Vai tas ir izmisums?

Vai tas ir izmisums?Bijusī sieva piedāvā vīrietim atjaunot attiecības, zinot ka vīrietim ir citas attiecības ar citu sievieti. Vai kādam ir tāda pietedze?

AijaT  Vanesa zina, ka nenovērtēja. Varbūt pēc sevis spriež. Parasti no tām, kuras nenovērtē, prom neiet, vienīgi kādu līkumu izmet.
Bērniem vissāpīgākā ir vecāku šķiršanās. Protams, ja abi tik nesavaldīgi, ka jāstrīdas bērnu klātbūtnē, tad tiešām labāk šķirties. Bet tāds arī nākamajās attiecībās paliks tikpat histērisks. Un atkal vajadzēs bērnus pamest.

uusins  Tuvākajā apkārtnē neesmu novērojis, bet dzirdējis par to esmu. Domāju, ka tas ir lielisks veids, kā saprast - tas vīrietis ir Vīrietis vai tikai puņķutapa :)

rudensroze2  Neesmu piedzīvojusi neko tādu, bet, pagriežot jautājumu otrādi- bijušajai sievai varētu būt ļauns prieks apbalvot ar ragiem sievieti, kuras dēļ viņa ir atstāta.Nav jau teikts, ka tā bijusī tik ļoti to savu eksveci grib atpakaļ, bet intrigas jau var padzīt...Es personīgi to nesaprotu- kas ir bijis un pagājis, tas ir beidzies.Tikai štovēti kāposti ir labi , uzsildot atkārtoti, ne attiecības

piladzoga  nē tā ir provokācija ,pateiks ka grib atjaunot un pasūūūūūūūūūūūūūūūtīs ;D

LaskovijMerzavec  Izmisums būs Tev, kad Tavs uzšāvējs aizskries atpakaļ pie sievas!!!

shining  [19:33] reāli noveicies tam vecim, ka viņam ir tādas divas jaukas sievietes.

1buss1  Man tas liekas normāli, es ar savam bijušām draudzenēm uzturu sexsa kontaktus un atiecības, cits kniebiens kad pa retam satiekas.

av2  jaa, ir bijussi ssitaadi piedaavaajumi no bijussaas sievas....peec 15 gadiem, peec sskkirssnaas. Un kad pateicu, ka neesu tak viens , un ka nav man nekaadas, pat...teoreetiskas intreses par vinnu utt, atkal kaarteejais naids. Nesaprotu ssitajaa jomaa sievietes. Ja es buutu naida pilns pret katru sievieti, kura pateikusi ....nee, tad man....jumts aizbrauktu jau sen !
Dziive jaauztver vienkaarssaak, mieriigaak tomeer.

1buss1  Nevajag atteikt sievietei, bet izmantot, un viss būs vislabākajā kārtībā, man ne arvienu nav naids.

Jason  Tas ir kā pasaciņā par vecīti un zelta zivtiņu, kur večiņa vienā brīdī attopas no savām ambīcijām pie sasistās siles... ;)

Vanesa15  Tēmas iespaidā es te aizdomājos par robežām, kādēļ bijušās ir tik pārliecinātas, ka var dabūt atpakaļ. Labi, emociju un dusmu iespaidā paķertas mantas un aizskriešana, tas tā, pēc laika ir atpakaļ. Bet vai gadījumā vīrietis pats nav devis iemeslus un tikai ar vienu kāju ir prom. Un bijusī ir pilnīgi pārliecināta, ka vīrietis nekur pa īstam nav aizgājis?
Manuprāt, ja pieaugušo attiecības ir beigušās, tad beigušās. Vairs nekādas atslēgas no mājas, nekāda kopīgu svētku svinēšana ar bijušo un viņas radiem, mantas tur vairs nestāv, pa nakti nepaliek, ja paņem bērnu, tad bijusī nevelkas līdzi un vairs netēlo laimīgo ģimeni. Protams, cepuri nost, ja vīrietis turpina rūpēties par saviem bērniem, tiekās un atbalsta. Bet kur ir tā robeža pieaugušo izbeigtajās attiecībās? Sevišķi ja vīrietim ir cita sieviete. Vai tas gadījumā nav bezmugurkauls, ka ļauj bijušajai ar sevi manipulēt?

kokote  Tas tāds tipisks stāsts par manipulācijām un te nekādu komentāru, jo dažādās situācijās viena un tā pati "pozīcija" var būt gan uzbrucējs gan upuris, viss no cilvēka un interpretācijas atkarīgs. Katra jau te aprakstītā situācija ir tikai viena trīsstūra malas interpretācija. Tie citi skatu punkti var izrādīties pavisam citādāki.

111zaagis111  A kāpēc nē ? Kam spriest par citu cilvēku , kura dzīvi neesi dzīvojusi. Šajā gadījumā vīrietis izlems kurš variants viņam tuvāks . Kam karināt birkas - " izmisums" , " ārprāts " un t.t. Esi nejauka sieviete.

solimarja  Man bija otrādi, zinot, ka ir sieva kārās kaklā un būrās, kamēr aizvilka no ģimenes.

Kristine_78  Īsts vīrietis nekad tā nerīkosies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu