cik vajag seksu sievietēm

Amerikāņu psihoterapeits Gerijs Njumans nonācis pie secinājuma, ka sievietes laimei nepieciešama ne tikai seksuāla bauda, bet arī dzimumaktu regularitāte.

Njumana pētījumā piedalījās vairāk nekā 400 sievietes. Zinātnieks vēlējās noskaidrot, cik reizes mēnesī jaunlaulātajiem jānodarbojas ar seksu, lai sieviete būtu laimīga.

Rezultātā sievietes, kas nesen apprecējās un nejutās laimīgas, ar seksu nodarbojās 3-4 reizes mēnesī. Savukārt laimīgās jaunās sievas to darīja vismaz 11 reizes mēnesī.

BlackPantera  "sievietes laimei nepieciešama ne tikai seksuāla bauda, bet arī dzimumaktu regularitāte" (c)
Tiešām? tad nu gan atklājums ! :D
Mīlējos ar savu vīru praktiski katru dienu un brivdienās arī vairākas reizes dienā. Kaut arī kāzu diena 5 gadus aiz muguras. Un nedomāju,ka tas ir kas ārkārtējs.

Svece  Nemīlējos ar savu sievieti katru dienu. Parasti brīvdienas rīts- stundas 3-4 . Darbdienās haltūŗa šad tad- 30 -40 min.

kuks10  man prieks par oho sievietēm- kurām ir baigie seksa grandi..)))

mirga  Ja sieviete ir lutināta un darbos- mājās un darbiņā nav pārgurusi, tad viņai arī vajag un patīk sex. Bet ja noskrējusies un vēl emocionālas problēmas, tas vārtiņi aizveras. Tā ir daudzām. Vīrieši! ja vēlaties sexu, lutiniet sievietes. Dariet tā, lai viņas jūtas fiziski un emocionāli labi, atpūtušās. Domāju, ka daudzas man piekritīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu