Dāvana sievietei.

Drīz Ziemassvēti-dāvanu laiks.Sievietes gaidīs dāvanas no saviem vīriešiem.Vai dāvanas vērtība(naudas izteiksmē)var ietekmēt domas par dāvinātāju?Ja šanēļa numur 5 vietā esat saņēmušas dzintara rīgas ceriņus vai vispār neko.Vai tas varētu ietekmēt turpmākās attiecības?

neonilla  Ideja jaukai dāvanai. Dobelē ir ražotne kur ražo mazgāšana līdzekļus un ir arī šampūni, roku krēmi un vēl daudz kas. Ļoti laipna pārdevēja un piedāvāja dušas krēmu ar "šipra" smaržu- nu kas var būt labāks par šo padomju laika vienīgā odekolona smaržu.

Saules_sprogas  Dāvana var būt jebkas, kas iepriecina...:)

keksene66  Jā, svarīga ir uzmanība abām pusēm un dāvanai jābūt personiskai.......iespējams, ka dāvinātājs nevar atļauties chanel, tad lai nepērk arī Rīgas ceriņus, bet sveci intīmiem pasākumiem . Svarīgi kā to pasniedz un ,ja dāvana nav tikai ķeksis, lai apliecinātu, ka, tipa, baigi uzmanīgs dāvinot kaut ko dāvināšanas pēc, dāvanai ir jābūt tādai, kas apliecina, cik labi pazīsti to cilvēku........labi, sanāca murgaini.

Mazaa_naarinja  reached, man tomēr vairāk pie sirds laikam ietu lācis:D cik cilvēku, tik viedokļu:)

rudensroze2  Nav tik liela nozīme dāvanas cenai, bet lai tā būtu pārdomāt, personiska, nevis kāds steigā paķerts grabulis ķeksīša pēc.

sieviete_1968  "Nieciņi"-tā vispār NAV nekāda dāvana no sava vīrieša. Ziedi arī ir tikai pielikums pie dāvanas.
Domāju ka sanemšu Shanel Madmoiselle jo pāris reizes ieminējos ka gribētu viņas.
Nevienam no maniem vīriešiem pat ļaunā murgā neienāktu prātā man dāvināt Rīgas Ceriņus vai nez vēl kādus hlamus.

Ehh,es,laikam,vienkārši neesmu romantiķe. :)

Sar_ma  Protams, ka ietekmē. Varbūt, neko neteiks, jo veci vajag, bet atminēsies, kad būs jāmaina marka.

lienite101  Dāvanas vērtība naudas izteiksmē domas par dāvinātāju nemaina. Tas taču saprotams-cik kurš, ko var atļauties. Bet ja neapsveic vispār, tas gan maina. Tad var padomāt vai ir skops, vai nemīl, vai vienkārši neaptēsts.

av2  :)) nu dazzaam oHo leedijaam noteikti vajadzeetu pareizaa izmeera vibrikki, un kasti ar baccaam - priekss vissa Jaunaa gada . Un mums , visiem te, tiktu..smaidiigaakas sievietes , miillaakas, ggenereetu forssaakas teemas utt ;)
Ja nopietnaak, es nekad neesmu bijis staraa par daavanaam vispar. Jo parasti vinnas tomeer ir....diezgan ta...taa , tas ir, ne iisti noderiigas. Taapeec daudz vairaak noveerteeju to, kad mani miilie mani apsveic ar kaadu veestuliiti, telafona zvanu, vai klaatienee buccu , ssampi, forssu sabiedriibu kopumaa.

TROJA  Dāvana - tas jau ir kas īpašs ! Uz kādu dāvanu var cerēt no vīrieša, ja pat ciemos brauc pilnīgi bez nekā ! Pietrūkst elementāras pieklājības .

Astronaute  Man vislielākā dāvana ir uzmanīga un mīloša attieksme ikdienā, godīgums, rūpes un sajūsma. Tas ir pats vērtīgākais ko no vīrieša var saņemt. Tad ir pilnīgi vienalga - dāvana vai ne dāvana. Nekad neko neesmu prasījusi, bet laikam tieši tāpēc arī esmu saņēmusi arī dāvanas. Bet ja man jāatbild - ikdienas labā attieksme ir dārgāka par jebkādām dāvanām.

HOUSE  Izskatās, ka TROJA ir iekarota pat bez zirga!:))) Uzvara nākusi necerēti viegli...(vilšanās)

likky666  Svarīgāk, ka cilvēks vispār ir iedomājies, ka kaut kas jāuzdāvina. Man patīk arī dažādi nieciņi.

Riiza  Protams, ka ir patīkami saņemt dāvanu no mīļotā vīrieša. Jebkura dāvana rosinās sievietē kādas domas. Personīgi man dāvanu vērtība naudas izteiksmē ir mazsvarīga. Daudz svarīgāka emocionālā informācija, kas nāk kopā ar dāvanu.

Tinte  Puse te tādas skromņicas (dāvanas vērtībai neesot nozīmes, ka tik kāds nieciņš)!
Man gan ir nozīme dāvanas vertibai, un visi tie "nieki" ir tikai putekļu krātuves (labi, ka man tādus neviens nav dāvinājis).

Rashela  Man patīk dāvināt dāvanas :)
Un es materiālas dāvanas vietā dodu priekšroku kopīgai laika pavadīšanai...kaut kā īpaši...

...lietām kā dāvanām kaut kā pazudusi vērtība... mani neinteresē ne Chanel No5, ne Dzintara smaržas...mani vairāk iepriecinātu kopīga piparkūku cepšana vai sviegavīra celšana... :)

Dimsigaretsmentolom  vai dāvanas vērtība var ietekmēt domas par dāvinātāju?
Jā...
un diemžēl vairāk, nekā mums to gribētos...

jozefs  Galvenais ir dāvināt kādam. Ja domājat par šo sievieti pērkot ziedus vai dāvanu, un Jums šķiet, ka tas ir viņai, tad viss ir ok. Ja pērkat dāvanu ķeksīša pēc, tad labāk to nedarīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu