Svētīgs laiks! Trešā Advente!

Vai Tev izdodas paleeninaat ikdienas ritmisko skrējienu- gan prātā, gan sirdī, gan emocijās, kā arī lietderīgajā rosībā? Vai pabūt kādu laiku tuksnesī lai ieklausītos un sadzirdētu sevi, samierinātos ar sevi? Ir grūts uzdevums, ja godīgi!!

Anxunamuna  Svece .... palasi un pastudē Bībeli un tad Tev būs vismaz minimāla nojausma , kāds ir Dievs , Svētais Gars un Jēzus Kristus .

Luusila  Anxunamuna, tieši pēc tam, kad es palasīju un pastudēju bībeli, mani sagrāba šausmas par tur aprakstītā dieva asinskārību un drausmīgo netaisnību...:(
Un ne jau velti arī mūsu zemīt

Luusila  Un ne jau velti arī mūsu zemītē kristīgo ticību ieviesa ar zobenu un asins jūru.

Luusila  Tieši tā,- realitāte, jurk. Bet plebejiem savukārt pabāž zem deguna baušļus, iz kuriem viens skan, ka tev nebūs nokaut.

Luusila  Nu redzi, jurk,- ja jau šis pats izšķirs, tad tak skaidrs, ka izšķirs sev par labu. Kur šinī lietas izklāstā paliek taisnīgums (lūkojas pagultē un zem skapja)?

Anxunamuna  Luusila , lopiņ ....nu nefantazē ar savu dzīvnieka EGO, par garīgām lietām , nu nav tev sajēgas šai lauciņā .
Ļaunums , un tavs lielais EGO , lauztin laužas uz āru .

Luusila  Kā saucas tā īpatnēji dvesmojošā substance, ko izdala Anxunamuna?

Kristine_78  Tāda sajūta ka apstājies laiks ar šo jautājumu.

Svece  18.01 to sauc par ticību . Esiet kā mazi bērni - ticiet , jo pie pilna prāta saprast kāpēc jāfano par žīdu dievu Jehovu un bībeli nav iespējams. Kā savādāk Anxunamuna varētu zināt kas ir Dievs , Kristu un

psychobitch  šitam galdiņam vairāk neliet! par kādu Dieva zaimošanu pārvēršas šie svētki...:(

Anxunamuna  Luusila ...... kaķa lāsti , debesīs nekāpj ........ ej , un velc bluķi , vai ķer peles , tas tev labi piestāv , es uzpīpēšu cigarellu un baudīšu jauku , un smaržīgu rumu , pie sava kamīna .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu