Cunčunčurā mute raujas, kas nu bučos to?

Kaut kā nesaprotu vīrieša dabu, kad ir visapkārt daiļas un jaukas, tad nevienu nevajag, bet kad tās pazūd no redzes loka, tad sākās gaudas, ka nu redz, nevienas vairs nav palikušas uz kuru stāvot... vai tiešām Dieviņš ir devis tik maz prātiņa, ka nespējat saprast, ka izvēle ir jāizdara, kad tā ir un laiks iet uz priekšu arī vīriešiem? ...čunčunčurā mute raujas, kas nu bučos to?

guntina123  Chris,kas nu kuram ,citam uzkapt ,bet citam, cik atri uzkapa ,tik atri nokapa.

AivarsN  Varbūt tā īstā pa to baru palikusi nepamanīta. Mazā veikaliņā vajadzīgo vieglāk atrast,nekā supermārketā.

Vanesa15  Tā tiem sienāžiem vajag, kas visu vasaru notrallina un spēlē tikai vijoli :D

Discreta  Jo jaunāks cilvēks, jo viss ir vienkāršāk arī attiecībās - tā nu tas ir. Pēc 40 ir ļoti grūti atrast piemērotu cilvēku. Prāts izaudzis, ambīcijas arī radušās, līdz ar to izvēlīgums klāt.

AijaT  Joprojām karojat.

rudensroze2  Ne_meklējumos runā par cilvēkiem, kas pratuši dzīvot un novecot kopā."Es Tev piedošu Tavas grumbasd, jaTu novecosi man blakus".Te jau iir cits scenārijs- jāsaprot, vai gribi un vari pieņemt, ja nu ne akurāt iemīlēt, otra cilvēka pasaules ceļos sagrābstītās grumbas, pret kurām, loģiski, ir kritiskāka attieksme.Gan fiziskās, gan garīgās grumbas.Tā ir tāda veiksme, ja tas izdodas - kā !aimēt lielā loterejā

uusins  Pirmkārt - Sieviete ir tā, kura izvēlas. Tikai pilnīgi īpaši apdāvinātie uzskata, ka izvēlas viņi ;)
Otrkārt - tautā runā, ka prātiņš atnāk ar gadiem. Ne visiem, gan. Un tad, lūk, sekas var labi pamanīt - ar ko gan vīrietis atšķiras no cilvēka?

DanaL  Ot kāpēc man patīk jaunie vīrieši - bez niķiem, bez aizspriedumiem. Viņam cipars pasē nav vajadzīgs. Ja patīk un interesanti - kāpēc gan nē. Bet šeit taču pilns ar visādiem krisveidīgajiem, kam galvenais ir cipars. Varu iedomāties, kā viņš ar šausmās vārtītos pa grīdu un rāpotu pa sienām, un pat (nedod Dievs!) padarītu sev galu, kad uzzinātu, ka viņa sieviete, ir vecāka par viņu :))

av2  Vo, vo , "DanaL" taisniiba . Mana gadiijumaa :" Vot kāpēc man patīk jaunas sievietes - bez niķiem, bez aizspriedumiem. " Veel piebildiissu, bez dziives neveiksmju sabojaataas putnu fermas galvinnas....
Tas viss ir ABPUSEEJS! Cik reizes tas ir jaatkaarto te?
Jaa, oHo, karinni. Saak jau apnikt.

MontaCool  Jā,īsti nav saprotams,kāpēc Mavs,Jozis un citi tamlīdzīgi pusmūža kungi gānās uz pārliecinātām par sevi,dzīves pieredzes bagātām sievietēm,bet nekādi nevar aizsniegt tās jaunules 20-30 ar zirgastēm.Nez,kur ir tas āķis,ka tie pusmūža(45-55) kungi netiek klāt tām jaunajām,tvirtajām,zirgastainajām?

av2  Right , "MontaCool" - Jozis&Co tagad ir...."visi oHo viiriessi" ? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu