vai sievietes ir atriebiigas?

nu ja dzeks vienreiz izkniebj un vairaak kniebt negrib.vai nevienreiz neizkniebj,kaut tas sieviskis ir sacereejies uz to kniebienu.Un tad par to ka neizkniebj saak to dzeku aprunaat,ka impotents,luuzeris ar mazu kraaninu.Ja buutu izkniebis,vai buutu labais?

Momo  nespēju iedomāties sevi situācijā, kad iestājies tik jau liels apstulbums, ka tam vīriešgabalam jāķeras pie pēdējā salmiņa un man jāatsaka tiešā tekstā vai jāsāk izvairīties. līdz tam nav nonācis. nekad arī neesmu pamesta.
ja kāds ir uzrāvies uz īpaši atriebīgu sievišķi, pats vainīgs, ka nav ievērojis brīdinājuma zīmes pirms tam.

JurisK  Nevajaga kniebt! Kam tas patīk? Man, vismaz, noteikti, ka nē! Domāju, ka sievietēm arī tāda knaibīšana nekādu baudu nesagādā! Mēģini kaut kā interesantāk sevi pierādīt!

edding  Ja vīrietis atsaka, tad viņam tiešām ir maziņš krāniņč. Ar lieliem un smukiem neatsaka.

kaco1966  Labi vēl ja tikai nodirsīs no A līdz Z ... un ja tādai iesperas galvā tādam vīrelim no rīta, iesmērēt stipras miegazāles un stipras caurejzāles vienlaicīgi, vai apakšbiksēs iebērt sinepju pulveri, ja vīrietis redz ka sievietei gribas sien daiktam kaut skaliņus klāt, bet vīrieša nakts pienākums jāizpilda, ja sieviete negrib, neuzbāzies-nenomirsi, sliktākajā gadijumā izmanto ,,ķepas kundzi".

makinlijs72  paradox-vienreiz izkniebj,tad ir pastrādājis nelietību,bet ,ja daudzreiz,tad malacis.

toronto1967  Ir gan atriebīgas! Man viena vienreiz piekakāja zābakus, ABUS divus zābakus.

kaco1966  Toronto. Acīm redzot Tu kaut ko biji nogrēkojies, bet piekakāt zābakus...to jau laikam var kvalificēt kā svešas mantas tīšu bojāšanu un tas ir noziegums, vajadzēja par to padot viņai nevis toletes papīra rulli, bet rulli smilšpapīra, tikai nesaki ka viņa aizmuka ar neslaucītu pakaļu.

rabinovics  vai ir atriebiigas es nezinu...bet reizem "ieknaabt" mēdz?

IlonaB  Jā, nerātneli, tavā līmenī vienīgā vīrieša vērtība ir spēja kniebt, un cēloņseku likumsakarības tu meklē atbilstoši savam līmenim, ar ko arī apsveicu.

Vanesa15  Atkarīgs no aizvainojuma pakāpes un cilvēka intelekta. Nedalot dzimumos. Abi labi.

Gripa  Viennozīmīgi ,ka nebūtu nebūtu labais. Tad būtu slikts kniebējs nevis impotents utt :D

Geisha  Ja jau šejienes publikai tik ļoti kārojas asinis tad nu padalīšos ar stāstu.
Nav īsti pa tēmu, bet nu;
Vīrs liels ka Ķīnas mūris. Dzērājs. Piedzeras un tad tāds piemineklis iegāžas gulta šķērsām un krāc pa visu māju. Sieva lūdzās, runājās, bet vīram dzirdes aparāts nestrādā. Tā nu vienā tādā vīra plostā sieva savāc mazos kaktusa bērniņus un vīram apenēs. Šajā mājā kaktusu vairs nav. Bet vīrs vienalga dzēra. Tikai piedzēries baidījās aizmigt.

DanaL  "Varu arī nožņaugt atraidītāju. Mierīgi." (C)

Es gan dotu priekšroku pāris bliezieniem ar beisboleni.

fargo  es nebaidos no vīriešiem. es zinu, ko un kā viņi domā, man ir skaidra funktiera gaita. sieviešu funktiera gaita, par to man ir nojausma, bet nekad tās nebūs zināšanas. tiešas.
es, varbūt, esmu salīdzinoši laimīgs cilvēks. man nav darījuši lielu ļaunumu. vismaz, es par to neko nezinu. un, patiesībā, zināt negribu.
es zinu, ka es neesmu meklējis atriebību. to tālejošo ar liesmu acīs. es mēģināju, bet kādā brīdī liesma apdziest un kļūst vienalga un negribas. un paiet gadi un paliek žēl. un labi.
bet, ja iegūt ienaidniekus, kādu apstākļu dēļ, man vieglāk būtu apzināties vīriešus. ar sievietēm kā ar bitēm.
un ko var spriest cilvēki, kuri apzināti domā ar pretējām smadzeņu puslodēm, lai arī gandrīz katram ir abas? spriest var tikai intuitīvi. pasaule bez sievietēm. man tanī vietas nav. ar bailēm vai ne, tādu negribu.
ir atriebīgas, to taču var novērot tieši. un uguns dedzina un ledus lāsteku starp dienvidu poliem es arī negribu. man liekas, ir jāmēģina izvairīties no slikta. un sākumam sevī. tad arī var domāt par tālāko.

av2  sstrunts par atraiditu kniebiena piedavajaaumu. Jo, ja , piemeeram esi izsskkiiries, tad vinnaam vienkaarsi sveets pienaakums ir maksimaali tikai sliku runaat par bijusso. Nekad, neviena nepataiks, abi bijaam vainiigi vienliidziigim, ka pati bija taada, un ssitaada, un ka normaals viirietis to nevareeja vienkaarssi iztureet . Meklees vainiigos, vainiigaas, un nepaartraukti aplies dubllliem bijusso.
Ssajaa zinaa sievietes ir vienkaarssi pretiigas :(((Nebriinos, ka neiztur nervi/saliip kontakti, un saak griezt virssu prettii:(((

uusins  Atriebīgas ir gan sievietes, gan vīrieši. Aprakstītā situācija ir vienlīdz labi abiem dzimumiem pielīdzināma :)
Atriebjas garā vāji un aprobežoti cilvēciņi ar vāju pašapziņu

Sermule  Domājams- autoram mazs krānīņš, tikai lielās. ne nu smuks, ne varošs...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu