājat atšķirieties no mums) ? Tad tās ir klasiskās: stāvot uz galvas = līdzīgas krājkasītei - neviena neapjaustas. Nekas personisks. Man ir bijis kontakts(rakstisks) ar mani satriecošām dāmām te oHo saitā! Prieks par viņām! Mana jaunākā meita par mani izsaka atzinīgas atsauksmes. Savos 26 ieguvusi maģistru ārpus Latvijas ar valsts garantijām aizņēmumam studijām un saņemot pašreiz 4500€ mēnesī. "taureniite" Jums bija iespēja, ko turpmāk, kā ar "vnk pretīgi"? aliņa pļumpja virzuļa neļurku? Atgriežoties: tīri teorētiski... Atvainojiet!

Nellda  Spici, sabiedrībā zināmi un situēti cilvēki var TO atļauties. un tie šeit arī neapgrozās un nemeklē ne jaunus, ne vecus Taureņus. Un - ja var atļauties, tad kāpēc ne?

Discreta  Ko lai saka...Pēc 50 viņi tiešām briesmoņi, bet vīrietis ap 40 ir nobriedis un ņemams. Ko bremzē?

Sanntana  Vai tad aizmirsts teiciens, "vīrietis mīl ar acīm, sieviete ar ausīm ". Vēsturiski sen izveidojies uzskats, ka vīrietis pa priekšu veido karjeru, tad "ligzdu" kur atvest savu otro pusīti un tā parasti ir stipri jaunāka.
Palasiet klasiķus, Dostojevskis vēl rakstīja, ka "beidzot kalpot/ strādāt būtu labi apprecēt jauniņu atraitni un ja vēl paspēt laist pasaulē bērnus, tad dzīve ir izdevusies ".

Un nevajag spriedelēt, ka 50-60 gados pamet savas bijušās tāpēc, ka .... . Ja notiek, tad ir arī savi iemesli un katrā gadījumā individuāli. Ja pāris ir viens otram interesanti arī pēc n-gadiem, tad nekur neskrien neviens. Maniem vecākiem jau 82, labu laiku atpakaļ nosvinētas zelta kāzas.
Taurenīte, pieņem komplimentus un nesatraucies, pasmaidi, lai tak priecājas.

Luusila  Tādas taurenītes te liks tēmas vēl simtiem. Šodien taurenīte, pēc nedēļas jau cits niks; tēmas jūrām, bet līmenis viens. Kā arī rakstības stils, starp citu.
Es arī, protams, noticēju, ka autore ir jauna, skaista meitene, kā tad. Tas, ka neaudzināta, tas gan nenoliedzami, un pofig, cik jamai gadu īstenībā.

Paula6  Komentāros jau ir daudz kas pateiks no abām dzimumu pusēm, mani tikai izbrīnija ka autore 26 gados it kā izvirza augstas prasības sev un citiem, bet izskatās ka tās ir vairāk augstprātīgas, jo ir vairāki veidi kā izvairīties no nepatīkamu vēstuļu saņemšanas. Bet aizvainojums vairāk, izskatās, ir saņemts reālajā dzīvē, darbā, nevis šajā portālā (2016-11-19 20:03) un 26 gados jau nu būtu bijis jāiemācās sevi pasniegt. Nekā personīga...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu