Vai vīrieši arī raud ?

Ne cik sen bija izplatīta maldīga teorija, ka īsti vīrieši neraud. Bet vīrieši tak arī ir cilvēki, kuriem ir emocijas un jūtas un nav nekāds kauns šat tad par kaut ko izliet arī kādu asaru. Tāpēc jautājums: vīrieši, vai mēdzat kādreiz raudāt un ja jā, par ko, ja nav noslēpums?
(zinu, ka atzīsies tikai stiprie, jo tikai stipri vīrieši ir spējīgi atzīt savus vājuma brīžus... )

Esari  Jā...raudāju....un...?!

zverabojs  Kurš ir postulējis, ka raudāšana ir vājuma brīdis? Vīrietis stresu no sava ķermeņa izvada trijos veidos: caur asarām (visefektīvākais), caur sviedriem, un caur urīnu. Raudāšana vīrieša izpildījumā sabiedrībā tiek uzskatīts, kā vājums, no kura momenta, no kura brīža tas vispār ir sācies, kāds, kāda atceras, pieļauju, ka nē. Es pats īsti nemācēšu definēt kauna sajūtas, kad nobirst kāda asara pār vaigu, man tādu nav, kad dalīja kaunu, es noteikti nebiju mājās, vai tas ir labi vai slikti, necentīšos spriest. Protams, ka ir nosacīta sabiedrības etiķete, kā jāuzvedas, kas it kā pieņemts, nerakstītie likumi. Nelieniet citu prātos, nemēģiniet tiem izpatikt, ir taču pilnīgi vienalga, ko citi par Tevi domā, no tā globāli nekas nemainās, tās ir viņu domas, viņu vērtējums, Tev pašam ar to pēc būtības vairs nav nekāda sakara, protams, ka sabiedrībā ir cilvēki, kuriem sabiedrības viedoklis liekas svarīgāks par paša, un tas gan ir nožēlojami. Mums bija prezidents, kādu laika posmu – Andris vārdā, viņš nekaunējās nobirdināt kādu asaru, un tāpēc viņš bija slikts prezidents?

Pēdējais, par ko esmu ļāvis asarām plūst: meditācijas laikā, pieslēdzoties sevī mītošajam mazajam bērnam, un pasakot viņam, ka tā bija tā brīža situācija, tam bija jānotiek, un Tu pie tā neesi ne grama vainīgs. Sajūtot sevi savās rokās, un pasakot viss ir kārtībā, un atbrīvojot mazo bērnu sevī no skumjām, pēc tāda seansa un koncentrēšanās asaras plūst.
Neturiet sevī visu, brīžiem paraudiet, no tā nekas slikts nenotiks, no tā nav jākaunas, un pilnīgi pofig, kāds ir sabiedrības viedoklis.

neko  Kādreiz ir bijis (ne bērna vecumā, bet tā ap gadiem 30) ... tagad, laikam vairs nemāku. Nezinu tas labi vai slikti- vienkārši tā ir.

111zaagis111  Regulāri , reizi 10 gados sanāk:(

Rinkulis  Nezinu vai gluži raud/bimbo, bet asaras sariešas, tas nu ir fakts.
Par ko... Ļoti spēcīgos emocionālā saviļņojuma brīžos.

miers2  Ir , kam birst un ir, kam nebirst..raudāšana nemaz tā nelicina, ka kādam vairāk emociju nekā citiem. Es teiktu, ka raudātājiem emocijas atrodas tuvāk ādai un ātrāk nāk laukā

bratka  Jā, raudāju mātes bērēs. Vīrietis- spēks, sieviete-jūtas , bet jūtas ir tikai ar mīlestību. Emocijas ir cita opera.

uusins  Īsti Vīrieši raud! Raud jebkurš, kam ir sirds :)
Esmu raudājis gan tēvam, un mātei mirstot, gan arī jaunāku brāli glabājot. Ir birušas asaras arī tad, kad bērniem ir bijis ļoti sāpīgi, bet es neesmu spējīgs viņiem palīdzēt. Un tad? Es nekaunos tā :)

Maarka_Tvans  Ir maldīgi domāt, ka večiem asaru kanāli aiziet ciet, ja sāk celties krāniņš.Veči raud reāli un pie iemesla.Un arī ja uz jūtām kas paķēris/no filmām, sporta.../
Nu piedodiet, ka nedarām to iežēlināšanai vai izspiešanas nolūkos...Vai vienkārši tāpat, kanālu ´tīrībai´.

psychobitch  nu... kad pārņem mēru!:D

trussardi  ...Es ari raudu ...un nekaunos! It seviski,kad sipolus...mizoju!...

strebla  dzivoju viens-reizēm iedzerot paliek sevis žēl... :)(

NL_O  "zinu, ka atzīsies tikai stiprie, jo tikai stipri vīrieši ir spējīgi atzīt savus vājuma brīžus..."

es gandrīz apraudājos - vēl viena stipra sieviete, kura tā arī nav spējusi atrast sev stipru vīrieti... (retorisks jautājums - nez kāda gan iemesla pēc!?)

Kristine_78  Vīrieši raud

av2  Jaa, kad saap sirds paiistam.Novedat muus, sievietes, reizeem lidz izmisumam. Ar jums nevaram, un bez jums....nevaram.:(
Ir bijis apgabaajot kapiinnos kaadu tuvu cilveku arii, protams. Gadaas, ka arii laba filma var novest liidz kaadai asarai , bet tad veelams buut vienam, vai tikai kopaa ar visstuvaako , kura , protams, ir tikpat ..emocionaala.....
Taa kaa, ir ok, neesam pavisam no koka .

labapa  Ir bijis kādas divas reizes mūžā kad asara sariešas acī, ja neskaita sīpolu mizošanu, kas gan vairāk būtu kā acu asarošanu.
Skumjo mirkli notušē ar lietām kas ir jāpadara
neveiksmes - Ar vēl kāda risinājuma, meklēšanu
Neveiksmes attiecībās - lielākoties darbs glābj,
Nosauc vēl situāciju kad it kā būtu jāraud. Un es Tev izstāstīšu, kāpēc vai kā neraudāt. Jo ja iekšējais dzinējs dod pilnā jaudā uz priekšu nav laika raudāt.

bumpastiks  Raud,gadās bez asarām raud.

aigars1964  Tas ir tikai normali, ka ari virietis eaud, jo ari vinam ir dvesele. Ja esmu raudajis gan aiz bedam gan ari priekiem. tas ir cilvecigi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu