Virietis un sieviete.

Vai kaads un kada zin savus pienākumus dziivei uz zemes?! Tas ka piedzima pa viirieti nenoziime ka jau esi virietis.un tas ka piedzimi par sievieti veel nenozimē ka esi sieviete...noskaidrojiet saakumaa par seviun tad skaidrojiet otru....

LaskovijMerzavec  Tieši otrādi - tas, ka piedzimsti par sievieti vai vīrieti - to arī nozīmē, ka esi sieviete vai vīrietis.

Savukārt pienākumi ir cieši saistīti ar vidi kurā dzivo. Sekss un bērnu radīšana un ar to saistītie pienākumi ir procentuāli maza, ja skatās uz kopējo pienākumu/atbildības maisu.

Pie tam neatkarīgi no dzimuma ir arī iespēja neuzņemties nekādus pienākumus!

bagi  Ak, Jēziņ! Viens citē bībeli, otrs tūlīt palaidīs Korānu, trešais budisma sūtras.

LaskovijMerzavec  Ari vīrietim nav jāuztur sieviete!!!

Jason  Ne jau Dievs, bet baznīca iedeva Bībeli.

fargo  bet kas ir tā doma, ko tu batons45, vēlies pateikt? vai tu to varētu izklāstīt viena/divu komentāra (u) ietvaros?

Monika1965  šajā pasaulē neviens nevienam nepieder un nav parādā un tāpēc nav jākuļ tukšus salmu, vai nu mēs ejam blakus un lūram pa vienu žoga šķirbu, vai šķiramies....tas arī vis....tik vienkārši

Svece  Par pēdējiem 3000 gadiem nezinu , bet pēdējos 3 milj gadus- izdzīvot sugai. Tāpēc vīrietim bija jāsēj sēklu visās iespējamās , auglīgās sievietēs. Sievietei lai izdzīvotu vajadzēja visspēcigāko tēviņu. Ka bērni dzimst no šī procesa viņi nemaz nezināja - teica dievi dod. Ta dzīvoja arī ne pārāk ilgi- 30 gadi jau bija daudz. Civilizācija daudz ko maina- bet miljonos gados iegūtie instinkti ir spēcīgi, no tā rodas visas problēmas.

fargo  es padomāju par tavu jautājumu. bet atbilde, kas man ir, vienalga ir tāpati, ja tu arī neizceltu vīrieti vai sievieti kā radības ar atšķirīgiem mērķiem un atbildību. tie ir atšķirīgi, bet mazāk būtiskajā. bet lielajās lietās, pavisam pavisam svarīgajās lietās, atbilde ir tā pati. lūk.
divi kanāli, ejas, straumes, kuras dzīves laikā ir jānodibina:
1. saikne ar Dievu, tā ir jātrod, tā ir jaizzina, to ir jāmēgina saprast, process ilgs visu mūzu.
2. sainke ar sievu(vai vīru), tā ir cita līmeņa, bet cilvēka eksistencei tik pat svarīga saikne.
tagad, nu... labi. atradi. ko tālāk? tās abas upes, kanālus, sauc ka ērtāk, ir jāpiepilda ar mīlestību. lai arī vardi var likties patētiski, bet tā.
iedomājies vizuāli. cilvēks kā saule un viena saikne ved uz augstāku esības līmeni, otra saikne ir ar sev līdzīgu. pastāvot abām eksistence kļūst harmoniska. viss pārējais, kas no tām izriet bagātina. bet ja kāda no tām partrūkst, vai nefunkcionē, harmonija zūd. nevis pazūd pavisam, bet zūd.
un tas ir uzdevums. tās abas atrast un piepildīt ar agape. vienkarsi, bet ka izrādās, nemaz arī tik vienkārši nav. un dzimumam te nav nozīmes. dzimumorgāni te nespēlē lomu, jo tās ir lietas, kas ir tam pāri.

gertrude  šķita, ka cilvēks mušmires sarijies - viens komentārs indīgāks par otru, bet nē, izrādās reliģiskais fanātiķis.

PatiesibasKalns  Bļad tas dievs ir kaut kāds psihs, kāpēc viņš mūs visus nolādēja?

Citi cilvēki domā ka ir kaķi, dievi, napeleoni, ziemassvētku vecīši utt.

Tā raudāšana: ´´Nepiedzimu pareizā dzimumā´´ ir vienkārši homoseksuāļu šizofrēnijas izpausme.

Vanesa15  Tad tā. Izģerbies. Pieej pie spoguļa un paskaties vai redzi kaut ko karājamies. Ja karājas, un Dieviņs tev ir devis smadzenes, tad sapratīsi, kas tas ir. Ko ar to darīt un kā dabūt to, ko vajag.

piladzoga  Nez vai māka pielikt skapīti vai salabot ūdenskrānu raksturo vīrieti :DD (normāls vīrietis nopelnīs naudu un samaksās meistaram ,ja pats nepratīs)
Tas pats attiecas uz sievietēm ,ne jau tas ,piem.,ka es neprotu adīt ,nozīmē,ka nekam nederu ..pietiekami nopelnu ,lai iegādātos,citas dāmas darinājumu :DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu