Laika upē

Vai jums nešķiet, ka mēs visi peldam vienā kopīgā laika upē? Cik nesen vēl gājām bērnudārzā, bet nu, skat, pensija jau būs klāt. Drīz atkal jauna svētdiena brīvdiena, cik nesen vēl veco gaidījām. Un tā tās brīvdienas tiek gaidītas, un iet un nāk, un atkal kādi svētki tiek gaidīti, tāpatās kā iepriekšējie. Un viss atkārtojas. Un nekas nemainās. Tik laiks plūst uz priekšu

fargo  ciktāl tas attiecas uz laika virzienu - jā, vienā upē.

solimarja  Nav laika filozofēt, beidzot tiku pie mazdēla,tas ir tik patīkami!

TROJA  ... bet nu, skat, pensija jau klāt ......
Kur tad ir tā pensija !! to laikam nesagaidīt...

av2  atcerieties filmu "The Matrix" ? Nu , ka viss ko redzam, daram utt ir tikai programma.
Peedeejaa laikaa daudzi zinaatnieki saak sveerties virzienaa, ka taa arii ir....jo galu galaa neviens nevar izskaidrot absaluuti neko, tikai teorijas par to, kur vissums ir ceelies, zvaigznes, planeetas, melnie caurumi utt. Tikai vienas vieniigas teorijas. Varbuut taa visa ir ieplaanota..iluuzija vienkaarssi?
Hmmm...laika upe varbuu ir taa...programma? Nu taa kaa Windows 10...tavam PC :)

Vaukskis  Jaa, peldam vienaa laikaa upee, bet pensijas vecumam ne malas veel nevar saskatiit. Par to, ka tas pienaaks, liecina tikai katru meenesi atliekamaa summa, ko iemaksaat pasam pensijai, kamer citi tadu naudu sanjem atpakalj; par pasu pensiju maac bazjas, jo citi vistuvak pensiju sistemai iesaistitie pasi pensiju planos nesteidzas iemaksat savu naudu, bet to nobeedzina vai liek lietaa citaadi; tas raisa satraukumu. Sveetki gan mainaas- naak un iet, bet tiem oficiaali piepulcejas klaat kaut kaadi jauni, par kuru atziimesanu jaatceras- piemeram, Teeva diena un necik sen arii Starptautiskaa sieviesu diena. Tam, ka katri no tiem saistas ar monotonaam tradicijaam, es piekriitu, bet minimaalo programmu kaut vai sevis nomierinasanai var aatri izpildiit un paareejaa laika dariit to, kas aizrauj vairaak. Lai vai kaa, tiesam- kameer speejiigi to piefikseet, cilveekiem apzinaata dziive turpinas gan pec svetkiem, gan vnk atceres dienaam.. .

Spicis  Chris1986, mainās gan: visums izplešas un šī procesa ātrums palielinās.

Nerons  plūst ne tikai dzīve, bet arī mēs tajā plūdumā mainamies...un arī krasti savādāki!

kokote  Tai zirgastei pēc kuras siekalojies nekas tāds vēl ne prātā nenāk :)

Anxunamuna  un labi ka tā .... mierīgi vakaros iekurinu savu kamīnu un aizdedzinu smaržīgu cigarellu , lieliska sajūta .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu