Vai sieviete var uzvesties dīvaini,ja vīrietis viņai patīk?

Vai sieviete var uzvesties dīvaini,ja vīrietis viņai patīk?Vīrieši ir tiešāki un atklātaki un uzreiz izsaka sievietei savu simpātiju.Bet sievietes var uzvesties dīvaini.Izrādīt pat nepatiku,bet beigu beigās izrādās ka tas vīrietis viņai tomēr patīk.:)Tad kā lai saprot-patīk vai nepatīk?Ja tā sieviete savādāk neprot piesaistīt uzmanību?

jurks  teemaa labi izskaneeja par taas lietoshanas noteikumiem! vareetu iestraadaat dizainiski un pat vareetu buut modiigi uz teerpa iestraadaat kaut kaadus darbiibu rosinoshus uzsaukumus, vai arii kaa uz kartona kasteem ar trauslu saturu! izskataas ka mees jau esam zaudeejushi speeju to nolasiit no cilveeka uzvediibas un iztureeshanaas, bet var buut tas ir saistiits ar lielu daudzumu maldinoshu signaalu! liidziigi kaa ar to ganinju, kursh sauca paliigaa jokodamies, bet iistajaa briidii neviens vairs nepieveersa uzmaniibu!

mellene_x  zinot, ka VĪRIETIS mājienus un caur puķītēm nesaprot, IR JĀRUNĀ TIEŠI...jāparāda TIEŠI utt.utt.utt.

Closing_Time  bumpastik, nu visādi jau var būt. Bet nu jācer, jātic labajam, tā sacīt :))

psychobitch  dažreiz man šķiet, ka vīrieši ir bez smadzeņu radījumi... it sevišķi, ja uzdod jautājumu, ko man tagad darīt? ja pipucis priekšā nepasaka, tad neko nezin...

Esari  Bumpač- neko nevaig darīt, aš nepievēs uzmanību katrai lapsai- gaidi, pagaigi, lidz pienāks un ar karotīti visu mutītē salies... Tieši tāpat kā te uz to uzprasies!

uusins  Atvaino, Geisha!...
Tā nebiju domājis. Es jautājumā izlasīju, ka jautājums ir par vīriešiem. Mana pieredze rāda, ka, ja Sievietei Vīrietis ir interesants, to var pamanīt arī neredzīgais. Un nav nepieciešami nekādi īpaši izgājieni. Jā, viņas rīcība izmainās. Un, ja Sievietei ir nepatika, tad gan tā ir izteikta. Bet tā ir tikai mana pieredze un ne vienam nav jāizdara kādi secinājumi.
Bet viena daļa "vīriešu", kā spēlējās smilšu kastītē, tā, labāk, lai turpina to darīt. Miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts! :)

solimarja  Esmu padumjā laika sieviete un patīk, kad vīrietis izrāda, ka patīku. Tad man nav jāizturas dīvaini, varu tikai priecāties.

miers2  ja viņa iečurā tev kurpēs, tad tu viņai patīc

av2  gudra sieviete ..uzaicinaas uz maajaam paliidzeet lustru pielikt. Pa iistam lustru....un tad jau redzees, kas un kaa. Jo, napig taads viirietis, kas .....nemaak lustru pielikt, a?
Man ssitaa vienreiz ieradass apakssejaa staava kaiminniene, ar draudzeni vel...4ros no riita. Vajagot lampinnu samainiit ;)) Nu samainiiju ar. Lampinnu.
Nu labi, nopietnaak, tik tiessaam ir dziives gudras sievietes, un ir....:(

bratka  ŠI situācija ir no pasakas par vectētiņu un lapsu, kura izlikās par beigtu, apēda viņa saķertās zivis un paņēma vagu.

Geisha  Oi, meitenes ir piedāvājums.
Ja vīrietis ir nekāds (stumjams, bīdāms, ucināms un citādi čubināms un visu viņam vajag pienest ar karotīti līdz mutītei), jeb bezrefleksu radījums tad viņam ta arī vajag pierē ietetovēt DĀRZENIS, lai citas mierīgi iet garam un savu laiku un enerģiju netērē. Punkts.

labaa1980  Vispār jau vīriešiem dīvaina uzvedība ir novērojama biežāk kā sievietēm. Tikai atšķiras izpildījums.

AivarsN  Nevajag aizmirst,ka esam no dažādām planētām. Kas vienam šķiet normāli,otram varbūt neadekvāti. Galvenais,lai mērķis ir sasniegts.

Deisa  Ja sieviete audzināta tā, ka meitenes ar simpātijām nekad iniciatīvu neizrāda, tad kā lai viņa sev uzmanību pievērš, ja tas puisiets iepaticies? Tikai kā uzvedoties dīvaini. Tāpēc dārgie tētuki, piedalieties arī Jūs meitu audzināšanā un pastāstiet kā Jūsuprāt sievietei jāuzvedas, ja čalis iepaticies, lai meita kādreiz dienās nekļūtu par šādas tēmas galveno varoni ar savu neadekvāto uzvedību. :)

psychobitch  kā dīvaini, gaidīšanas pozīcija, ļaujot rīkoties vīrietim jau šķiet dīvaina, kad pieradināti pie aktīvām sievietēm... man piem. jau četrus gadus viens vīrietis gatavojās uzrunāt, kas arī mani simpatizē, bet tālāk par "neko darīšanu lietas labā" netiek un es arī neko nedaru, ja jau viņam neko nevajag...

jozefs  Nevar

Eterisksvaldzinajums  jūtas sievietes uzvedību var izmainīt pa 180 grādiem

_Biezaa_oome  Jaa, var pat pasveicinaat! Es nekad nesveicinu tramvaju vadiitaajus, kuri man nepatiik.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu