Vai ir vērts gaidīt?

Ja vīrietis saka, ka svieviete ļoti patik, bet nav ticis pāri iepriekšējam attiecībām. Vai ir vērts gaidīt?

bumpastiks  Grūti Tev sniegt viennozīmīgu padomu.Ar mani tagad nebūtu vērts veidot jaunas attiecības.Jo vecās būtu kā rēgs pa vidu.Jo var gadīties tā,ja tas vīrietis vēl mīl to bijušo,var arī pie viņas aiziet esot attiecībās ar Tevi.Ir lietas,kas var būt stiprākas par veselo saprātu.Vari gaidīt,bet esi gatava jebkuram iznākumam.

Vanesa15  Man tieši atkal liekas, ka nevajag nekādas sievišķīgās viltības un intrigas. Jo tad tas būs pa pusei ar varu piesiets, un nekāda saldā dzīve nebūs. Vienalga skatīsies apkārt. Tam visam jānāk no sirds, lai puisis pats tevi grib un pa īstam. Un tas tev pašai jāizvērtē grib patiesi, vai esi tikai plāksteris

slieksnis  nu ja negribi gaidiit, tad nav veerts, ja viirietis tev tiesham patiik, tad pat šādu jautājumu neuzdotu, bet jau sāktu gaidīt

seenju_medniece  Ak jē! Tur nu jābūt milzīgai pacietībai, lai uz tādiem gaidītu!!!

111zaagis111  Cik vērts ir vīrietis kas katreiz viegli tiek pāri iepriekšējam attiecībām un lido uz jaunām kad " svieviete ļoti patik " Tas normāli ka vecās attiecības - ja jūtas kādreiz ir bijušas patiesas , vai attiecības ilglaicīgas nav pilnīgi saraujamas visās nozīmēs uzreiz.

pikantaa  Tiešām tik liels izmisums jau, ka šitāda tufta nāk prātā ??? Labdiene pareizi pateica-tā ir otmazka, lai atšūtu Tevi. Nepazemojies tak -nav jau vienīgais vīrietis uz pasaules ! Un uz tādu gaidīt ir apmēram kā gaidīt, ka eglei lapas sāks plaukt.

riks086  Tas nozīmē tikai to, ka "konkursa" uzvarētāja vēl nav izvēlēta.... :))))) Tā ka vari dzīvot uz pilnu klapi, ne uz ko neatskatoties......

neko  Nu gaidot šinī dzīvē var tikai viņas beigas sagaidīt. Rīkoties vajag. Vai nu sanāks vai nesanāks, bet gaidot noteikti nesanāks.

_pamparam_  Nav vērts gaidīt, jo tas vīrieC (kā bumpastiks) nekad netiks vaļā no iepriekšējām attiecībām

Ajisata  Nē.

simonetta  Katram cilvēkam ir savs saprāta līmenis. Drosmīgie un atklātie rīkojas zibenīgi. Tikai, tādu ir maz. Dzīves veiksmi nosaka ātrums.

gertrude  nē, jo pazaudēto laiku atpakaļ vairs neatgūt, diemžēl.

Esari  Kā sacīt jāsaka- teiksam visa ko, lai tik dabūtos...! :D
Bliņ, bābas- te jūs baigi gudrās bet cik reāli darat, cik esat uzmanīgas un neiekrītat uz tiem aizņemtajiem?!
Tā kā esmu meklējumos tad es izvairos no tām ka ir "procesā"...tā pat ar "precēta bet dzivo atsevišķi" liek raukt pieri...

simonetta  Esari .... klau, kāpēc, lai neielaistos ar precēto ? viņš jau grēko, ne es.

ahava  No kurienes pārliecība, ka viņam tādas "Tu man ļoti patīc" nav вагон и маленькая тележка? Tavas emocijas viņš paēdīs un bla bla pastāstīs, tikai priekš kam Tev tas?

Esari  Sim...- bet te ir runa par ko bikuciņ vairāk kā tikai seksu... ;)

simonetta  es līdz seksam nemaz neesmu tikusi, jo vairums vīrieši domā par sevi un nemaz nemāk iekarot sievieti. Tā kā tādiem jāmeklē tādas pašas, kā paši ir ... kraņčeli, kuri ir spējīgi tikai ostīties un meklēties. Sevi cienošs vīrietis māk arī sevi atklāt, kā neveiksminieku attiecību veidošanā. Neviens mēs neesam ideāls, jo attiecības ir jāveido diviem. Visu var iemācīties, ja tikai ir saprāta līmenis.

selnija_  Nav vērts.

Esari  Sim, a Sim- bet ir taču divi- precēts šefs un sesksretārīte! ;)

keksene66  Nē, nav vērts gaidt, jo dzīvē notiek tikai tas, kam jānotiek . Būs lemts, notiks......pārējo mēs radam mākslīgi un , bieži, īslaicīgi .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu