Uz ko var cerēt nesmukie un resnie?

Uz ko var cerēt nesmuks un resns vīrietis ar skaistu dvēseli.Vai var dabūt smuku sievieti?Un tāpat uz ko var cerēt nesmukas,resnas sievietes ar skaistām dvēselēm.Vispār uz ko cerēt,ja tas dvēseles iesaiņojums ir nesmuks?:(

Jevpistinija  Man tā vien liekas, ka lielākā daļa šejienes nelaimīgo ar putniņu kori galvā ir tieši tādi, kā autors apraksta. Paši resni, tizli pa dzīvi, nespējīgi savākties, ņaud un žēlojās, grib putnu pienu. A putniņu koris tik čiepst kā burvju spogulītis - dvesele tev skaista, dvēsele tev burvīga! Da kam jūs vajadzīgi?! Tie, kam skaistas dvēseles, nemeklē laimi oho.lv. Mīlestību toč nemeklē, jo viņus pašus tā atrod.

elga  Katram ir savs skaistums. Pat ļoti resnam cilvēkam ir sava odziņa, citam acis, citam smaids, citam, kas cits. Tā kā nevajaga teikt un nolikt sevi. Prieks, ka ir cilvēki ar skaistu dvēseli, tikai šeit reāli nevienam ši dvēsele nav vajadzīga. Labāk šc reāli tikties ar sievietēm un redzēsi, ka aizmirsīsi visu, kas bijis un viss šis liksies smieklīgi. Nav tak jāgāž uzreiz gultā, bet komunicē un tad jau viss ar laiku pats sastāsies savās vietās. Ne, Tu vienīgais esi, kurš dzīvē ir pietiekami dēļ mīlas cietis, bet dzīve ir pārāk īsa, lai gremdētos visu laiku atmiņās. Tās nevar izdzēst no dzīves, bet var sākt jaunu un skaistu dzīvi atkal.
Tā kā var dabūt sev blakus jauku, Tavās acīs pašu skaistāko cilvēku. Tikai , ne skaistumā, bagātībā ir laime.

edding  Par resnajiem skaidrs, kāpēc nedabū.
Jautājums būtu jāuzdod smukajiem, slaidajiem, gudrajiem, pašpietiekamajiem. Ko viņi tādi nikni te mētājas, ja reiz saka ka viss ir super truper.

Mavs  Tessa -a no kurienes visi resnie sievišķi ir rāvuši, ka viņām ir skaista dvēsele, ja liela daļa no viņām pat neprot gramatiski pareizi rakstīt ? :)

Tessa  Mav, nu bet ja jus fleitejat ka dziedat, kapec lai resnie sievishkji to nedariitu? ja tu kko nevelies, nav tas pa visu pasauli jaklaiga. njem to, ko velies.
ja sanaks.

Ernestiine  Smuks un nesmuks ir relatīvs jēdziens. Kas vienam skaists, otram neglīts. Un ne jau ar gaļas gabalu tiek veidotas patiesas un dziļas attiecības. Tiem, kas prot dzīvot un just dziļāk, par krūšu izmēru, manikīru un mašīnas modeli, arī attiecības veidojas, pārējie....sadzīvo ar savām pretnzijām uz citiem cilvēkiem un iekšējo tukšumu.

riks086  Resnajiem un neglītajiem trolļiem (visādiem pi...pastikiem utml.) cerību nav. NEKĀDU. Cilvēkiem, savukārt, kuriem tālo un tuvo senču kolektīvais kopdarbs ir piešķīris ne visai harmonisku un vizuāli nepievilcīgu ārieni, neko 11:51 jau uzrakstīja ko darīt, proti, sakopties. Garantijas nav, bet vismaz cerība ir. Auguma tipu, garumu un sejas pantus cilvēkam piešķir jau pieminētais senču kolektīvais kopdarbs, bet tas, cik biezs tauku slānis apkārt, ir viņa paša ziņā. Un lai neviens nečiepst par gēniem - atkārtošu to, ko esmu teicis nevienreiz vien, proti, koncentrācijas nometnēs resno nebija.....

Mavs  Tessa - kad Tu iemācīsies gramatiski pareizi rakstīt ?
Jebšu Tev nav pat tās "skaistās dvēseles" ? :D

kuks10  ir visādi pigori redzēti..atceros no koju laikiem,ka bija viena resna mamzele,mēs pat džeki saderējām,ka pie šās var tikai supermenis ielīst gultā,bet nepagāja maziņš strēķis,ka šai uzradās mīļākais..mēs visi brīnījāmies un pat cieņu izrādījām,jo šamējais bija kings mūsu acīs..pats gan tāds tieviņš un nekas tāds..dzīvē visādi pigori notiek,nekad nesaku nekad..)))

riks086  Atšķirībā no Tevis, pi...pastik, man pēc tā, ko uzrakstu (pat tad, ja tas izpelnās citu komentētāju kritiku), nav baiļu/kauna iet pa ielu un tikt atpazītam. Tev acīmredzami ir. Tu man nesen jautāji, kādas ir troļļa pazīmes. Atbildu - pirmā no tām ir gļēvums, proti, bailes/kauns tikt atpazītam vai identificētam....
P.S. Un par glītu es sevi nekad neesmu uzskatījis - esmu reālists un no rītiem skujoties spogulī skatos. Slaids - jā, bet manos gados tas arī nekrīt no gaisa, vismaz pusstundu dienā sevi ir jānomoka līdz pamatīgiem sviedriem.

MedMaasjuks  Piekrītu, ka ir visādi pigori dzīvē redzēti.... Vidusskolā bija raksturā ļoti jauka meitene, maza augumā, bet ļoti jau apaļa. Klusiņām mēs klases meitenes spriedām, ka viņa diez vai vispār aprecēsies. Ziniet, kas notika? Viņa no klases meitenēm aprecējās pati pirmā ( biju pati kāzās) un šajā laulībā dzīvo vēl šodien. :)
Vēl gadījums, kad ļoti jau korpulents vīrietis pusmūžā aprecējās ar glītu , mazliet vecāku sievieti. Abiem jau lieli bērni, pašlaik jau arī uzradušies mazbērni. Vairāki gadi jau pagājuši. Dzīvo labi un pārtikuši. Vīriņš ļoti apķērīgs uz darbiem, māk ģimenei finanses nopelnīt. Sievu ļoti lutina. Tā lūk! :)

engeliteS  Ja tam resnajam un ne ļoti simpātiskajam ir smadzenes un māk runāt, tad tāds var cerēt uz vairāk nekā smuks, bet dumiņš eksemplārs.

fargo  pārmest, kur nu vel izsmiet, ārējo izskatu, tas ir zemāk, daudz zemāk, kā vnk slikts tonis.

vērtēt drīkst un vajag rīcību, kura ir izvēles iespēju sekas. tātad, nevis degunu vai rumpi, bet... rīcību, vārdus, darbus, uzvedību.

kas attiecas uz resnumu. tas ir vienaicīgi viens un otrs. tāda ziņā, ka parasti to var ietekmēt un tā IR cilvēka izvēle, bet citādi - tā ir ne-izvēle. vai citiem vārdiem sakot, tā ir rakstura vājuma pazīme. jo bulciņu var ne-apēst, stieni kaut vai mājās pacilat var utt.
bet tā nav aktīva vājība, tā ir pasīva vājība. tā nav ļaunumu nesoša apkārtējiem. tur atšķirība. tā ir ne-labumu nesoša sev, vājība.

par skaisto dvēseli. ak vai, cik reižu esmu piedzīvojis, ka skaistā dvēsele nokasas ka vecs apmetums, tik vien jaizdara, kā mazliet jāpatrin un... izplēn. cilvēks tāds briesmīgi labiņš un saliņš un mīkstu mēli, līdz kādā brīdī, tēlaini sakot, tu sajūti nazi mugurā, vismazāk to gaidot.
man, personiski, ir viegli(vieglāk) ar "naturāliem" cilvēkiem. cilvēkiem ar skabargām raksturā. kuras var redzēt, nav maskētas aiz smaidiem un ļa-ļa. tad, es vismaz esmu sagatavots, vismaz varu teorētiski būt gatavs uz daudz ko.
man ir rezerveta attieksme pret "skaistām dvēselēm", kuras to deklarē uzrakstītu uz karoga - es esmu labs.
es zinu, ka neesi. neviens nav.

jurks  Skaistai dvēselei ir vajadzīga skaista dvēsele ar izrietošiem no tā apstaakljiem!!

limonija  Viszini Mav - nelieto nevietā saikli "jebšu" - ja jau esi tik augstās domās par sava intelekta pārākumu;)

piladzoga  Nav nesmuku cilvēku..ir nolaidušies un nevīžīgi...ar pilsdrupām mutē ,kurpēs ar nošķiebtiem papēžiem,saķepušiem matiem,nosmirduši utt un nav svarīgi ,cik cilvēks sver 55 vai 105 ,nevīža ir un paliek nevīža.

Tessa  Mavuciit, man nav pareizi jaraksta, es nav latvietis, bet izkatas, ka tev pasham nav pie ka piekasiities, ja jau saki man par gramatiku aizradiit :DD
un skaistas dveseles, uzskati, ka man arii nav. bushu ljoti prieciiga)) jo ir noteikta viirieshu kategorija, prieksh kuriem ar prieku bushu resna duma VCP ar neskaistu dveseli, lai tik liek mani miera :DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu