Jūs varat pēc bildes noteikt?

Jūs varat pēc bildes noteikt, kāds ir cilvēkam raksturs, cik gudrs, vai jums patīkas un vai jums tur kkas varētu sanākt? Nu, tipa, ja ir viena tāda kā pases bilde, kurā tikai seja redzama. Pēc acīm?

bumpastiks  Pēc bildes var noteikt tikai vizuālo simpātiju,vairāk jau laikam neko.Pārējo tikai kontaktējoties.

riks086  Pēc pases bildes varbūt nē, bet pēc 2-3 profilos esošajām, ja dziļāk papēta, man šķiet, ka kaut kādas rakstura un dzīvesveida iezīmes parādās gan. Atceros, ka tā pasmagi šeit kļūdījos tikai vienu reizi, kad likās, ka profila īpašniece saskarsmē varētu būt tāda atvērta un laipna....

edding  00:14
Tieši to pašu var teikt par vīriešiem.
Sieviete uztaisa plastisko, sašpricē skaistuminjekcijas, paceļ krūtis un aiziet jūrjiņā!

psychobitch  pēc bildes var noteikt tikai dzimumu un dažreiz to pat švaki...:D

jadore  Pēc pases bildes varētu pateikt tikai patīk/nepatīk, un pat tad gadās, ka cilvēks vienkārši nav fotogēnisks, dzīvē pavisam citādāks. Bet būtu interesanti šitā patestēt pētījumam :D

neko  Heh.. nu patiesībā jau ar klātienē redzot ne par ko drošs nevar bū, lai novērtētu ir jāredz no rīta gultā kad tikko modusies, bez kosmētikas, bez friziera, bez polsterētā krūštura un visa pārējā:)))

spaarnu_meitene  bilde ir būtiska sastāvdaļa, īpaši, ja tiek izvēlēts potenciālais partneris. Tieši vizuālā pievilcība MANĀS acīs, mana sajūta skatoties uz cilvēku bildē. Pirmais skats, acis bildē - principā 100% atbilstība sajūtās tam, ko iespējams vēlāk dzīvē ieraugu.

juicy  Neko nevar noteikt! Pat nodzīvojot vairākus gadus kopā, vēl neko nevar noteikt. Kādi nu kuram putni galvā...

AivarsN  Bilde pastāsta ļoti daudz,ja acs trenēta. Ne tikai vizuāli patīk,vai ne,bet arī par raksturu,attieksmi utt. Ja nav bildes,tad arī iepazīties diez vai ir jēga,jo iepatīkas taču tikai īpaši cilvēki un tas notiek visai reti.

raima  Varu pēc bildes kopumā, bet pieļauju, ka varu kļūdīties.
Pēc acīm neko nenosaku, jo pati esmu pārliecinoši iestudējusi dažus skatienus, piem., lielā skumja, bet pie spoguļa acu skatiens priekā staro (tas nekas, ka acis no raudāšanas sarkanas- ar kontroli var starot).

Emma45  Cik gudrs un raksturu diez vai, bet pēc anketas gan šo to var. Un te reti kuram vīrietim ir foto. Sievietēm savukārt ķermeņa daļas saliktas, nez vai pēc tām arī kāds kāro.

uusins  Nespriežu, nenosaku tā. Kopā dzīvosi ar cilvēku, ne "tādu kā pases bildi" :)

arnis481967  bildee var noteikt vecumu-peec zobiem....

HOUSE  Tikai atkal neņemiet pie sirds, ņedotrošķi vi moji, te ir tādas personas, kuras pat foto neredzējušas, zin visu, pat to, ko pats nekad neesi zinājis...Jāsaka gan, diezgan aplami, bet tomēr... kaut kāds Annas čepmen klubiņš...ņeabjesņimo no fakt!

Deisa  Drīzāk pēc tā, ko cilvēks raksta, var saprast vai kas varētu sanākt.

likky666  Nē, nevar, bet mūsdienu straujajā ritmā, iepazīstoties sociālajos portālos tā viena bilde var kalpot kā sijājošais elements, lai atsijātu tos, kas galīgi nešķiet simpātiski un netērētu laiku vismaz ar tiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu