Cilvēks ,kurš meklē draugu,draudzeni bez trūkumiem ,paliek viens?

likky666  Kas kam ir ideāls... Turklāt, ja arī tādu satiek, tas ideālums var kļūt par trūkumu.

limonija  Visādi ir ar to meklēšanu, gadās, ka patiesībā ar to ideāla meklēšanu tikai aizbildinās, jo patiesībā neko nemeklē, vnk zina savus defektus, kurus slēpj no apkārtējiem(un pareizi dara), tāpēc izliekas kaut vai par ideāla meklētājiem(tomēr mazāk sāpīgi)...

likky666  Trūkumi atkal jau katram atšķirsies. Manuprāt, tie varētu būt nolaidība, nevīžība, slinkums, egoisms. Katram tie var piemist, ik pa laikam, taču kad tie sāk dominēt, ir traki.

neko  Nav jābūt ideālam, ir jābūt līdzīgam. Jebšu kā "uusinsh" izteicās "atrast tādu pašu trako".

edding: brīvība pirmkārt ir saprašana ka otrs ir pieaudzis cilvēks, kas zin ko un kāpēc dara. Arī tad ja tu tajā brīdī nesaproti kas notiek un vienkārši uzticies.

av2  jo vairaak cilveeks pierod buut viens , jo gruutaak piennem leemumu...nebuut vienam.Taapeec tomeer ir labi appreceeties jauniibaa , jo veelek paliekam gudraaki un...:(

Neesmu_Alise  ideālie arī vēlas ideālos un dažādu nepilnību pārbagātiem fanotājiem nav ko siekaloties un lieki fantazēt....:))))

psychobitch  es arī nevaru nekā atrast nevienu trako, kas vēl tic mīlestībai un spēj būt uzticīgs vienai, ar vēlmi veidot attiecības starp diviem, izskatās, ka tā nemēdz vairs būt, vienmēr atklāju lielo pielūdzēju pulku te pat OHO, pārrunājot saimniecības lietas, ja kāds vēl ir ar tādiem pat putniem galvā, kā man, dod ziņu, turēsimies kopā!

Deisa  Viens paliek tas, kas meklē kaut ko konkrētu, gatavu un vēlas dabūt to cilvēku bez kāda ieguldījuma no savas puses. Bet tas pa lielam jaunības maksimālismā. Nevienu tādu idiotu, kas šādu uzskatu saglabātu līdz sirmam vecumam, neesmu redzējusi. Tas varētu būt kaut kāds pasaku tēls, tip Kaščejs Nemirstīgais. :D

lietuviete1  Ha, es meklēju ar tādiem pašiem tarakāniem, bet atrast nevaru. Problēma? Pārāk maz va pārāk mierīgi un glauni tie viņa tarakāni un man ļūst garlaicīgi :-)

mirga  Taisnība, ka jaunībā trūkumus neredz, bet pusmūžā trūkumi kļūst izteiktāki mums visiem- sievietēm arī vīriešiem. Tad nu jādomā, kuri trūkumi ir pieciešami, kuri galīgi nepieņemami. Domāju, ka mūsdienās ar soc. tīklu palīdzību vieglāk atrast līdzīgi domājošu vai sev pieņemamu ar pieņemamiem trūkumiem. Attālums nav šķērslis satikties, bet attālums var būt šķērslis kopā dzīvošanai. Vai mēs esam gatavi mainīt savu ierasto dzīvi, pārcelties uz citu pilsētu? Es laikam vairs nē, bet nekad nesaki nekad. Dzīvē visādi var gadīties, ja satiek to īsto un vienīgo.

Anxunamuna  meklē vien ..... un paliksi meklētājos .... es labāk dzīvi baudu .

jurks  katraa cilveekaa miit ideaalaa miilestiiba!! bet ja mees sho miilestiibu veltiisim otram cilveekam, tad mees buusim viilushies, jo cilveeks nevar buut ideaals!! Sho miilestiibu mums ir jaaveltii Dievam, jo tikkai Vinjsh ir ideaals!!! un tad, kad alkas peec ideaalaas miilestiibas buus piepildiitas, mees ar pavisam citaam aciim vareesim raudziities uz sho pasauli, un atradiisies arii miilestiiba, kas spees pienjemt arii to, kas nav ideaals!!

jozefs  Jautājumā ir arī atbilde.

alvis25  Citam trūkumi citam ideāls . Tas ir vis nosacīti .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu