Citus redz,sevi nē.

"Cita acī skabargu redz,savā baļķi neredz"Vai varat šo sakāmvārdu attiecināt uz sevi?Visiem taču patīk kritizēt.Tas tāds,tas šitāds.Tas resns,tas brāķis,tas trollis un t.t.Vai paši esat tik ideāli,ka varat atļauties kritizēt citus?

vilks28  Ja tā kritika ir par tēmu, tad lai kritizē. Ja kādu nosauc par vcp, vai vectanti tā naff kritika, bet fakts.

veeja_roze  Te viedokļos bieži valda bara instinkts. Viens ko pasaka, pārējie maļ to pašu. Vai barā metas kādam virsū. Acīmredzot sava viedokļa nav, vai baidās to izteikt.

Jevpistinija  Nav jābūt ideālam, lai drīkstētu kritizēt citus.

Anxunamuna  Es te tā mazu dūmu ievilku un prāts skaidrāks palika .... vispār kritika , nav slikta lieta , nu nevar glaudīt visu laiku pa spalvai , vajag ar talčoku , lai no savas "komforta " zonas izlīstu realitātē .

ne_meklejumos  Savā acī pat mikrodaļiņu redzu, citu acīs skabargas nemeklēju, ne man ar to sadzīvot. Rakstu tikai savas domas par situāciju, par pamatu ņemot dzīves pieredzi. Neviens nav ideāls, tai skaitā arī es.

Geisha  Jo cilvēkam mazāk smadzeņu jo vairāk citus kritizē.

mirga  Katrs cilvēks pasauli redz caur savu lodziņu-prizmu. Ja skats uz dzīvi pozitīvs, tad nemeklē tās skabargas citos, bet apzinās tās , kas pašam. Negatīvi noskaņotie ir tie, kuri meklē skabargas citu acīs, bet paši domā, ka ir kristāltīri.

jurks  nav iespeejams buut shajaa pasaulee un nekritizeet, jo tikkai taa mees varam paspodrinaat pashi savu pashveerteejumu, pashapzinju un pashsajuutu!! bet ir arii taads teiciens: netiesaa un netapsi tiesaats!! kritizeejot otru, mees , to neapzinoties, vicinaamies ar koku kuram ir divi gali, un tas otrs gals, nezheeliigi, sit mums pa pakausi!!

Svece  Mierīgi varu kritizēt , bet varu arī paslavēt un uzlielīt.

ahava  Diskusijas māksla ļoti labi noraksturo cilvēku. Ja to pieprotam, dzīve kļūst intresantāka un draugu vairāk. Cilvēks kurš saliek savādākajiem negatīvus zīmogus nebūs interesants, jo diskusija nav iespējama. Cilvēks kurš kritizē, neapdomājot vai tas ir labākais informācijas pasniegšanas veids nebūs interesants.
Gandrīz vienīgai ikdienas komunikācijas veids mājās, darbā, publiski ir kritika. Neinteresanti, vienmuļi, galīgi nedzīvepriecīgi, vecišķi...

jadore  Patiesībā, man labāk patīk, ka pakritizē nekā ´´lej sīrupu´´. Piekrītu, kritiku nav patīkami dzirdēt, bet tas ir izaugsmi veicinoši un veselīgi, ja par tēmu. Pati cenšos būt patiesa. Attiecībā uz vecumu, jā tas ir fakts, ka paliekam vecāki, bet vakar pielaikojot cepuri, teicu man taču jau 50, uz ko man atbildēja, bet 50 taču nav 100. Var dažādi uz vecumu paskatīties, jo tas VISIEM ir neatgriezeniski ar apsaukāšanos vai bez.

JurisK  jurks pateica precīzi!

Paula6  Sevī redzu gan skabargu, gan baļķi kad tā tiešām ir, bet citu kritizēt atļaujos tikai tad, ja es viņu personīgi pazīstu un man ir pamats to darīt. Šeit izsaku savu viedokli, kas varbūt kādam arī nepatīk, bet tāpēc jau te mes esam lai pateiktu ko domājam un ko esam guvuši dzīves pieredzē. Šeit lai kādu kritizētu vai iesaistīties nopietnās diskusijās, ir par daudz melu un liekulības, izlikšanās un manī nav tādas negatīvas ne pieredzes, ne enerģijas saskarsmē ar cilvēkiem. Šeit bieži vien ir..jo vairāk kādu nolamā vai nepiekrīti kādam viedoklim, jo krutāks esi...

Nerons  Es patiešām esmu tik ideāls, ka varu atļauties kritizēt PA tādus kā autors!

limonija  Jo ilgāK dzīvoju šai jaukajā Dieva pasaulītē, jo labāk saskatu visādus slēptos nodomus un "zemūdens akmeņus";) Zinu, ka manipulatorus tas besī, bet ko es viņiem varu palīdzēt?:D "Ļoti labi zinu, ka pat MAN iespējams kļūdīties...":D(Šis bija citāts, bet autoru diemžēl neatceros).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu