Pasmejies par sevi pats .. :)

Ko jums dod, ka te PA sevi pozicionējat labāku par citiem oponentiem? Jūs pats/-i tai ticat? Ko dod, ka nosaucat kādu par lūzeri vai vēk kkā? Tas ceļ jūsu pašapziņu? Es piemēram bieži pats par sevi pasmejos. Kāpēc citi tā nedara? Vai tiešām ir tik svarīgi dzīvot ar pareizā un perfektā/ās masku uz sejas? Vai tad domājiet, ka izdevies kādu apmānīt un visi pārējie neredz jūsu trūkumus un kļūdas? :) Tā tāda spēle?

pomerance  baigi gribas no šejienes izdzēsties

Bazhix  Torpediņ, likās, ka Tu māki lasīt :) Acīmredzot esmu pamatīgi kļūdījies :)

Jevpistinija  Chris1986 - tad tu esi sieviete, vai?

ne_meklejumos  Dzīvot ar pareizā un perfektā/ās masku uz sejas, droši vien ir garlaicīgi. Domājams, mani līdzcilvēki ne tikai redz manus trūkumus, bet viņiem nākas ar tiem sadzīvot. Nav ideālu cilvēku, kā jau te bieži tiek teikts, katram sava uts kažokā.

jurks  Sveetajos Rakstos ir mineets par Edenes daarzu un augoshiem tajaa diviem kokiem! viens no tiem- laba un ljauna atziishanas koks, un otrs Dziiviibas koks! un tas Kungs muus maaca taa, lai mees eestu no Dziiviibas koka augljus, nevis no ljauna un laba, pareiza un nepareiza, atziishanas koka!!!

marselis  Chris1986
pratigi runa!
daudziem ambicijas,paslepnums trauce uz sevi paskatities!
Sievietem tada daba,uztvere,visu individualizet,ko ne teiksi!

Katrs ir atbildigs sava un tikai sava prieksa
un ja nespej sevi saredzet nepilnibas,vajumus,neizpratnes,nesaprasanu,destrukcijas
tad vina progres ir kluvis par regresu!

ne velti seit daudzi propogande dzivniecisko,jo tas ir tuvaks,saprotamaks,milaks,tt.-savejais!

av2  ar savu atpaliiciibu/tupumu , dziives pieredzes truukumu utt. ..... nebuut nav jaaplaataas, tipa, es pasmejos par sevi :( Ja to dara,iisteniibaa rodas iespaids, ka cilvis pat..laboties nespeej vairs, un necenssas ko iemaaciities dziives gudriibaas.

vienkaarsha  Kad vara vistas buljonu, protams, noņem putas. Apakšā pēc noteiktā laikā, paliek garšīgs un ļoti veselīgs saturs. Un tad ,PRIMITĪVI paskaidrojot, līdzīga situācija ar OHO aktīvo daļu. Pajautā jeb ko, vai padalies ar savu viedokļi, notiek putu veidošana. Ar pieklājīgiem vai pazemojošiem līdzekļiem , nav svarīgi. Svarīgi, ka te jau aprakstīts, ar augstprātību un nicinājumu tiek nospiestā jebkura vēlme kontaktēties atklāti . Tāpēc, laikam, gadiem /spriežot pēc ierakstiem/ PA vieni un tie paši aktīvisti, pārliecināti par saviem uzskatiem un nepieļaujošie citu viedokļi. Protams, tiem , kas te gadiem sēž, visas tēmas šķiet izrunātās, nekā jaunā nav, fiii, cik garlaicīgi.Jums ir lieliska pieredze, lūdzu, atklājiet ko jaunu, piedāvājiet ko interesantu, nevis rejiet uz jaunienācējam. Kāpēc salidināju ar buljonu? Jo man ir iespēja pārliecināties, kā OHO saitā patiešām daudz gudri, inteliģenti cilvēki, ar kuriem patika un gribas uzturēt saraksti. No sākuma šķiet, ka pārsvarā vieni seksi-peksi-bla´bla´bla..Bet tie normālie neparada savu viedokļi atklāti, nevēlās samaisīties ar putam. Bet viņi šeit ir, ar saviem pareiziem vai nepareiziem viedokļiem,un tas patiešām ir jauki.

inaralaima  Katrs cilvēks ir unikāls,es nekad neesmu smējusies ne par sevi,ne par citiem.Man ir bijis ko citu darīt,nekā nemitīgi preperēt sevi un apkārtējos.

Vanesa15  Tikai un vienīgi izklaide. Nekur citur kā te ir sakoncentrējusies īpaša publika, un der dzīvi iepazit ari no šādas puses

bumpastiks  Es par sevi gan pasmejos,gan paraudu.:D

Deisa  Visu ar mēru. Ir jābūt gan veselīgai pašcieņai, gan samērīgam humoram. Protams, ka krītot galējībās, reti kuram patiksi. Padomā pats - nu tak tracinātu cilvēks, kas tikai tupi joko un neko sakarīgu, dziļdomīgu nav spējīgs no sevis izdabūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu