nopietnas attiecibas..

vai tiesam Jus meklejat nopietnas attiecibas?

jautajums daudzam .. es ik pa bridim te mekleju kadu izklaidi, bet te ir dazas kas mekle viru jau 10 gadus 💪🏾🙈

ahava  Labdiene Armandiņi noder kā sievietes saprātīguma trenažieri.

Dzindzis75  Zinu te dazas sievietes vinas sev ir iezimejusas prata noteiktas prasibas taa ar vinam vienas ari dzivo...

av2  Jaa, filazofija :) Bet iisteniibaa jau VISI/VISSAS te meklee nenopietnas attieciibas saakumaa. Ar lloti lielu ceriibu, ka taas paaraugs nopietnaas. Kurss tad iet satikties ar domau...ka nu ir atradusi viiru/sievu?
Taapeec ir absaluuti ok, ja sievietei ir ierakstiits profailaa, ka meklee nopietnas attieciibas.
Neesi slinks, satiecies, un buus gan nenopietnas, gan, ja abi gribeesiet, arii nopietnas.
Un sievietes , dell kuraam ir veerts.....ir sseit, un daudzas. Stulbs esi, ja neredzi to :(

viridiana  Jā. Kāpēc ne? Visas sākas ar iepazīšanos, bet veci, spriņģojoši onkuliņi vnk nešķiet gudri. Cik tad ilgi spriņģos.

Vanesa15  Nopietnas attiecības izveidojas tad, kad vienkārši viens uz otra pavelkas, kopā ir labi un ar laiku saprot, ka ir līdzīgs domu gājiens un sapas. Bet tā vienkārši netā meklējot kaut ko nopietnu - galīgi garām. Mākslīgi veidojot tikai tāpēc ka abi grib nopietnas atiecības bez konkrētā personāža, iebrauks tikai auzās.
Īsāk sakot - jāgrib ir konkrētais cilvēks nevis kaut kādas teorētiskās attiecības.

Deisa  Ko nu kurš meklē. Iedomājies, meklē bomzītis maizīti, prasa garāmgājējiem naudiņu, a Tu pieej un pasaki - aizej uz publisko tualeti, tur tūdus par velti var dabūt. Viņš ies un ņems un kakas ēdīs???

viridiana  Viedoklis par nopietno attiecību izveidošanos no nenopietnām, it īpaši gados ne jauniem cilvēkiem, ir vnk smieklīgs. Uzraujas tantes uz visādiem izmantotājiem un tad vaimanā, kādi viņi visi nelieši.Ja cilvēkam nav nopietnu nodomu, tad tādi neuzradīsies tikai tāpēc, ka tanta mīļa un labi cep kotletes. Ir daudz tādu tantu. No burkāna sēklas neizaug ķirbis, bet gan burkāns.
Neuzradīsies konkrētais cilvēks ar nopietniem nodomiem, ja tiksies ar nenopietnajiem.

afrodithe  tātad rezumē - nelaist garām nevienu "seksu gribi?", a ja nu kas noturīgāks saveidojas no tādiem aklajiem-fiksajiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu