Kā pārvarēt dzīves apnikumu?

Ja ir uznācis dzīves apnikums,ka neko no šīs dzīves negribas...kā jūs to pārvarat ,tajā gadījumā ,ja ar jums tā ir noticis....?

Sanntana  Izdari kaut ko priekš sevis kas sagādā prieku, vai pilnīgi pretēji, palīdzi kādam kam vēl sliktāk ir kā Tev. Šodien sākas 1. advente, aizej uz baznīcu. Nezinu ko ieteikt, katrs zin pats vislabāk "kādas zālītes"palīdz. Ieklausies sevī.

Elektra  Aizej pie psihiatra,izrunājies, neko tas nemaksā, tās ripas palīdz!

Deisa  indima saņemies! Pašiznīcināšanos var iekodēt, jā. Bet, ja tas tikai tādā emocionālā līmenī bez zināšanām kā tā viegli no pasaules aiziet, visdrīzāk dabūsi vēzi. Un zini kas ir vēzis? Mocīšanās sāpēs un savu tuvinieku mērcēšana asarās. Padomā par viņiem, ja pašai par sevi negribās.

Ezjule  Šīs ir tādas īpašs izjūtas. Menopauze tūlīt būs + bērns(i) aizlidojis savā dzīvē un tāpēc rodas sajūta, ka sievietes dzīves misija izpildīta. Ko nu vairs? Kam nu es vairs...? Patiesībā tagad beidzot var sākt intensīvāk domāt par sevi. Palīdzēs iesaistīšanās korī, tautas dejās utml. interešu klubos, kādi jauni kursi (valodas, adīšanas, šoferēšanas) , jāizraujas no ierastās vides ( ceļošana, pārgājieni) Zinu, ka ir i-netā interešu klubi, kur regulāri tauta( pārsvarā gan sievietes pusmūžā) organizē samērā interesantus pārgājienus, izbraucienus.

riks086  Paveries spogulī. Sāksim ar to, ka gana labi izskaties - vismaz, kā redzu bildē. Pieņemu, ka esi, kā kādreiz rakstīja medicīniskajos slēdzienos, "praktiski vesela". Tas jau vien ir pamats optimismam.... daudzas Tavas vienaudzes par to vien Tevi var apskaust. Padomā par to, kas Tev IR, nevis par to kā pietrūkst.
P.S. ....man piemēram vienmēr kaut ko gribas, pat grūtākajos brīžos - ja neko citu, tad vismaz apmierināt pamatinstinktus :)))))))))

saulete  Paklausies muuziku,aizej uz filmu vai baseinu.

jurks  noteikti neesi iznjeemums!! daudziem ir gruuti!! es sveetdienaa censhos piepildiities gariigi- vairaakos dievkalpojumos dazhaadaas vietaas, satiekot cilveekus, kuru optimismu var apbriinot, ar vinjiem parunaajot juutu kaa kluustu ceriigaaks!! apdomaajot to- ko es varu paliidzeet otram un sanjemt sveetiibu, sirds piepildaas ar dziiviibu, ceriibu un miilestiibu!!! shis ir tas laiks, kad mees varam tik daudz ko dariit savas dveeseles labaa!! modiisimies un riikosimies taa lai nebuutu jaanozheelo izniekotais laiks- dziive!!!

ne_meklejumos  Atlido pie manis ciemos, nekad nav tik slikti lai nespētu atrast izeju, tik daudz kā laba un ķerama aiz astes šij pasaulē.

uusins  Dzīves apnikums, iespējams, ir piezadzies dažas reizes. Bet tā, ka pilnīgi neko no tās negribu, tā gan nav bijis :)
Bet parasti braucu pastaigāties gar jūru

pomerance  vajag zefīru ēst, atlaiž, bet, ja nopietni, tā ir tāda mazliet nīkulība, laiskums, sevis žēlošana, var jau šitā paņemties, filmas skatīties, trīs dienas no pidžamas neizkāpt, var dzert, uzpīpēt, kas nu kuram tuvāks, bet vienā brīdī jākārpās no migas ārā, jānoskurinās un jādzīvo tālāk, ja vien dzīves apnikums nav kāda slimības pazīme- depresija utt.

HOUSE  Pa lielam šī tēma ir arī manas domas, bet vajag sevi motivēt, uzstādīt mērķus. Šī pa lielam ir vientuļa planēta...

av2  hobiju vajag.Un draugu kaadu , kam arii tas intresee.

Viliendi  Jāizdomā kā sevi iepriecināt, vai kādu nodarbošanos ilgākam laikam.

labapa  Būtu jāizprot situācija smalkāk, lai dotu konkrētāku ieteikumu. Skumji dzirdēt ka nonāk līdz tādai pašsajūtai. Ceru radīsi pati izeju un viss būs kārtībā.
Pats es - Strādāju.... ar prieku!!!

juicy  Nav laika dzīves apnikumam. Jo jādzīvo!

Kristine_78  Izšuju krustiņdūrienā un gaidu kad draugi atbrauks un teiks čaau mēs zinām ka tev ir dzīves apnikums 😕 davai iedzeram tēju un uzspēlējam klusos telefonus ☺

Anxunamuna  Tas ir signāls , tam , lai kaut ko sāktu mainīt ... varbūt , pat dzīves vietu .

Nerons  Da mužika tebe nužno!
Horošego mužika.......

likky666  Vismaz katru otro dienu tāds uznāk. Jāsaka paldies maniem brīnišķīgajiem kolēģiem, kas spēj no šim sajūtām atbrīvot. Reizēm sanāk arī pašai- pagatavoju kaut ko garšīgu, pasportoju, paklausos labu mūziku, nopērku sev kaut ko jauku, izdaru kaut ko labu kādam... vai vienkārši aizeju pagulēt. Variantu ir diezgan daudz.

Labdiene  Ir vnk jāsaņemas un jākustas, kaut vai vnk pastaiga. Ja fiziskais ķermenis būs formā arī domas būs vieglākas.

Sermule  50 gadi- tā ir agrīnā vecuma krīze. Tomēr tik daudz ko var darīt, paskaties dzīvi no cita skatu punkta un apnikums pazudīs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu