Cilvēks ,kurš meklē draugu,draudzeni bez trūkumiem ,paliek viens?

Chris1986  Nu, nezinu, te iepriekšējā tēma bija par mīlestību. Un tur bija pamatdoma - kā būs lemts, to iemīlēsi. Kaut vai augstskolas profesore celtnieku ar nepabeigtu pamatskolu. Tā kā meklēt dzīvesdraugu bez trūkumiem - pēc kkādiem ienākumu, izglītības, profesijas, auguma parametru, vecuma, rakstura īpašību parametriem, neiet kopā ar mīlestības definīciju

mellene_x  zinu vīrieti, kurš visu mūžu meklē to savu ideālo, arī esot attiecībās, nepārtrauc meklēt, jo esošās attiecības uztver par kaut ko pārejošu, tāpēc aŗī sievietes mainās apmēram ik pa pāris mēnešiem,..žēl.. bet tas jau ir pārvērties par viņa dzīvesveidu..tā, ka , atbilde ir - jā, paliks viens, jo būtībā, cik esam diskutējuši un esam diskutējuši nežēlīgi daudz... īstenībā šis konkrētais vīrietis nav gatavs ilgstošai kopdzīvei...

Lele  Nu bet taa ir katra personiiga izveele.

Kaads meklee bez truukumiem cita laimiiga ar taadu, kas i dzer, i dauza...

Katram sava dziive un vinhs to var dziivot kaa veelas...
Davai dziivot savu dziivi :-)

solimarja  Neesam neviens ideāls, tāpēc var meklēt, bet paliks viens. Vari pieņemt otru vai ne, bet ne pārveidot. Mainīt vari tikai sevi, savu attieksmi... Pastāvēs, kas mainīsies!

Lele  Pa manam lielaaka tradeegija ir dziivot kopaa ar nemiilamu (panjemts kaads ar truukumiem, lai tikai nebuutu viena/viens)...nekaa vienai.

Kaapeec oho valda uzskats, ka palikt vienai ir shausmiiga trageedija vai nelaime vai kauns?

Trageedija, nelaime un kauns ir dziivot ar kaut ko, ljish bi nebut vienai!

uusins  Manuprāt ir divas iespējas būt laimīgam:
- atrast tādu pašu trako un turēt Viņu abām rokām ciet,
- labāk būt vienam, nekā tikties ar kuru pagadās.

Nemēdz būt cilvēka bez trūkumiem. Jautājums ir: vai ES tos uzskatu par trūkumiem un vai tie man traucē otru pieņemt :)

edding  Kāpēc pie katra vārda piemetina "nekā personīga"? Dažreiz pat uzbraucot konkrētam nikam.
Man, piemēram, šķiet, ka nemaz negribu samierināties ar to, ko negribu. Kādēļ lai to darītu. Palikšu viena, nu un tad, vai tad 1 nevar dzīvot bez lauleņa. Ir ģimene, bērni, radi, tuvinieki, draugi-draudzenes, paziņas, kolēģi, klasesbiedri, studiju biedri. Un mīļais OHO. Izklaide uz pilnu klapi, pat pa naktīm :)

Surja  Uusiņ! ieliku Tev plusiņu. Gluži manas domas... vien piebilde -- Trako(labā nozīmē) paliek aizvien mazāk...Visiem jauku un mierīgu brīvdienu!

edding  Par to brīvību gan brīnos. Nez kāda jums vajadzīga. Kad man ir mīļotais, man tādu nemaz nevajag, bet ja blakus kretīns, kurš krīt uz nerviem, tad gan gribas gan ar draudzenēm kafē pasēdēt, gan bez viņa ceļojuma braukt, gan uz radu kāzām bez viņa iet. Dažreiz arī darbā ilgāk uzkavēties un gulēt citā istaba. Tad jā.

edding  Vai, aizmirsu piebilst.
Jauku jums dienu!!!!!

Discreta  Jaunībā trūkumus neredz. Pusmūžā tie trūkumi spraužas ārā pa visām vīlēm, bet, ja ir uzstādījums nelikt uz tiem akcentu, tad ir ok.

uusins  piladzoga!
"atrast tādu pašu trako un turēt Viņu abām rokām ciet" - šis ir ņemts no labo domu "pūralādes". Nav manis izdomāts :) Šeit vairāk kā aforisms, labskanībai. Nav grūti izdarīt tā, lai otram gribas palikt pie tevis. No paša vien tas atkarīgs.
Paturēt jau nav iespējams nevienu :)

Saules_sprogas  Cik man zināms, Mīlestība ir pieņemšana...Ja cilvēkam neviens nav pieņemams un gana labs, tad nevienas un nekādas attiecības nav iespējamas...

Kristine_78  Cilvēku bez trūkumiem nemēdz būt , ir līdzīgi domājošie

rabinovics  ideaalu cilveku nav...japrot vk sadziivot

Suzzy1  Var visu dzīvi meklēt - ideālo vīrieti, sievieti.
Cerēt, kad būs... meklēt un neatrast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu