Mīlestības vārdā bez seksa.

Dzīvojat laimīgi,ir mīlestība,sapratne un ļoti labs sekss.Kaut kas notiek un Jūsu partneris vairs nevar nodarboties ar seksu.Kāda turpmākā perspektīva?Vai varat dzīvot ar mīlestību bez seksa?Būt kopā priekos un bēdās?:)))))

baluba  Žēl ka Jums pretējais dzimums vispirms šeit asociējas ar vainām un slimībām, bet tāda rādās šejienes vairuma skarbā realitāte, vispirms jau norakt, nozākāt un nonievāt.

Jason  Seksu partnerim var sniegt dažādos veidos... Vai ta´ neesi gana attiecīgo video i-netā redzējis, autor? ;)

astrida  Es negribu nevienu noniecināt,bet realitāte patiesi skarba.

chaachaa  Nu bez seksa, ja vien var, otrs nespēj, jāsecina, ka erotisko rotaļļietu klāsts mājā palielināsies astronomiskos apmēros. :) Vai arī viagra tiks izmantota kā konfektes... bezrezultāta augsnē.
bija viens labs teiciens, ja ja vīrietis 80 gados atceras, ka viņam ir ne tikai daikts, bet arī rokas, pirksti, mēle, viņš arī 80 gados spēj būt vīrietis. Aseksuālisms ir slimība, tāpat kā tiek lēsts, ka arī potences trūkums vispirms sākas galvā, tajā, kas virs pleciem. :)

Gunitaa  "erotisko rotaļļietu klāsts mājā palielināsies astronomiskos apmēros. ja vīrietis 80 gados atceras, ka viņam ir ne tikai daikts, bet arī rokas, pirksti, mēle, viņš arī 80 gados spēj būt vīrietis" (c)
Nu common, es kaut kā nevaru iedomāties, ka vecumā mani ņemtu priekšā ar mēli vai arī ar kaudzi sexa rotaļlietām 80 gadīgs onkuliņš , tad jau labāk bešā iztiksim :)))

Taira  priekiem vajag būt daudz un ilgi, lai pardzīvotu tādas bēdas kopā:) teikt un solīt jau var daudz ko arīdzan. kad pienāks laiks, būs redzams.

fargo  varētu. ij pierādījies ir, kad nevarēja, tad arī nedarīja un nekas nav noticis, dzīvi un veseli(kā nu kurš, bet tas uz lietu neattiecas).

lienite101  Sekss - tas ir mazākais, ko sieviete var dot vīrietim. Tikai šeit poligāmie tēviņi to nesaprot un domā, ka dzīve beidzas, ja nav seksa!

veeja_roze  Fargo, bet te jau vairums domā tā, ja nav seksa, visa dzīve pa galam. Atbalsta sievu, bērnu pamešanu, neskatās uz dažu briesmīgu slimību dabūšanu, viss pie kājas, jo dzīvē galvenais ir nodrāsties. Ja Tu redzētu, kādas vēstules te raksta. Tikai un vienīgi seksa piedāvājumi.Galvenokārt no precētiem.Kaut vai elementāru pastaigu piedāvātu. Nē, skries 130 kilometrus, var bez foto, bet ja ir garantija, ka dabūs.

fargo  16:02
cilvēkiem ir vajadzīgs dvēseļu ārsts. rāšanās un "reasoning" laiks tik daudzos gadījumos ir sen garām.
bet mūsu "akvārijs" ir ļoti netīrs. iemītnieki slimi, ūdens netīrīts, liela daļa barība saindēta. bet akvārija saimniekiem lietu stāvoklis ir pa prātam, nav plānota nekāda apstašanās, tikai uz priekšu ar pilnu tvaiku.
viena lieta ir katrs atsevišķi ar savu dzīvi un dzīvesstāstu, likstām un priekiem. bet ir svarīgi saprast, kāpēc notiek tas, kas notiek. var saķert atsevišķas zivis, papulēt zvīņas, bet ielaižot atpakaļ tas viss kļūst bez jēgas un pat ja būtu, tad kamēr mazgāsi vienu piecas citas ir jau nākušas vietā. cīņa ar vējdzirnavām. cilvēki, kas citos apstākļos būtu rūpīgi vīri un labas sievas, aplipina viens otru ar apziņu un anti-vērtību sistēmu, kas arī ir īstais vīruss. un to nemaina atsevišķi cilvēki, vai pat nelieli pulciņi, kas turas kopā.
skumji par akvāriju. varētu būt bijis skaists un labs. atsevišķas ir iespējams ārstēt, zāles ir. visu kopā? esmu skeptisks.

MrJones  Nezinu.....es par to nedomaaju...
Galvenais, lai STAAV...(viirietim)..sievietee ta kas(?)....atliek tik kaajas paplest....bet...gadaas pat tam dazhas par slinku...!

poika  ko varat te dirst visi GUDRINIEKI PROFESORI IR JAPISĀS

Deisa  Esmu sievišķis, olas nespiež, līdz ar to varētu. Cita lieta, ja tādēļ, ka nevar, partneris vairs nepievērš nekādu uzmanību. Tas gan varētu būt kritiski.

bratka  ... sievietēm piemīt īpaša spējas, ja viņa to vēlas, pamodinās jebkuru mironi ...

astrida  Nav taisnība,mironis ir un paliek mironis,protams kapsētas vārti vienmēr vaļā! Ja vīrietim nestāv,protams jāārstē galva.Bet pa lielam,Latvijas vīrieši visi noplukuši,konkrētāk tie kam 55-65 g nosiekalojušies sievu un bērnu pamesti skraida kā klejojošu suņu bari,sēž oho iepazišanās saitā pa 7-10 g kā parādās jauna ēsma, tā visi sarosās ...ha ,ha nu būs...līdz riebumam smieklīgi.

av2  tiessaam, palasiiju te, nu i viedoklli.
Teissam, nu ir tak 101 veidi, kaa samiillot vienam otru.Bes kalasiskaa. Galvenais, lai ir miileestiiba, miillums vienam pret otru, un process sagaadaa to kaifu tomeer.
Nespeeju iedomaaties, kam buutu jaabuut smadzennu vietaa, lai sev tuvu, miillu cilveeku pamestu deel taa, ka kas noticis, saslimis utt ;(
Un veel, ja maajas kas ir galiigi garaam, tad pa kreisi laizz vienaadi abi dzimumi. Pat nav ko apspriest. Man pat skskiet, ka sievietes vairaak, jo viiriessi biezzi vien vienkaarssi nodzeraas.
Taapeec, probleemas maajs ir jaarisina ! Jaaizrunaa utt. un ja citaadi nevar, jaasskkiraas, un jaabeidz vienam otra nervus ccakareet !

Jevpistinija  Paretam gadās cilvēki, kas spēj viens otru cienīt, būt uzticīgi un uzticami attiecībās. Bet tas ir reti. Vairumā gadījumu ir lopiņi - ar ragiem, nevaldāmiem instinktiem, nespēju pašrealizēties un apliecināties, tāpēc terorizē tos, ar kuriem ir kopā arī parastos apstākļos. A tad, ja kaut kas notiek, vispār nav spējīgi adekvāti rīkoties. Savas iegribas un egoisms ir nesalīdzināmi svarīgāks par otru cilvēku. Ļoti reti tie gadījumi, kad tiešām paliek kopā un atbalsta otru. A tos, kas paliek, bet klusībā iet paraudāt kaimiņa vai kaimiņienes apenēs, vispār šaut vajadzētu, ka nav cilvēka, ta nav.

Geisha  Izrādās, ka einuhi esot pat ļoti labi mīlnieki. Galvenais ir gribēšana, bet ar to varēšanu var variēt.

Kristine_78  Cilvēks vienmēr vēlas to kā nav.tapēc ilgas pēc intīmas tuvības būs vienmēr

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu