Ko iesākt, ja uznāk dzīves apnikums un viss šķiet bezjēdzīgi...?

Kur rast motivāciju...?

Discreta  Katram savs. Man jēgu dod padarīts darbs un bērni, man paši dārgākie.

limonija  Piekritīšu fargo, ka tuvi cilvēki nozīmē daudz - patiesībā gandrīz visu. Bet jāseko līdzi arī savai personībai - lai ir, ko dot tiem tuvajiem. Nevar gaidīt, ka vienmēr būs kāds sargeņģelis blakus - dzīvē bieži ir situācijas, kad kā Minhauzenam sevi aiz matiem jāizvelk no purva. Jānorūdās - neko citu nevar darīt...

zaigaina  Paskaties spogulii un pasaki sev kaapeec tu esi liidz shim sajuutaam nonaacis.Vai tas ir taa veerts.Pirmkaart saac sevi miileet un tad arii apkaart viss mainiisies.Vnk.pamosties no riita un saac visu redzeet savaadaak.Taadaa situaacijaa neviens padomus nevar sniegt jo katrs pa savam nonaak lidz shaadam momentam .Pameegjiniet pashi pats sev psihologs tas ir skatoties spogulii apspriest visu kaapeec tas ir taa un tikt ar domaam galaa pierakstot kaadaa burtniicaa vai blocinjaa.Peec tam izlasot sapratiisi visu kas tev daraams tas straadaa pat ljoti efektiigi labaak kaa pie maksas psihologa.Esmu pati jauniibaa bijusi shaadaa situaacijaa zinu ko runaaju.

alvis25  Tā var justies tikai izlutināts jefiņš . Pamēģini maizīti izaudzēt pats vai uzšūt sev drēbes lai ir ko apsegt . Uzbūvē māju vai izdari ko tiešām lietderīgu nevis kauc internetā . Es arī te pa reizei sēžu , bet nekaucu .kaut vai iekod sev rokā lai jūti īstas sāpes .

bumpastiks  Man arī pēc sāpīgas šķiršanās grūti bija rast to motivāciju.Arī tagad vel neesmu atradis,bet vismaz cenšos.Centies arī Tu.Lai Tev veicas!

adamsone  Universālā metode no oho pa - nomet svaru. Ja zobi sāp - arī nomet. Ja naudas trūkst - vēl jo vairāk. Tad laime atnāks pati, teciņiem un jēga sprauksies pa visām vīlēm.
жизнь - это борьба между светом и безпросветност&#
1100;ю.
:D

alvis25  Tāpēc jau sievietes pārņem pasauli ka ir tādi gaudoņas . Tā atbilde bumpastiks

Dzeimija  paskatīties uz šo jautājumu no citas puses, varbūt nemaz tik traki nav ;)))

Vollija  Ir viena laba anekdote:
"Jums ir problēmas privātajā dzīvē? Iekārtojieties divos darbos. Nav privātās dzīves - nav problēmu!"

Bet, ja nopietnāk, visas problēmas rodas no bezdarbības.

111zaagis111  Noziedo visus savus orgānus - aknas , nieres , sirdi un t.t citiem un nemocies vairāk , izbeidz dzīvi - tad būs kāda jēga . Nepatika padoms ? Tad saproti cik esi laimīgs un baudi dzīvi . Motivācijai vari apmeklēt kādu intensīvās terapijas palātu vai kādu Āfrikas valsts nomali.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu