Bez tevis dzivot nevaru!

Sievietes, kā jūs iespaidotu tas, ja kāds jums ne pārāk simpātisks vīrietis regulāri apgalvotu, ka bez tevis dzīvot nevar? Tas kkā izkusinātu ledu jūsu sirdī vai arī padomātu, ka varētu tak beigt vienreiz ņaudēt un likt mierā? :)

wildangel  Tīrākā makaronu karināšana. Metode uz kuru uzķeras attiecīgas kategorijas sievietes.
Patiesībā smieklīgi:)...saprotot to, ka vīriešiem ir mērķis.

Un kā jau tas zināms: sieviete ar ausīm, vīrietis ar acīm..lai vai kā to noliegtu kāds/a cīnītājs par "taisnību":)

Elektra  Vārdiem nav nozīmes, vajag segumu:)

DanaL  Vienreiz dzīvē esmu kapitulējusi un piekāpusies. Diemžēl teiciens "gudrākais piekāpjas" uz šo gadījumu neattiecās.

av2  santaazzas "augstaaka pilotaazza" ir ssitie te..."galu sev padarit" draudossie, ja nedabuussu tevi .....
Nav ko piebilst. jautaajums tikai, vai debiili jau no dzimssanas, vai dziive padariijusi tik...:((

Gripa  ...ieteiktu atrast kādu nodarbošanos, hobiju..pietiek ar kaķi ,kas staigā pakaļ ņaudēdams...lai gan...tas tikai tad ,kad bļoda tukša :D

av2  ar miilestiibu (un slaveko kliksskki ) ir taa, vai nu vinna iRa, vai naVa. Cciiksteessana tikai sabojaa visu veel vairaak.Tas, ja nopietnaak. Viirietim tomeer jaabuut viirietim !Ja saprati, ko saku.
Jaa, arii man ir bijis jauniibaa, kad ssitaadas frazes liidz galvaa. Un rezuultaats? Jau iepriekss mineetais, kad tika sabojaats pilniigi viss. Cilveeks nevar dziivot bez daudz kaa, bet var bez...miilestiibas, bez sex, bez sievietes, kura tevi passuuta , jo nav vinnai to juutu, un nekad nebuus . 300% var dziivot, un nekas vinam nenotiks !
Vot taa ir, romeo....

bumpastiks  Var runāt cik grib,ja negribēs vienalga pasūtīs.Pat ja piekāpsies uz brīdi,vēlāk pasūtīs.:(

jadore  Tas ir diezgan nepatīkami ... Var jau bū, ka ar laiku var iemīlēt, bet man nav sanācis.

Vanesa15  Tādi teksti no zila gaisa nerodas. Tātad sieviete džekam ir čakarējusi prātu un devusi veltas cerības, pašai neko nopietnu negribot. Nu tad neko, lai pati strebj ārā ko savārījusi un tiek galā ar to, ka džeks pakāries

limonija  Ar darbiem jāapliecina, ka otrs cilvēks ir tev svarīgs, nevis ar muldēšanu.

werty  Vispirms palūgtu džekiem parunāt ,kā pienākas,kā sarunājas veči,ja nesaprot,tad ,attiecīgi-ai-sāpīgi!un būtu miers.Pēc tam,ja nesaprot, ir citas metodes.

likky666  Ir gadījies. Tas liek justies neomulīgi, it īpaši, ja to pavada izmisīgi centieni sazināties, aizvilkt uz randiņiem. Ja man kāds cilvēks nesimpatizē, tad šādi teksti, diemžēl nelīdzēs.

Anxunamuna  es nodzēstu savu cigarellu uz viņa cirkšņa ...un , čau Rasma .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu