Parunāsim par kailumu...

Man sanāca smiekli , ka kailums vairs nav nekas sevišķs...jā, pat ieskaitot zvaigzni un citas privātās vietiņas. Tu pat ziņas nevari izlasīt neredzējis Karandašinas pēcpusi. Tas reāli notrulina- dodiet gaisu! No kā uzvilksies nākotnes vecis? Vai tu sieviete esi kādreiz aizdomājusies, ka tava meita prasīs- mammu, tā esi tu, rādot 15 gadus vecus neta kailfoto? Un ka tetovēts jūraszirdziņš uz nošļukušas pēcpuses vairāk atgādinās avatāru! Vai tiešām vīrieša uzmanību nevar piesaistīt kā savādāk, tā lai cieņu viņa acīs nepazaudētu? Nekā personīga protams, katrs dara kā vēlas, bet tomēr...

neko  "Cilvēka ķermeņa pievilcība bija māksla un seksualitāte bija daudz aizklātāka."
Nepiekritīšu... vienkārši kailums netika tik saasināti uztverts. Un nav arī nekāda pamata viņam pievērst tādu uzmanību.

" ja sieviete patiešām ir inteliģenta, tad noteikti atradīs citu veidu kā sev piesaistīt uzmanību, saglabās cieņu vīrieša acīs. Visu cieņu, nevis atsevišķu ķermeņa daļu..."

Nu manās acīs fakts ka sievieti esmu redzējis kailu, cieņu pret viņu nerada ne ar tā viņu ar pazaudēt. Patiesībā vispār nekas nemanās - tā ir paliek tā pati sieviete. Vienkārši zinu kā viņa izskatās kaila.Un ja sieviete ir gudra inteliģenta utt. tad tas viss nekur nepazūd arī dibenu vai vēl ko atkailinot. Savukārt ja kādam ieraugot kailumu zūd spējas vedot saliktus paplašinātus teikumus ar kādu nebūt loģisko saturu - tas jau ir tikai šī indivīda problēmas. Parasti to pārslimo pusaudža gados, kas to kaut ka vēl var attaisot ... bet nu gadās, ka tas ievelkas mūzā garumā:))

Skarlete  Vislabākās ziņas ir sliktas ziņas,

Un tu, mana avīze, plauksti,

Un tu, mana mantība audz...:)

shining  Jāpiekrīt neko [19:00], ka kailums ir bijis visos laikos, un, vīriešiem vēl joprojām sieviešu ķermeņi patīk, problēmas ir tiem, kas kļuvuši atkarīgi no grafiska kairinājuma, vai tieši otrādi - kļuvuši par puritāņiem un šausminās par katru atsegtu potīti.

Es teiktu, ka tā ir katra brīva izvēle blenzt šādas bildes vai savlaicīgi novērsties. Biežums rada pieradumu, taču vai tajā ir kas slikts, ja iepazīsti "drēbi" un izveidojas sava gaume, nepavelcies uz kuru katru pliku dibenu vai krūti, ja nepieciešama pievienotā vērtība no dvēseles, kāds noslēpums vai personīgs knifiņš.
Un, arī es īsti nezinu kāda izskatās Kardašjana, varbūt tādēļ man gaisa arī netrūkst.

VECA_PIEPE  Mani tādas sievietes nespēj ieinteresēt :) (c)

Kardašijana izlasīdama Ūsiņa komentu, tiks stipri satriekta.

Luusila  Varbūt es ne tā sapratu, bet man likās, ka te iebildumi nevis pret kailumu pašu kā tādu, bet pret uzbāzīgu eksponēšanos, tātad pret darbību.

BlackPantera  "Beibe tāds kā tavs apliecinājums kā šķirnes suns...nu kaut kā tā sanāk?:)))" (C)
Vispār jau sievietes ķermenis pieder sievietei pašai(!), nevis vīrietim, ja dažs to ir aizmirsis. Un viņa, acīmredzt, pati nolemj exponēt savas kailbildes, piem.tādā žurnālā kā Klubs, nevis tas ir vīrieša lēmums vai lielība. Tā ka autora ironiskais secinajums APLAMS.
(Piekrītu neko).

neko  "Un Tu ar neviltotu gandarījumu esi par to starā", ne es vienkārši par to nesatraucos, kā nesatraucos par visiem pārējiem kas skatās uz manu sievu klātienē un domā ko nu kurš tur domā [ko tieši domā, tas parasti tādos brīžos ģīmjos diezgan nepārprotami rakstīts]. Kamēr tikai skatās un domā mani tas nekādi neskar.

Tiešam nekad neesi izgājis sabiebrībā ar sievieti uz ko atskatās vairums vīriešu? Ja neesi, labāk ar nemēģini. Ar tādu dzīves uztveri kā Tev , nervu sabrukums ar skaistu sievu blakus iestātos jau pirmajās pāris nedēļās:)

pikantaa  Kur problēma ?? Mūsdienu demokrātijas apstākļos es tādu neredzu -ja nepatik kailas sieviešu pēcpuses, var tak skatīties un vīriešu pēcpusēm -kailām vai kaut vai apģērbtām. :D

LaskovijMerzavec  Ja pienāktu Žanis ar tādu tekstu - es viņam laipni pajautātu - vai sitīs kulakā te uz vietas vai ies uz tualeti...

Protams, ka reāli dzīvē apnīk mūžam nosiekalojušies tirliņi, kas blenž uz "manas" sievietes krūtīm, vai citām ķermeņa daļām, bet tā ir viņu problēma neviss mana.

Un no otras puses, aizejot uz pludmali, būtu jājūk prātā. Visas ir gandrīz kailas (tos bikini var nemaz neņemt vērā) ... ar autora domāšanu visas sievietes, kas bijušas pludmalē ir necienījamas.

jurks  tas ir speeciigs kaardinaajums! un labaak jau zaudet par to interesi pirms esi iesaistiijies nopietnaas attieciibaas!! un arii labi, ka pasham nav ar ko izcilu palieliities!! ja buutu, tad, ljoti iespeejams gribeetos pameeriities, palieliities un piesaistiit uzmaniibu preteejaa dzimuma paarstaavi ar ieveeriibas cieniigu figuuru!! taada dziive! daudz darba ar sevi, lai atdaliitu seenalas no graudiem!! katram savs labuminjsh!!

LaskovijMerzavec  Un kāda starpība, vai viņa ir bikinī!

pludmalē vai sociālajā tīklā???

AivarsN  Tieši tur jau tā problēma,ka neskaitāmas reizes tos plikumus redzot,vīrietim tie vairs neizraisa nekādas emocijas. Un ko tur brīnīties,ja priekšlaicīgi sākas problēmas ar erekciju. Tieši tāpēc jau tā seksuālā revolūcija tika izgudrota,lai samazinātu dzimstību.

Jevpistinija  AivarsN, baigi bēdīga tev dzīve. Man ir cita pieredze - vīrietim i plikumus patīk vērot (gan manus, gan vispār, pie tam ne vienu gadu desmitu vien), i stāv labi. Vīrietis briedumā, ne jau vidusskolnieks. Lasu te un nesaprotu - pastkaste pilna ar aicinājumiem čikāties šeit un tagad, bet pieredzes apmaiņā vesela svētuļu armija. Bābas visas tik šķīstas, tik pareizas, ne pa labi, ne pa kreisi, uzticīgas... Veči tik aiz cieņas vien *isās, kāda nu tur iekāre no plikumiem... Kaut kāda Saules pilsēta pilnīgi! :D

AivarsN  Ne jau es šo teoriju izgudroju. Mani arī tas īpaši neskar,jo dzīvoju laukos.

verso  Ja tam cilvēkam nekā cita nav ar ko palielīties, a uzmanību gribās? Ir pieprasījums, ir piedāvājums. Katrs dzīvo savās vibrācijās.

Lince  Kada problema ir kailam kermenim?
Kur problemas tev ir? Ja tik sausmigi sasutuse esi, tad var sakt domat, kads ir Jusu pasas kermenis? Protams ja ieliek kalbildi visu apskateit, kas ir krunku pilns ar taukumu pumpam, tad ari es noverstos. Un ja kermenis ir kopts, tad nav svarigi kada dzimuma tas ir un ka tas ir kails.
Bet meite ta neprasis, ja bus normali audzinata. Un nebus vinai mamma deputate, kura izdomaja skolas ieviest tikumibas audzinasanu, pati nezino kas ta tikumiba vispar ir?
Cilvece tagad ir pienemusi, kad sievietem ir janosedz krutis jo tas ir intimitates objekts.
Bet viriesiem, kam ari ir krutis tas drikst radit. Vai te nav saskatama divkosiba?
Varbut vaidzetu ari seju likt aizsegt, ka to liek dazam ticibam darit?
Ja, tagad ir tads izgudrojums internets kur, visu ko var atrast. Bet tad ja ir tik paniskas bailes, ka tik pasas kail bildi nav atrsat taja.
Tad vari sakt karu, pret datoru pasauli un iznicini launo iekartu ka Donhi Hots veja dzirna plosija. Tici, paliks vieglak ;)

vilks28  Ja ir ko rādīt, tad lai rāda. Ja naff, tad lai labāk nerāda.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu