Kāpēc šeit ir ļauni cilvēki?

Man tiešām šodien palika bezgala skumji:(.Es šeit tēmas rakstīdams neko ļaunu neesmu ne domājis,ne gribējis.Rakstīju tiešām tikai to kas ir uz sirds.Kas satrauc mani un varbūt kādu no Jums.Rakstīju lai vnk aprunātos,kad man ir vientuļi.Esmu visādu kritiku uz savu adresi uzklausijis,bet vai es kādam esmu ko sliktu nodarijis?Vai esmu kā aizskāris?Bet te man pat grib piesiet to ko darījis neesmu(rakstījis)Sēžu un domāju,varbūt tiešām mest mieru tam PA.?Un vairs neko nerakstit?:( Tiešām sajutos kaut kā sūdīgi.:(

Anxunamuna  Bumbasķik ...Mīļa bučiņa Tev no manis un neķer kreņķi , domāju, Jaunajā gadā atradīsi savu mīļo bumbiņu , ko pamīcīt .

Gunitaa  edding -starptautiska starpkontinentāla sazvērestība -gan jau arī Putins ir iejaukts :)))

Elektra  bumpastik, Tu esi foršs!:)
Uzsmaidi, sirds gaiša kļūs!:)

fargo  da pofig ir riki un bumbastiki, bet nav tā, ka cilvēki tev(citam) apkārt ir "ļauni". īstenībā ir. tā varētu būt. no laba un ļauna redzes viedokļa tā ir. bet pats tu, cilvēk, arī esi tur. tā ir būtība. tas ir.. tāds kā sākums ilgam ceļojumam uz to, kas tu pats esi.
un.
es biju kādā pasākumā. tur vecas laivas. un dīķis aizaudzis. un ar vecām laivām aizaugušā dīķī. slīkoņus meklēt? bet ja garīgi. pasaki - vecīt, nē, man žēl. štruntīgi sanāca.
sjo. nepieminēs vairs, vismaz kam ir šī stīga iekšā.
bet ne. saproti. otrādi sanāk, ka tikai tiek tirdītas lietas, kuras vajadzētu saprast un iemācīties un iet tālāk. bet kā palaidņi, nav miera. bezjēdzīga arī mana runa, vai ne? da nu.

juicy  Bumpastik, Tu gan esi balts un pūkains! Nesen savu bijušo šeit nosauci par stervu... Kaut kāds ļaunumiņš jau iekšā sēž!

likky666  Ļauni cilvēki ir visur. Šeit tik var to ļaunumu vairāk izpaust, jo uzrakstīt ir pavisam vienkārši. Vienkāršāk arī ir uzrakstīt kaut ko dzēlīgu, nekā iedziļināties problēmā, jo īpaši tāpēc, ka katram savu gana un citu ņerkstēšana liekās tik tāds vien sīkums - viņu problēmas ir tas visīstākās, par kurām būtu jāņerkst, bet tā kā šie cilvēki tās nepublisko, viņi sevi uzskata par stiprākiem un tāpēc šķiet, ka var atļauties aizrādīt un nolamāt. Nevajag bojāt savu dienu ar tādiem. Karma izdarīs savu.

neko  Mēs neesam ļauni, mēs esam nežēlīgi. Un tev to vajag... no nežēlība atšķirībā no ļaunuma ir laba un vajadzīga lieta - norūda utt. Kā armijā vai sportā treneris, kas liek skriet līdz spēku izsīkumam. Nežēlīgi, bet vajadzīgi un vērtīgi.

Chris1986  Piekrītu juicy - vse načaļņiki - svoloči, visas bijušās - tirsas, citādi nebūtu bijušās, bet esošās! Katrs var domāt, ka viņām tīk. Un es domāju vot šitentā!

ne_meklejumos  Nežēlo sevi, sāc darīt nevis rakstīt. Jā,resnums nav šķērslis būt godātam un laimīgam. Ir tik daudzi forši cilvēki, kas neietilpst standartos, kaut vai Bez Tabu Šteinbergs, komponisti Liepiņš un Lūsēns prieks skatīties un klausīties. Neuzsver lieko, izcel to kas labs un interesants tevī.

AivarsN  Turpini tādā garā! Kurš tad cits te vēl sarunas uzturēs? Man tavas problēmas labi pazīstamas. Arī es sevi varu pieskaitīt pie tiem nestandarta vīriešiem,tikai ja tev kas lieks uzkrājies,tad man vismaz 10 kg pietrūkst,lai dāmām būtu iekārojams. Tos ļaunos neņem galvā. Vai viņi paši to maz zina,ka viņu kungs ir ragainais.👿 Te ir arī pietiekami daudz gaismas kareivju.😇

vilks28  Adamsone. Vai tu pazīsti P.. Nepratēju, ka tā spried?

Vanesa15  http://www.mammamuntetiem.lv/articles/27738/ekstransensa-viedoklis-ka-gadijuma-sakari-un-krapsana-va
r-ietekmet-nakotni/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1677635557

Izlasiet šo rakstu. Tad būs viss skaidrs kādēļ

leopardine  Nelaimīgi, vientuļi cilvēki nav diez ko līdzjūtīgi. Kam pašam nav, tas nevar Tev dot. Ja meklē līdzjūtību ej uz portāliem, kur pulcējas ģimenes cilvēki, piemēram, calis.lv

edding  03:47
Bravo!

HOUSE  Vai tiešām nevienai OHO zebiekstei nav radusies interese par šo personu? Varbūt kādai draudzenei ģeld. Parasti zebiekstes ar šādi info apmainās, līdz kāda iezīmē teritoriju (parastās to dara liekot šo to mežā uz celma, bet divkājainās novieto trauciņā zobu birstīti, kā zīmi ka te kāda ir jau priekšā:) ) Padomājat dUmās zebiekstes... dūšīgs, labsirdīgs, saprotošs, ko jums vēl vajag. Vai tiešām nav nevienas sirēnas, kuras purvā šim iestigt?

fargo  domāju, ka peldētnepratējs bija viens no labākajiem trollisma paraugiem oho.lv. tā ir trololo, ja kāds prasta. "to dara tā". nespēju ticēt nevienam vardam, nevienai niansei, bildei, stāstam.

lady_super  Es te tikai 1 ´launu cilvēku zinu un tas ir bēdīgi slavenais M.... Bumpastik, liec vien savas tēmas, jo daudzas no tām ir interesantas, vienīgais ko pamanīju, ka Tu jau sāc atkārtoties, tāpēc varbūt rūpīgāk apdomā, pirms ieliec to tēmu.

limonija  2016-12-05 23:14 - šoreiz tik tiešām piekritīšu, ka nežēlība reizēm vajadzīga un ir ārstējoša. BET(Godmaņpapas intonācijā) - itin viss esot inde vai zāles - atkarībā no devas;)
Autoram - laikam nebūs te neviena tāda no tiem, kas regulāri liek tēmas, kurš nebūtu dabūjis nepelnītus/netaktiskus uzbraucienus augumā. Tāda ir dzīve - sakot franči:) Latvieši saka - jārij krupji - vai jāizspļauj:D

kokote  Vai tad, ja nevaid un negaudo kopā ar Tevi, bet mēģinā tā nedaudz "uzšaut pa pakaļu", lai Tu no tā purva raustos ārā ir ļauni? Varbūt esi mazohists, ja neko nespēj darīt savas dzīves kvalitātes uzlabošanai, ja Tev trūkst pašcieņas un pašapziņas, vai tur citi vainīgi?
Nu noskaidroji savu "fanu klubu" un cerams tagad sāksi rīkoties. Izskatās, ka O´Hāras jaunkundze ir gatava Tev turēt visu ko vēlies, varbūt ļaus arī paspaidīt.
P.S. senlaikos, tad Tu piedzīvotu ļaunuma izpausmes, ar striķi, ziepēm, ķeblīti katrs trešais Tev izlīdzētu un es āliņģi būtu jau vairākkārt pasūtinājusi- un tas vēl tā "pa maigo" būtu.

edding  " Latvieši saka - jārij krupji - vai jāizspļauj:D" /c/
Vēl saka, ja sit pa vienu vaigu, pagriez arī otru.
Tu tā darītu?
Es ne, es realitātē sadotu pa purnu. Bet šeit tā nevar, tādēļ te tādi "varoņi" rodas. Zina, kur izvērsties un kur aste būs jāierauj kājstarpē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu