Atkarība no mīlestības.

Atkarība no alkohola,narkotikām un tabakas ir visiem saprotama lieta.Tā ir liela problēma un ar to ir jācīnās.Tāpat var būt atkarība no PA:D Tas ir labi vai slikti,kas to lai zina.Bet tāpat var būt atkarība no mīļotās vai mīļotā un kamēr esat kopā viss ir labi.Atkarību sāc izjust kad Tevi pamet,tikai tad saproti cik ļoti pietrūkst šī cilvēka.Vai mīlestību var saukt par to pašu atkarību?Un cik Tu vari būt atkarīgs no tā otra?Kur ir robeža?Ļoti stipra mīlestība vai slimīga atkarība?

Chris1986  _Tev tikai liekas, ka esi viņu mīlējis. Tu tikai žēlo sevi un esi egoists, tāpēc ciet. Tu patiesībā nemīli to otru, bet pats sevi un ērtības, ko viņa tev sniegusi_ - šitādu sviestu VIŅAS te nes gadu gadiem. Un tam kājas aug no - tāpatās, ka visām viņu "gudrībām" - no latviski pārtulkotiem rakstiem no amerikāņu "širpotreba" sieviešu žurāliem. Nu, vobšēm, visas tik gudras, tik gudras, ka nav ko tirst pasūtīt .. Tikai kkā, kad viņas pamet, tad gan visi šitie teksti par pamestā egoismu aizmirstas, jo tikai tak SIEVIETES mīl pa īstam un cieš pa īstam! :D

candy555  Atkarība ir viena pretīga lieta...nevajag būt atkarīgam ne no kā...tikai brīvs cilvēks varbūt pa īstam laimīgs. Atkarību mēs izveidojam paši jo mēs tā gribam jo mums tas patīk bet tas ir stulbi tā ir sevis mocīšana. Mīlēt var arī ja tu neesi ne no viena atkarīgs,mīlēt brīvi...

Chris1986  nu, re - candy555 tipsika sieviete, kuras uzskatos veido sieviešu žurnāli un sieviešu seriāli :D
Atkarība nav pretīga lieta, jo viss ko mēs darām regulāri, teiksim, lasām grāmatas, sportojam, ēdam utt. - ir atkarība! Tikai atkarības ļauj mūsu dzīvē uzturēt ritmu

mellene_x  Chris1986, vai Tu esi atkarīgs no mīlestības, ko jūti pret vecākiem, bērniem? Diezvai..bet mīli taču tā pat, pretī neko neprasot un negaidot.

marselis  Chris1986
ego ir binara instance(divi viena),caur to tiek salidzinata , saskelta pasausaule,jedzienos Mans-Tavs,ego padara Visu nosacitu,gan brivibu, gan milestibu utt., veido illuzoro pasauli (ne realu ,bet ta spogulattelu), tt.savu individualo realitati(tas kurs skatas uz so spogulattelu),kura reala ir tikai pasam individualam ego.
Ta reala-,individam noteikta fiksacija (laiks-telpa)punkta. Apkartejiem nosaciti reala ,jo ir citi koordinates laika -telpas individualie uztveres fiksacijas punkti.Fiksacijas punkts vienmer ir nepabeigts,kustigs vienums, kustas laika-telpa,realais pec mirkla klust par irealu.

candy555  Chris1986 tad jau tu nezini kas ir atkarība ja tādas muļķības raksti...atkarība ir kad cilvēks zaudē kontroli pār to, ko dara, lieto vai izmanto. Tas brīdis, kad atkarība sasniedz robežu un sāk kļūt kaitīga gan pašam atkarīgajam, gan citiem, piemēram, ģimenei,mīļotajam cilvēkam...

Cafe_Noir  ne jau no mīlestības atkarība. bet gan no tās objekta. tas nav saistīts tieši ar mīlestību. precīzāk - tā nav mīlestība. bet gan atkarība. no sajūtām, ko tas cilvēks sniedz.

uusins  Zinu tikai to, ka atkarība no bezjēdzīgi trulu un infantilu tekstu štancēšanas, bez pārtraukuma, ir slimīgi nožēlojama.
Novēlu izveseļoties :)

Eiropa  iemīlēšanās ir tā sākuma eiforija, dzirkstele, adrenalīns, laimes izjūta,
atkarība - kad tā visa vairs nav, viss itkā forši, bet nejūties laimīgs un pamest žēl...

jurks  atkariiba var buut attiistosha un postosha! ja mees izveelamies buut atkariigi no otra cilveeka, dazhaadu apstaaklju peec, tad ljoti liela varbuutiiba, ka shii atkariiba buus postosha, jo mees sho cilveeku esam ieceelushi dievinaashanas kaartaa! Bet ja mees esam izveeleejushies buut atkariigi no Dieva, tad shda atkariiba ir attiistosha ar tieksmi virziit augshup!!! un tad jau arii otram cilveekam buus atradiisies iistaa vieta!! visam savs laiks un vieta!! un tad nevajadzees iejusties moceklja lomaa!!

bagi  Tā nav atkarība! Tā ir apmātība, varbūt pat jau mānija. Neko vairs nedzirdam, neko vairs neredzam, prāts ieciklējies vienā virzienā -ne pa labi, ne pa kreisi. Glābt var tikai nākošais likteņa belziens, kas spētu izsist no šīs komas. :D

fargo  nezinu, vai tu sadzirdēsi... vecīt, cilvēk, veci, homo sapiens, biedri dzīves ceļiniek, lūdzu! pārtrauc!
mīlestība, uz-ticība, paļaušanās, drošība, kopības siltums. tas viss ir no tā, ko lielais vairums vēlas, grib un pietiekami daudziem ir.
zini, kā var sabojāt kaut ko labu? nepartraukti ņurcot, skribinot, knibinot, izžļambājot, izspļaujot, tad atkal mutē paņemot to nu jau recekli.
dzīvība.
dzīve.
cilvēks.
tas ir vairāk kā šī šķiršanās.
viss.
beidzās.
nav.
bija.
izbija.
pietiek. pietiek! katru mīļu dienu. pietiek. es nekomandēju. tas ir lūgums. pietiek! var paiet garām vienu dienu. divas, trīs, vairāk. bet katru dienu viens un tas pats. katru. visu laiku. pietiek ļurināt to veco, sakošļāto pankūku. ir pateikts viss, ko pateikt var un vairāk. pietiek.

shining  Ir iemīlēšanās (hormonāla apmātība) un ir mīlestība. No otrās nav lomkas, tas vienkārši IR dvēseles uzstādījums, neatkarīgs no ārējiem apstākļiem.

Nerons  ...un atkal dzirdamas žēlabas gaudas.....
....nav apnicis???

neko  Kā jau te teica vispār jau tās ir divas pilnīgi pretējas lietas.... būt no kāda/-as atkarīgam vai mīlēt viņu.

Geisha  Nu tad vajadzēja savu sievieti mīlēt tā, lai viņa vienmēr būtu Tev blakus. Tagad kad viņa ir aizgājusi pie cita vīrieša nav jēgas plēst matus no sava plikā paura.

Discreta  Manuprāt, no mīlestības atkarīgie ir patoliģiski greizsirdīgie, kas kontrolē otrās pusītes un nedod vajadzīgo brīvību. Bet tās ir sliktas attiecības. Citādi mīlestību nesaistu ar atkarību. Jā, un zināmā mērā cilvēki viens no otra ir atkarīgi, jo nedzīvo uz vientuļas salas.

PatiesibasKalns  Palaid viņu vaļā vecīt...


https://www.youtube.com/watch?v=Ginx7WKq5GE

Let Her Go

Passenger


Well you only need the light when it´s burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you´ve been high when you´re feeling low
Only hate the road when you´re missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you´ll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
Maybe one day you´ll understand why
Everything you touch surely dies
But you only need the light when it´s burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you´ve been high when you´re feeling low
Only hate the road when you´re missing home
Only know…

PatiesibasKalns  Cerams tu angliski saproti... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu