Cik daudz uzmanības vajag sievietei!

Gadās ar mums večiem,ka to uzmanību vairāk pievēršam aplidošanas periodā.Kad jau esam dabujuši dāmu pie sāniem,vairs tā neiespringstam.Aizmirstam,ka sievietes ir romantiskas un jūtīgas būtnes un var to uzmanību citur sākt meklēt.Tad cik daudz uzmanības vajag sievietei lai tā justos labi?Cik bieži jāsaka ka viņu mīl?Lai sievietei prāts nenestos citur uzmanību meklēt.

Saules_sprogas  Katrai sievietei ir savas vēlmes un vīrietim arī...Ja abiem ir nepārejoša interese vienam otru iepriecināt, palīdzēt, uzklausīt un atbalstīt, tad ar viņiem viss ir OK, tad viņi jau sniedz viens otram uzmanību tik, cik nepieciešams. Tā ir Mīlestība...

111zaagis111  Cik bieži jāsaka ka viņu mīl? - vārdi ir tikai vējš. Var teikt 1 x 10 gados , bet apliecināt darbos 10 x dienā.

_Krasula_  Kopdzīvē pieņemu, ka tik daudz, lai nejustos kā mājas inventārs.
Vēlams, lai uzmanības apliecinājumi nebūtu tikai tad jeb īsi pirms tam, kad vīrietis vēlas seksu...
Man nav mazsvarīgi sīki uzmanības apliecinājumi/skat.zalace viedoklis/. Esmu diezgan imūna pret komplimentiem un vārdiskiem uzmanības apliecinājumiem/jeb neuzticīga?/; novērtēju darbus un to saskaņu ar vārdiem.
Novērtēju vēlmi iepriecināt, sagādāt pārsteigumu-viena alga kādā formā.

Cafe_Noir  sveces un rožu ziedlapas - nu galīgi garām! sveču parafīnu ir grūti dabūt laukā no drēbēm un vēl arī ugunsgrēka risks. bet rožu ziedlapas gultā - tikai uz foto izskatās "romantiski", īstenībā savīst un lasi nu tās no gultas laukā.

bet kas 2 x dienā sazvanīties un minūti parunāt - manuprāt, jauki un stiprina attiecības. vai sms ar kaut vai banālo: labu tev dienu!

romantika ir arī kopīga trauku mazgāšana vai ēst gatavošana, un kopīgi darot man ļoti patīk. ēst pagatavot sev arī protu, bet tad tikai sev. ja no manis gaida kaut kādu nez rīcību, tad tā nav romantika.

un ja par uzmanību vispār - arī vīrietim tā ir nepieciešama. esmu gana atskatījusies - kad attiecības ir beigu fāzē, tad uzmanības nav starp diviem cilvēkiem. tad ir katrs pats par sevi.

neko  Hmm.. rožu ziedlapiņas gultā? Vai tad tās puķes pirms dāvināšanas jāsaplēš.... ja nu vienīgi vecas un sāk birt nost:)

selnija_  Sievietei vispirms vajag , lai viņā redz arī cilvēku un tad arī sekos attiecīgā attieksme vismaz no pieklājīgajiem, labi audzinātajiem.
Romantiku protams vajag, tikai katrai šajā ziņā var būt savas vēlmes.

sandra111  neko,,,pamacisu-tagad pardod ari rozu ziedlapinas jau gatavas,,,,ta ,ka ziedus ko davinasiet nav japluka.;)))

_Krasula_  Hmm...bet vai tās ziedlapas-rožu jeb citu puķu-vajag bērt gultā? Varbūt labāk vannā? Un apkārt sveces un blakus šampanietis??

optimal  Bumpastiks meklē stereotipus ? Kādas atbildes tu te ceri sagaidīt ? Vot truls zābaks , ne vīrietis ! Šim un un daudziem citiem taviem trulajiem jautājumiem vispareizākās un izsmeļošākās atbildes atradīsi ph.dr Džona Greja darbā - Kā pārvarēt psiholoģiskās atšķirības un panākt saprašanos ar pretējo dzimumu - no darbu sērijas - Vīrieši ir no Marsa , sievietes no Venēras ! Un beidz te mocīties kā slima vista.

111zaagis111  Sievietes ir romantiskas , jūtīgas , aukstas , kalkulētājas , atriebīgas , nodevīgas , mīļas , ciniskas būtnes. Tas tāds mazliet pilnīgāks raksturojums....

neko  Cafe_noir: re kur, mācies (un pamāci savu vīrieti) sveces jālieto vannā:)
sandra111: paldies , būsim zināt.
_Krasula_: acīm redzot zini par ko runā:)

Mazaa_naarinja  Zāģim taisnība.
Nav jāsaka, ka mīli viņu.
Ir jāliek sajust, ka mīli. Tad var arī vienreiz pateikt, un dot ziņu tikai tad, ja kas mainās.

BlackPantera  Man labāk pasniegt kādu romantisku dāvaniņu vai kopīgi aizbraukt pavērot saulrietu pie jūras nekā piebērt gultu ar rožu vai kādām tur ziedlapiņām, kuras pēc tam pašai jāvāc. ;))) Turklāt ja seko kas intīmāks gultā ar tām ziedlapiņām, tad riskē, ka tās nonāks intīmajās vietiņās, ieskaitot dibenu. (Man kaut kā tas liekas noskatīts no kāda romāna vai filmas un viss, sorry...)
Romaņtiku šad tad vajag, bet neteikšu ka šausmīgās devās. Vismaz man.

sandra111  rozu ziedlapinas gulta tas ta sabloniski,,,bet pavasari-pilnu gultu ar zilam vizbulitem un sarkstosu jaunieti,,,,atceros pat tagad,,,,

Skarlete  Daudz nevajag, bet dziļi kvalitatīvu gan un kopā ar ļoti pozitīvu attieksmi (priekš īpaši jūtīgām)!!!;))

Tessa  saka jau, ka karsta vanna, dzerot tumshu alu, skalojas nierakmenji ara.
ta ka pie reizes var but arii kkas praktisks tai romantika.

everta22  topiks slidens, jo tautai patīk. tomēr te ir stāsts par mīlestības( pieņemsim) 5 valodām. rozā periodā virietis šauj ( un sieviete, iespējams, arī) ar daudzveidīgiem lādiņiem: puket/buket, romantika, kopā pavadītais laiks izklaidēs, kopā darāmie darbi, vārdi,ar kuriem paužam savas emocijas, visbeidzot glāsti, pieskārieni, sekss. valoda ir daudzveidīga, sieviete jūtas burvīgi. Jā, un tad jau pierašanas periods, bet visā šajā rozā laikā nav par skādi uzzināt, kas no visa vīrieša repertuāra sievietei patīk visvairāk, kas ir tas, kad viņa saka: o, jā! mani mīl! un tad var mierīgi strādāt tikai tajā virzienā. tas nozīmē, ja sievietei mīlestības apliecinājums ir ceļojums uz Turciju( piemēra pēc), tad mīļie vārdi ir otr un trešķirīgi. ja sievietei mīlestības valodā dominē dāvanas vēriens, tad viņa jutīsies mīlēta krutā mašīnā vai vismaz kažokā. atliek to visu sakārtot un visi laimīgi. vARBŪT.

uusins  Ja vēlies, lai viņa paliek, tad visu laiku. Tukšais "es tevi mīlu" neko nedos, ja nepratīsi izrādīt, ka viņa tev svarīga. Kad viņa būs prom, tad pieleks, ka uzmanības bija par maz :)
Vārdi mēdz tukši būt, svarīga ir rīcība

psychobitch  nekāds es tevi mīlu nespēj aizstāt drošības sajūtu it visā attieksmē, par rītdienu, par bērniem, plecs uz kura paraudāt, elkonis kurā ieķerties, kakls ap kuru apvīt rokas, lūpas kurām dot bučas, nu protams tas tur, bet no tā visa iepriekš pieminētā jau orgasms garantēts;) ...brīvību tik daudz, lai rastos vēlme atgriezties un saprast nekur nav tik labi kā mājās kopā ar pašu labāko...

solimarja  Man nevajag vārdus, bet sajust, ka mani mīl, parūpējas, interesējas. Pārējais nāks pats no sevis...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu