Kā katrs pārdzīvo šķiršanos?

Kad izšķiras laikam jau pārdzīvo visi.Kāds vairāk,kāds mazāk.Tad kāpēc tā ir,ka kāds ir brīvs un laimīgs jau pēc nedēļas un gatavs jaunām attiecībām.Bet kāds var gadiem ilgi mocīties.No kā tas atkarīgs?Vai no mīlestības stipruma?Vai vnk tas cilvēks tāds ir,kas visu smagi pārdzīvo?

Dorado  "Ne slimība, ne ekonomiskais sabrukums, ne profesionālās neveiksmes - nekas tāds zemapziņā parasti neatstāj tik nežēlīgas un dziļas sekas, kā šķiršanās. Šķiršanās pieskaras pašām baismu saknēm un padara tās dzīvas. Ar vienu vienīgu cirtienu tiek trāpīts tik dziļi, cik dziļi vien dzīve to spēj." – varu tikai parakstīties zem vācu rakstnieka un dramaturga Boto Štrausa vārdiem. Šī attieksme vēl nāk no tās izmirstošās paaudzes, kurai cilvēks un attiecības bija augstākās vērtības. Un tām ir maz sakara ar "Deisa" pieminēto ievainoto ego. Ja cilvēku uztver kā lietu, kuru var nomainīt pret citu, tad, saprotams, šīs sāpes iet secen.

Chris1986  Mani arī nepatika Deisas komentārs. Tas par ievainoto ego (nu, principā tak vienalga ko ievainotu - ievainojums ir smags jebkurā vietā) ir tāds pametēju sauklis, lai mierinātu savu ego. Jebkurš noziedznieks, kas sēž mūža ieslodzījumā tak atradīs iemeslus, lai sevu rīcību attaisnotu. Tā vnk cilvēks ir iekārtots. Un var just, ka Deisa un citas skaistules ar vieglu roku ir pulka pametušas, jo tak skaidri zina, ka bešā nepaliks

Anxunamuna  Ja patiesi mīli , ļauj tam otram iet .

jozefs  Ja ļaudis šķiras, tad tam ir kāds iemesls. Dažiem ienāk prātā sev padarīt pat galu. Labāk būtu censties vieglāk to pārdzīvot. Galu galā laimīga kopā dzīvošana ir divvirzienu kustība.

Ladybug123  Škiršanos pielīdzina tuva cilvēka zaudējumam. Tā ir jāizdzīvo kā vienai , tā otrai pusei...un šis "sēru" laiks katram cilvēkam ir atšķirīgs. Cits varbūt nepārdzīvo i mēnesi, bet citam varbūt vajag vairākus gadus, varbūt krietni , krietni ilgāk.

jozefs  Tāpēc jau ir svarīgi iepriekš atrast sev piemērotu cilvēku lai nebūtu jāšķirās vispār.

Riiza  Jo dārgāks tas cilvēks tev ir bijis, jo sāpīgāk no tāda izšķirties. Grūti ir "atlaist" to, ar kuru esi juties laimīgs. Tādu, kurš ir pastāvīgi tevi iedvesmojis būt labākam. Kurš tevi ir pieņēmis tādu, kāds esi un uzskatījis par īpašu. Kurš tevi ir cienījis un nekad nav pazemojis. Un nav "mētājies" ar vārdiem, kādi attiecības sagandē. Ja tādas attiecības ir bijušas, tad ir ļoti grūti pēc tam, kad tās kaut kādu iemeslu dēļ ir noslēgušās.

jozefs  Arī taisnība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu