Varbūt tā ir atmaksa par kaut ko?

Atceros notikumu no agras jaunības.Bija īslaicīgas attiecības ar vienu meiteni.Es viņas kaut kā pavisam nopietni neuztvēru, meitene cik tagad atceros bija nopietni samīlējusies.Es jauns un glups arī neskopojos ar mīlas apliecinājumiem, kaut arī nekas tāds nebija, vnk simpātija.Un kad gadījās smukāka meitene, pametu viņu.Meitene raudāja, pārdzīvoja, bet tanī vecumā jau nedomā par to ka kādu sāpini.Tāpēc nekādus sirdsapziņas pārmetumus neizjutu, bija pilnīgi vienalga.Tikai tagad atceros tās meitenes vārdus"Gan jau Tev arī tā būs"Un paskat pēc daudziem, daudziem gadiem tā patiešām ir.Tad varbūt tas ka esam šobrīd vientuļi, esam pamesti ir atmaksa par to ka kādam esam savā dzīvē nodarījuši pāri?

marselis  nesaubigi!
viss Pasaule tendets uz Lidzsvaru
par parnodarijuma agrak vai velak tiek pieprasita samaksa!

Nav svarigi vai tu ticigs,religiozs,bandits vai deputats!

PatiesibasKalns  Bļad nu tuneļveida domāšana tupajai tautai.

Ko darīt ja vīrietis cieš attiecībās un paliek kopā tikai tādēļ lai nesāpinātu sievieti. Viņš moka pats sevi. Ko karma tādam dos?

Ko karma dara ar mazohistiem? Ja pieņemam ka abi piekrīt... Un ko ar sadistiem, jo tie taču nedara neko tādu ko otrs negribētu?

Nedari otram to ko sev nedarītu, lasīja mazohists bībeli ar sagrieztām vēnām...

iota  Nu vienkārši superīga nodarbošanās - entajos variantos meklēt aiz matiem pievilktas "vainas" savām "nelaimēm" visur citur un visos citos, lai tik nevajadzētu paanalizēt pašam sevi un savu rīcību vai bezdarbību.

Pašam jau nav piegriezies?!?

selva_  Vnk,visam jāiziet cauri.

Vanesa15  Karmiskie likumi darbojas, un par visu ir jāmaksā. Tikai, ne vienmēr tiešā veidā, tas ir - pameti kādu, tad tieši tāpat pametīs arī tevi. Arī tā notiek, bet ne 100% vienmēr 1:1. Parasti karma sit pa vārīgākajām vietām. Tā kā nedomā par 20 gadus veciem notikumiem, bet padomā, kur cūka esi bijis citā jomā un ne tik sen :D

puuuka  sava veida atriebība tā ir,tikai tu pats esi atriebis sev....ko sēsi,to pļausi...pavisam vienkārši.

Kristine_78  Godīgi sakot šitie glupie teicieni ir kaitīgi .iedomājos, man skumji ap sirdi, bet te uzrodas ko sēsi to pļausi,, neprofesionāli kaut kā,,😊

puuuka  Kristīne_78...tie nav glupi teicieni...tā ir dzīve.....skumji vai nē,bet tā nu tas ir.

Kristine_78  Es jau sapratu ka tu abižojies.

Deisa  Nu tādiem taisni domājošiem radījumiem varbūt arī nāk pa tiešo atpakaļ, citādi šim nepielēks, ka dzīvē valda likumsakarības. Bet parasti jau karma ir krietni smalkākām mežģīnēm izrakstīta. Vērts ir atcerēties vienu lietu - mēs visi esam viens un, ja ko nodari sliktu kādam citam, to principā nodari sev. Tā tas strādā, elementāra matemātika.

Cincy  Karma ir paaudžu liksta nevis viens Tavas dzīves izgājiens.
Cita lieta ir tas, ka Tu tagad zini kā jutās tā meitene pirms daudziem gadiem.

ahava  Kaut kas tanī ir. Tu sāpināji neesot godīgs un Tevi sāpināja negodīgums. Laikam vari pieņemt, ka sito izsāpot būsi samaksājis un tad celties spārnos :)

av2  tipiski zaudeetaaja vaardi - tev arii taa buus. Un tad?? Buus, ir, un bija,. Nu un tad ? Muusu bijussajaas attieciibaas tas nemaina , ujhn nekad nemainiis neko.

Aivars50  Sāc skriet un vingrot ! Sakārto vielmaiņu ! UN Pārstāj ņaudēt ! .................i zeķes varēsi normāli uzvilkt , i pīčuli beidzot ieraudzīsi ..... vis ies uz labo pusi !

Cafe_Noir  mēs pierodam pie nesodītības. un kad saņemam atpakaļ pēc nopelniem, tad ir baigais apvainojums - dzīve, par ko man tā. bet neviens nekad nav atcēlis - ko sēji, tas būs arī jānopļauj

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu