Sievieši- ko raudat...?!

Jā, pretjautājums- kapēc esat tik raudulīgas? Dažai pat pietiek ar ne tādu, kaut kādu pusdusmīgu skatienu, ka jau uz šņaukāšanos velk...

mirga  Vai tiešām tik raudulīgas? Mana pieredze ir tāda. Sākumā biju raudulīga, bet laika zobs lika uzaudzēt biezāku ādu. Tagad kaut vai ūdens plūdi- sirds diezgan imūna pret neveiksmēm. Šad tad jau arī man mērs pilns, bet par sīkumiem neraudu.
Bet vai jums patīk tās " azbesta vecenes" , kuras kā tanks? Taču nē.

Skarlete  Kad sirds sāp, tad jāraud ir...tas palīdz!:)

piladzoga  raud tie /tās kuriem problēmas ar čurāšanu ..pārējie smejas

Kristine_78  Es raudu kad mani morāli sit

Labdiene  Tā mūs ietekmē sievišķie hormoni. Palūdz, lai Tev izraksta sievišķos hormonus - uzreiz sapratīsi kā jūtas sievietes un pats kļūsi raudulīgs. Katrs kačoks, kas špricējis testosteronu Tev pateiks, ka tad jūtas lieliski, bet kad hormonu līmeņa stabilizēšanai jālieto sievišķie hormoni, tad slikti jūtas un aizvainojami kļūst arī kačoki un vairs nesmej par sievietēm. To spēju būt neraudulīgiem un pārliecinātiem vīriešiem nodrošina testosterons, kas tiek ražots sēkliniekos. Ne velti par stiprām sievietēm saka - vecene ar olām. Sievietēm mazliet testosterona ražo olnīcas, bet ļoti maz. Tāpēc sievietes ir raudulīgas, ka tie sievišķie hormoni mūs tā ietekmē. Nav viegli būt sievietei, tāpēc mīliet mūs un mēs mazāk raudāsim.

av2  Mamma meitai maaca tak , lai nekad nestriidies ar viiru - uzreiz esot jaaraud ! Un to arii vinnas dara, daudzas....Nu labi, saakumaa pusotras sekundes laikaa( paarsniedzot skannas aatrumu) sapuussaties, un ja netiek panaakts kaarotais rezuultaats, nu tad tiek liktas lietaa asaras.
Nerunaaju sseit par realaam dveeseles, un citaam saapeem.

Geisha  Vislabāk raudu kad skatos filmas par dzīvniekiem (Atstāti sniegā un tamlīdzīgas). Tad varu izraudāties uz nebēdu. Varu raudāt lasot grāmatu. Dzīvē kad stresss ir pāri vai no dusmām. Vispār ir tā, ka, ja es raudu tad jau ir nopietni.
Bet biežāk ir prieka asaras - izlaidumā, kāzās, lielās jubilejās.
Esmu bimba.

Astronaute  Katrai sievietei vajag pareizo vīrieti blakus. Ja tāds ir - tad viņa šeit randiņus nemeklē. Ja tāda nav - tad jau pamats zem kājām un dzīves pozīcija nav tik stipra. Protams- dažas teiks -man jau nevajag. Bet kāpēc tad mēs te esam - vajag. Nu redz, ja tā pamata nav, tad sieviete ir viegli ievainojama. Sevišķi, ņemot vērā šeit esošo vīriešu attieksmi. Man šo randiņu periodu palīdzēja iziet tas, ka mani neviens nebija pametis. Vīrs pēkšņi nomira. Taču pirms tam bija stabilas attiecības, viss kārtībā ar bērnu, darbu, dzīvesvietu, arī svaru - kas šeit ir aktuāli. Tad visu šo "jauko" iepazīšanās procesu vēl var uztvert daudz maz pozitīvi. Bet, ja dzīvē tās stabilitātes un miera nav, ir vientuļi vakari, sarakstes OHO, bīnuma gaidīšana - aizej uz dažiem randiņiem ar OHO personāžiem - tie vēl cenšas Tavu pašapziņu nokaut - nav brīnums, ka psihe kļūst švaka.

Cafe_Noir  es jūtinos tikai par būtiskām lietām - patiess prieks, ko rada bērni un aizgrābtības asaras no dabas skaistuma vai mākslas. un vēl, ja nomirst kāds jauns tuvs cilvēks. par parastu nāves gadījumu acīs pat asara neieriešas. kur nu vēl par kādu pusdusmīgu skatienu - pats dabūs atpakaļ trīs tādus

rabinovics  normala paraadiiba....sieviete gaida lai vinu nomierina, samiilo un aizstaav....vina gaida , lai esi viirietis

verso  Es arī gribētu zināt kāpēc es daudz raudu :))) No priekiem, no sāpēm, no dusmām, da par visu. Reāli pašai krīt uz nerviem, a neko padarīt nevaru :) Acis kā bija, tā ir slapjā vietā.

Ronija  Ja nav cita iemesla, tad PMS.:D

kokote  Cilvēks, kurš apzīmējot sievietes tam izmanto vīriešu dzimtes vārdu- nu tas jau daudz ko par viņu izsaka. Saprastu, ja vēl 80 gadīgs opis- viņu jaunībā ne pārāk izglītotiem un no laukiem bija tāda runas forma- mans tēvs ar tā teica: "meitieši", "sievieši"...vai arī tā kāda reģionālā izloksne?
P.S. Aiziešu paraudāt.

Momo  hormoni. un ar tiem nevar tikt galā tā vienkārši ar prātu savaldot. labprāt neraudātu par dažādiem štruntiem un situācijām, bet nesanāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu