Kāpēc bagātiem cilvēkiem ir sūdtiecības?

Sūdtiecības = attiecības. Tik daudz naudas, var darīt ko grib, bet nē satiekas, precas utt. Kad biju mazs man likās ka ar to nodarbojas tikai parasti un nabagi lūzeri. Bet izrādās nē.

LaskovijMerzavec  Nu redzi, bagāts dara to ko grib!!!

Ja viņš grib precēties - tad precās. Un pilnigi vienalga viņam, ka kkads troliis no oho tās sauc par sūdattiecibām

riks086  "Bagātie arī raud" :D :D :D ...atcerieties, pirms vairāk kā 20 gadiem bija tāds meksikāņu seriāls, vai tik ne pats pirmais ko mūspusē pa TV rādīja :D :D :D

Chris1986  es vispār neticu, ka tādi bagātie eksistē, jo nevienu tādu nepazīstu. man liekas, ka izrunāts kā par marsiešiem

Deisa  Bagātiem (gan materiāli, gan intelektuāli) ir attiecības. Bet sūdtiecības ir tiem nabadziņiem, kuru ģimenēs šitādi atkritumi kā autors izaug vai arī kuri atstāj savus knie(b)šanās augļus valsts apgādē. Tur par bagātību nevar būt runas. Un autoram arī nav lemts saprast, kas ir pilnvērtīgas attiecības, nabadziņš.

makinlijs72  ja dzīvo plaknē,tad telpu nesaprast.protams var jau arī jautri rāpot,ripot un velties,bet tikai līdz tuvākajai sienai.

uusins  Vienmēr un visur ir izņēmumi :) Zinu vairākus turīgus, arī ietekmīgus, un ļoti feinus cilvēkus un viņu ģimenes. Mūsu dēli kopā hokeju spēlēja. Neko sliktu nevaru par viņiem pateikt :)
Varbūt Tu vienkārši redzi to, ko vēlies saskatīt?

likky666  Tāpēc, ka viņiem sava impērija jāveido. Neviens nav nemirstīgs. Es, piemēram, negribētu, ka manas bagātības tiek sadalītas kam pagadās. Vislabāk saviem tiešajiem gēnu nesējiem. Teiksi, ka to jau var bez bērna mātes vai tēva? Var jau, bet tad ir ļoti grūti veidot stipru dzimtu un impēriju.
Varbūt vienkārši man, kā cilvēkam, kas nāk no dzimtas, kur radi pa pasauli izkaisīti, šī ideja šķiet diezgan naiva, bet manuprāt, ir diezgan feini nākt no gadsimtiem vecas dzimtas ar stiprām saitēm un tradīcijām.

meitenepasaka  Iņ un jaņ neviens vēl nav atcēlis. Būt vienam ir ļoti smags liktenis. Būt vienam ar naudu ir krietni interesantāk kā bez naudas. Katram savi grābekļi.

Momo  jau sirmā pagātnē bija stāsti par naivajiem, kam šķiet, ka laimi var par zeltu nopirkt. par naudu var nopirkt komfortu un materiālās vērtības. ja ar šādiem priekiem pietiek, tad -lūdzu. absolūta intelekta nabadzība, bet ir jau arī tādi.

Sermule  Autors ir dumjš, gan dzīve izmācīs...lai tik nebūtu pārāk smagi...

Anxunamuna  Tur jau tas āķis .... bagāts dara , kā grib , bet nabags , kā var .

iedvesmotaja  Saproti viss nāk no ģimenes,cik jūtu tādas Tev nav bijis ,tāpēc arī ir tik liels naids pret attiecībām ,mīlestību un ģimeni.Taču varu apzvērēt pie visiem svētajiem-nav nekā mīļāka un jaukāka kā ģimene,bērni un mīlestība,ko arī novēlu Tev izbaudīt.Ir Ziemassvētku laiks-brīnumu laiks-vēlis to ,ko visvairāk vēlies un iespējams ka izbaudīsi brīnumu prieku.

iedvesmotaja  Bagāts var darīt tikai tā ,kā pieprasa bagāto sabiedrība,nabags var darīt jebko un jebkā,jo nevienam neinteresē ko viņš dara.

JurisK  Palasi, dēls, labu literatūru! Dikensu, A. Upīti, Hemingveju, Z. Skujiņu, V. Lāci. Nelasi stulbos mūsdienu romānus - tur ir tikai vēlme nopelnīt. Ir arī vēl nopietnāki darbi, bet līdz tiem jāizaug. Audz, bet tikai nepalaid garām dzīvi.

HOUSE  Mani šis portāls turpina pārsteigt:)) Pilnīgs ārprāts, kas notiek cilvēka galvā... nesapratu jautājumu, bet radās aizdomas, ka tīri intelektuāli tev jāstājas Šomases pulciņā.

Paula6  Patiešām žēl autoru, jo jau no jautājuma vien nāk tik daudz negatīvisma un nievu pret cilvēkiem..nerunājot nemaz par dzīves izzināšanas vēlmi..kur nu vēl par bagāto cilvēku pazīšanu un viņu dzīvesveidu. Tieši bagātās ģimenēs augstu vērtē ģimeni, attiecības, labu izglītību, mīlestību un draudzību, daudz strādā un prot to racionāli tērēt.

IlonaB  Vārds Predator apzīmē ne tikai plēsoņu. Ar tādu nosaukumu ražo arī zābakus.

Nerons  Nabaga pajoliņš!

Ernestiine  Ne jau bankas konts garantē mīlestību. Jauta1jums ir absurds pašos pamatos. Varētu padomāt, ka nabagi ir laimīgi attiecībās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu