Kā panākt, lai vīrietis iesaistās nopietnās attiecībās arī pēc 50-mit?

Vīrieši viegli aizraujas – tāda ir viņu būtība. Bet ko darīt, lai viņš ir kā traks pēc tevis arī vēl ilgi pēc iepazīšanās? Jautājums nebija aktuāls līdz 45-iem, bet tagad pat nezinu... Palasot PA komentārus, tāda sajūta, ka sieviete jau mirusi pēc 40-mit... Nu jau pāri 50-mit... vai tiešām atliek tikai saldsērīgie seriāli un zeķu adīšana... varbūt varat padalīties savā pieredzē...

neko  Bet ja nopietnāk; nopietnas attiecības jaunībā - tie ir kopēji bērni, kopējas rūpes par viņiem utt., tad kas ir nopietnas attiecības pēc 50? Man gan vēl nav 50, bet nespēju iedomāties kādu tādu atbildību un pienākumus sieviete varētu par mani uzņemties (nu ja vadās no pieņēmuma, ka nopietnas attiecības, tie ir pienākumi un atbildība). Var izvedot patstāvīgas attiecības, bet vai nopietnas pēc šādiem kritērijiem?

rudensroze2  Grrib vai negrib iesaistīties- tas nu atkarīgs no konkrētā cilvēka un viņa uzstādījumiem, ko un kā vēlas.Un paldies tiem oho.lv veterāniem, kas vismaz skaidri gaiši formulējuši savos mērķus un diviem vārdiem - seksam un izklaidei.Lai jau viņiem veicas.Laikam jāsaka paldies liktenim, bet neesmu šo fenomenu, ka vīrieši pēc 50 nevēlas nopietnas attiecības, izbaudījusi uz savas ādas. Ir tādi, kas tiešām vēlas tuvu cilvēku sev blakus visiem dzīves gadījumiem.Tikai par nožēlu jāsaka, te nav runa par vīriešiem no oho.lv

dzzekiss  1.Ar zagtām bildēm nekā.
2.80 gados meklēt 50 gadīgu ir nožēlojami.
3. Pīpējošas vairs nekotējas.
4.4 bērni. Tie droši vien domāti mazmazbērni. Ja bieži ciemos nebrauks, varbūt.
Tavā gadījumā vienīgais pluss pensija 2000.

uusins  Nu, nezinu, vai tā ir. Kamēr biju meklējumos, pārliecinājos, ka Sievietēm vējš galvā svilpo :) Gribas izklaidi, bet neko vairāk. Iespējams, ka nebijām īstie. Kad uzrodas īstais/ā, viss notiek vienkārši un pats no sevis. Bet, lai noturētu interesi, jāsaspringst abiem. Šeit viens nav karotājs.
Un vispār - Sievietes nav tik dumjas, kā bieži vien izliekas! :D Un iedarbina izdomu, kad tas ir nepieciešams ;)

dzzekiss  ""Tikai par nožēlu jāsaka, te nav runa par vīriešiem no oho.lv"" rudensroze.
Pašas bļaujat, ka OHO tikai izklaidei un tad brīnaties, ka neviens neprec.

edding  18:50
varbūt viņa meklē precinieku meitai.

Gunitaa  Ja nemaldos, tad Tu nesen 1 savā tēmā teici, ka profilā nav tavas bildes. Tādā gadījumā vari pateikt, kāds "rezons" ir likt svešas bildes, turklāt vēl bez galvas ????

Deisa  Ko tur vairs panākt? Ja onkuls līdz 50 nodzīvojis un tā arī nav viņam iemesls kristalizējies, kāpēc attiecības gribēt, tad arī panākt tur neko nevar. Tādi apdomīgi ļaudis varbūt domā uz priekšu - ģimenē bērni izaug, vēlāk esi viens, gribēsies kompāniju vecumā, kad rociņa trīc un ir kāds saprotošs līdzās, kas pietur, palīdz utml. Bet, ja dzīvo intraverts, kam ir komfortabli arī divvientulībā ar virtuālo pasauli, vientulība nebiedē, nu kam viņam to bābieti vajag? Tip, par ko uzņemties papildus rūpes? Napig?

Gunitaa  Pumpinja, ļoti liela saistība pie tam! Jo vīrieši, kas Tev raksta, noturot bildes par Tavām, ir pavikušies uz tādu "Rubensa sievietes" augumu kā tajās bildēs, bet tad Tu atsūti savu, kurā manāmi atšķiries vai arī aizej uz randiņu un viņi ierauga, ka esi mānījusies, pazūd apetīte uz jebkādām attiecībām ar Tevi un nevienu Tu nepiespiedīsi - padomā ar galvu!
P.s. diemžēl, arī vīrieši liek svešas bildes profilā un domā, ka tālu tiks ar tādu šmaukšanos....

lietuviete1  Ja cilvēks draudzējas ar galvu, tad attiecības ir svarīgas jebkurā vecumā. "Nomirt" un neko negribēt var arī 30 gadīgie.

Anxunamuna  ....un , kas tev par problēmām , ka jautā ? Laikam nevienu savā dzīvē ilgāk, par nedēļu neesi noturējusi ?

jadore  Nekā. Katrs pieaudzis cilvēks izvēlas pats kā grib dzīvot un tā arī dzīvo. Ar viltu vai varu kādu iemānīt savā dzīvē ir galīgi garām. Ir arī citas izklaides, ne tikai zeķu adīšana un seriāli, turklāt var sevi labi realizēt arī darbā.

Vanesa15  Nekas nav jāpanāk un nekas ar varu nav jāpiesien.
Būs īstais cilvēks, viss notiks. Jebkurš ir gatavs nopietnām attiecībām neatkarigi no vecuma, ja vien satiek savu īsto.

laukroze  kāpēc nevēlas???... tie kas vēlas jau sen "pie vietas".. tie, kas vēl brīvi as palieliem putniem...un man jau šķiet, ka LV statiska nemelo attiecībā uz lielo sieviešu pārsvaru, īpaši jau nu šajā vecuma grupā..lai veicas, ja pati ļoooti ticēsi tam, ka atradīsi, iespējams ar izdosies satikt to savējo, arī pēc 50smi..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu