Seksuālā spriedze...

Seksuālā spriedze...Nezinu kā savādāk to nosaukt! Biju seminārā, ierados ar nokavēšanos, tāpēc blakus kolēģēm neiznāca apsēsties. Apsēdos vienīgajā brīvajā vietā. Tikai pēc 5 min. apskatīju savu blakussēdētāju un samulsu!IR!!!! Ir un viss!! Pārmijām pāris nenozīmīgas frāzes...ko stāsta seminārā nebija vairs ne jausmas...Kafijas pauze, kurā blakussēdētājs sastādīja kompāniju. Nebija svarīgi par ko vispār runājām, tie bija vārdi, teikumi bez nozīmes...Valdīja mulsums un spriedze! Nerunājām ne par amatiem, ne ģimenes stāvokļiem, bijām tagad un šeit! Nebūtu mums tā dzīves pieredze tik liela, būtu aizlaidušies prom neuztraucoties ne par ko....Prāts ņēma virsroku! Vai jums arī ir tā gadījies,ka varētu atdoties tagad un tūlīt ar 5min. iepazītu cilvēku! :) :) :)

sandra111  velies atbildi?-nozelojami,ja vari platities un siekaloties par savam sex fantazijam ar svesu virieti.
ceru,ka tavs virs vismaz ir pretejs tev,,,un tas ka soreiz telo nevainigo jerinu,kurs celas un devas atpakal uz savu golgatas celu-tas jau ir signals,ka nakamreiz dosies ,,,pati zini kur.

Neesmu_Alise  Trakas lietas. (uzbur ainiņu ar vajāšanas elementiem) Ja vēl izrādās zilais...:)))

sandra111  ko nu es,ko nu es,,,es jau tik no sirds censos ko palidzet,ta teikt padomu dot,,,
nevienam virsu nekritu,no svesiniekiem nesiekalojos un triperus majas nenesu.

Chris1986  A ja nu viņš bija precēts? Vai arī tam nav vairs lielas nozīmes, ja gribulis sit augstu vilni?
Kkā divkosīgi sanāk - te visas oho lamā precētos jākļus, kas uzbāžas ar sex, bet dzīvē gatavas tādiem atdoties, ja tik klišķ

Jevpistinija  Personiski pazīstu divas sievietes, kam mīlas kaiti mājās atstiepuši viņu lauleņi. Tā teikt puikas nebrida jūrā gumijniekos, neostīja puķes gāzmaskā. Pa šai dienai brīnos, ka viņas tiem āžiem kules nenorāva. Bet pat neizšķīrās, bija tādas kārtīgas, saskanīgas ģimenes. Vot, viņām gan es ieteiktu izmantot visus IR!!! Bez kavēšanās un apmulsuma. Tikai ar gumiju, protams.

marija19561956  Nesaprotu es te daudzu viedoklus, un uzbruksanas manieres. Valensija prasija padalities pieredze,kur nekas traks un nosodams nenotika. Man personigi ta nav bijis, bet ir iepaticies virietis no pirma acu skatiena un kas ,nekas talak nebija. Bet izklausas te visi svetas nevainibas, un ka ir tai realaja dzive?

labapa  Ir bijis, bet tieši tāpat prāts aptur Tevi pirms rīkojies. Bet varbūt tas pat nebija prāts kas Tevi attur, bet gan ierastais uzvedības modelis, ka neesi notikumu iniciators bet gan labprāt tā brīža sekotājs, vēlāk gan sevi palielot saki ka prāts Tevi apturēja. Vai ne?

rudensroze2  Tā dzīvē ir bijis, tikai biežāk tās kļūst par skaistām atmiņām, kas varēja būt, bet nebija. Tas labais ir tās neikdienišķās sajūtas, ārpus laika, telpas un realitates, ko tad sajutām. Es tikai vienu reizi dzīve sekoju šādām sajūtām un - bingo - tas beidzas ar lielu mīlestību, ģimeni un manas sievietes dzīves labākajiem gadiem. Un nebijām mēs vairs zaļi gurķi - cilveki pusmūžā. Stāsts vēl turpinatos, ja neatnaktu Rītausmas Dāma -tāda balta, ledusaukstam rokām .Atnāca... Ne mirkli neesmu noželojusi savu soli, un šo sajūtu pazītu starp simtam citu - tik intensīva un patiesa ta ir. Tāds, lūk, stāstiņs iz dzīves.

irgo  Tad kad tavs vīrietis nolaidīs pa kreisi , tad sirsnīgi iesaku pārlasīt visu ka pati te sarakstīji....

mellene_x  jā, ir gadījies... likās, gaiss ap abiem dzirksteļo un sprakšķ...

kuks10  jaunībā man tā gadījās,kad sabrauca neklātienes sievietes..bija jautri ar prēcētām ..+norāvu triperi no vienas Rīgas dāmas..DDD pašlaik būtu bailes bez gumijas zābakiem..)))

eva_  Tā ka iekņudinās galvā, esot blakus pilnīgi nepazīstamam vīrietim, tā ir bijis, bet tā ka iekņudinās no tāda vēdera lejasdaļā, tā gan ne. :)

edmunds  vareejaat vismaz ar tel nr apmainiities :) vai epastiem :)

vellata  Nav bijis. Man garš kakls, kamēr informācija no smadzenēm par sev pievilcīgu indiv
īdu aiziet uz kājstarpi, es jau esmu mājās savā gultā. Viena. Un labi vien ir.

HOUSE  Interesanti, kas notiktu, ja šo rakstītu vīrietis? Kāda gan nozīme laulībai, pienākumam...tpu, tā vienkārši ienāca prātā un nodrāzos...moderni, skaisti, nu burtiski katra vīrieša sapnis tāda sieviete... Gluži kā žurnālos raksta- apnika otra pusīte, ievies attiecībās jaunas vēsmas...nopisies ar kaimiņu!

Margrietinja  Ko jūs variet riet?! Kas notika? Nekas! Atslābsiet! Sieviete padalījās ar savu pieredzi! Kas tur slikts?
Esiet kādreiz dzirdējuši par jūtu ķīmiju? Ja nē, žēl. Tā ir lieliska sajūta!
Un tiem svētajiem rējējiem iesaku izlasīt Džona Greja grāmatu "Marss un Venēra randiņā"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu