Vai cilvēks var būt pilnīgi laimīgs un apmierināts ar dzīvi bez attiecībām?

Katram ir darbs,kādi hobiji.Draugi un izklaides.Pa retam var arī kādu gadījuma seksu dabūt.Tad vai var būt laimīgs bez attiecībām?Un aizvietot tās piemēram ar OHO aktivitātēm?Ienākt aprunāties par attiecībām,paskatīt ka varbūt citiem iet vēl sliktāk,ka neesi viens tāds un justies pilnīgi laimīgs un apmierināts?

neko  Nez, man vārdu salikums "laimes meklēts" ne ar ko labu neasociējas. Neko labu ar nedomāju par tiem, kam galvenais dzīvē ir laime.

verso  Dzīvē ir tik daudz foršu lietu par ko priecāties. Dažbrīd bez attiecībām var justies daudz labāk kā attiecībās, kas ir uzpūstas, mākslīgas un dažam pat izdomātas. Laime ir Tevī, Tavā attieksmē pret dzīvi. Ja jūties nelaimīgs, ko Tu vari dot citiem? Piepildi sevi ar brīnumu, ko sauc par dzīvi un viss notiks! Katram sava skola jāiziet. Pasaki tai dāmai paldies, kas Tevi pameta, jo Tevi noteikti gaida kas labāks, ja pats sev noticēsi un beigsi ņaudēt.

lienite101  Labāk dzīvot vienam, nekā būt briesmīgās attiecībās, kuras nenes ne prieku, ne laimi.

Discreta  Var līdz zināmam brīdim. Bet sirds vienalga ilgojas pēc tuva un mīļa cilvēka sev blakus.

Vanesa15  Vispār jau saka, jo mazākas cilvēkam ambīcijas, jo laimīgāks. Laba un dziļa doma apakšā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu