Vai ieturēt distanci,lai sevi pasargātu?

Tā kā es mīlēju,laikam jau nekad vairs nemīlēšu.Domāju,vai ir vērts kādai pieķerties ar visu sirdi un dvēseli?Jo tāpat var gadīties,ka nodod.Bet ja būšu sevī izveidojis aizsargmūri,vismaz būšu pasargāts no stiprām ciešānām,ja aizies lai būtu vienalga.Kā izveidot sevī šo mūri?Kā ieturēt distanci?Ka neatdot visu savu sirdi un dvēseli?Kā iemācīties stipri nemīlēt?

elga  bumpastik- Nevajaga nekādu mūri celt, jo tā nav laimīga dzīve. Laimīgs ir tas, kurš spēj atvērt savu sirdi, dzīvot tagad un rītdienai, ne visu laiku pagātnei. Sajūta ir briesmīga, ka ir liels tukšums sirdī un, ka to nevar aizpildīt ar jūtām, rūpēm, maigumu, mīlestību. Tas ir tāds bezcerības stāvoklis, un ļoti nepatīkama sajūta. Vēlāk, teiksi, kaut to varētu aizpildīt šo tukšumu ,un nožēlosi, ka tik ilgi esi nevajadzīgi iztērējis laiku atmiņām. Vientulība ir ļoti nomācoša un otra cilvēka klātbūtne, ir ļoti nepieciešama un vajadzīga.

uusins  "Tā kā es mīlēju,laikam jau nekad vairs nemīlēšu.Domāju,vai ir vērts kādai pieķerties ar visu sirdi un dvēseli?"
Tā, kā Tu kaut ko darīji agrāk, Tu nekad neko vairs nedarīsi. Rezumē - neko nesāc un neko nedari vairāk. Tam nav jēgas, jo pašā saknē Tu nepieļauj veiksmes iespēju :)

neko  mmmmm... nu nav vīrietim tā jādzīvo, sargājot sevi. Viņam pašam jāsargā nevis jāsargājas.

slieksnis  Seenju_medniece, pietika man ar 2. tagad neko nemeklēs, pēc gada, diviem, tad ja prāts nesīsies un būs laiks, tad sameklēs sev sievu, ja nē, tad nu nebūs lemts :)

Ajisata  Fargo kom-s atsauca atmiņā dziesmas vārdus: "...dreb sāpēs tītenis, raud zila zieda acs, jo tam liekas, ka tas salapojis pats...", katram ziedam vajag savu balstu - sētas mietu, un sētas mietam - savu ziedu. Lai laba ziedēšana kopā, lai katram savs lolojams zieds! :)

_pamparam_  glābiņš tikai klosteris

Margrietinja  Jebkurā gadījumā priecājies! Ja tu dabūsi labu sievu, būsi laimīgs. Ja dabūsi sliktu, kļūsi par filozofu. / Sokrats /

CharlieH  Ar mūri prātīgi. Es sev apkārt uzcēlu mūri pirms daudziem gadiem, bet nojaukt vairs nesanāk. Labāk lai pašam pasāp, kā vienā brīdī saprast, ka deļ tā mūra otrai pusei sāp stipri vairāk.

jurks  izklausies pazstams!! ar kaut ko liidziigu es arii mocos!! visu laiku sevi saapinu ar veltaam ceriibaam uz uzticamu un muuzhiigu miilestiibu!! Bet, paldies Dievam!!!, es sapratu, ka taa ir mana probleema!! Es gribu no otra cilveeka to, ko pats nevaru dot!! Un runaajot par muuri, ir muuris, visspareizaakais un vissdziivaakais muuris, un tas ir Dievs!!! Vinjsh paliidz paskatiities uz lielo miilestiibu ar skaidru skatu un uzdot sev jautaajumu, nevisai patiikamu, kas ir tas, kas mani piesaista pie otra cilveeka, kas??- kjermenja aprises-izmeeri, staavoklis sabiedriibaa?? finanses? vai var buut gariigais?? vai es vinju miileetu ja nekaa taada nebuutu?? Ai sarezhgjiita teema!! tikkai Vinjsh var paliidzeet rast risinaajumu!!

simonetta  Attiecības nevar salīdzināt ar mašīnām. Meklē pamatinformāciju, pēc kuras, var noteikt, kura sieviete Tev ir piemērota. Ja sieviete, nevēlas Tevi, tad vēlams situāciju pieņemt, kāda tā ir, bez izlikšanās, izvairīšanās.

ahava  No kā pasargāt? Vai tad Tavas smagās attiecības nav bijis košākais kas tavā dzīvē noticis? Gribi pelēku ikdienu visa mūža garumā?

Geisha  Vispār mēs mācāmies, attīstāmies tikai caur ciešanām.

Labāk pasaki sirsnīgu-Paldies- tai sievietei kura neprata Tevi novērtēt nevis asaras te lej; Jo:
1. Viņa nebija pelnījusi īstu mīlestību ( Tu taču biji viņas īstā mīlestība?),
2. Viņa deva Tev iespēju satikt īsto, vienīgo sievieti (vai Tu to izdarīsi ir tikai tavā ziņā).

Jebkurā šķiršanās procesā viens ir ieguvējs, bet otrs zaudētājs.

Un tagad, puis, celies, ej, meklē, atrodi īsto mīlestību un esi laimīgs! Vai tomēr esi zaudētājs?

simonetta  Geisha, kas tā par dumu metodi, mācīties caur ciešanām? mācīties no veiksmīgajiem, ir produktīvāk.

avenekazene  Dzīve bez jutam ir peleka un neinteresanta! Vajag izveleties ar gudribu, tad ari rezultats bus labs.Pie milestibas jastradaa!
Nocietinata sirds ir ka akmens, bez dzivibas un dzirksts.....ar tadu cilveku kopaa but ir garlaicigi....

Geisha  Simonetta! Tā nav metode, bet prakse. Cilvēkam ir labi. Viss ir šokolādē. Cilvēks savā būtībā ir sliņķis. Ja viss ir tik labi tad kāpēc celties un par kaut ko darīt? Turpretī, ja cilvēkam nav komfortabli tad viņš meklēs risinājumu kā rast komfortu. Ja cilvēkam ir pārāk labi tad īstenībā arī ir slikti. Lietus līst cilvēks meklē pajumti, auksti - uguni, sānu spiež - matraci, ja vientuļi otru cilvēku, kurš viņa vientulībā ienesīs dzīvību.

keksene66  Zinu, ka jautājums ir provokātorisks, bet atbildēšu tiem, kam tas patiesi interesē. Lai spētu DZĪVOT, jāaizmirst pagātne un jārada stereotipi . Dzīvē mēs, cilvēki, gūstam mācību(izejam savu skolu) un ja Tu baidies kāpt uz grābekļiem, tas nozīmē, ka slikti apguvi savu mācību stundu, jo pieļauj varbūtību kļūdīties :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu