kā lai atrod un vai vispār ir,šajā bezgalīgajā recepšu plūsmā

tā viena īstā, zelta vērtā, kas varētu nostrādāt?? Iztēlojos līdzībās- vai nav tā, ka mēs, visām varītēm, mēģinam izvārīt zupu no cirvja kāta ( tā, kā tajā pasakā ) bet gribam to dabūt gatavu to bez piedevām, kas nu tur bija tai stāstā?? Un kas tad tās piedevas tādas varētu būt??, pārnestā nozīmē.

Esari  Kur problēma, izkrati burciņas saturu verdošā ūdenī, pavāri piecas minūtes.....viens, divi un - zupa gatava! :D

neko  Cilvēki ir pārāk dažādi, lai varētu izstrādāt ta jebkādas, patiešām strādājošas receptes, tā reāli darbojas tikai un vienīgi "individuāla pieeja". Katram cirvja kātam sava garša un attiecīgi savas garšvielas.

MrJones  Piekriitu, ka atkariigs no smalkaakaam mateerijaam....,bet ne taadaa zinjaa, ka Luudzoties,,.Luudzoties!! Nedomaaju, ka vispaar atkariigs no Kristietiibas vai kaadaam citaam religijaam....vnk., ..iesaakumaa var raidiit domu. Nu....tu aptuveni zini, ko gribi...tad meegjini taalaak konkretizeet,..kristalizeet....fokuseeties....un sekot ziimeem...varbuut pat sapnii....galvenais,...paraadoties IISTAJAM notikumam pie apvaarshnja, NEPALAID VINJU GARAAM!!

av2  " Lele " vispaar ir vispaar ir viena .....forssa / gudra sieviete.
Jo, nu kaa var buut kautkaadas universsalaas receptes, kas dereetu "visiem". Un ja buutu, nebuutu tak intresanti, a? Zini , cik uzvara ir "garssiiga", ja ir jaapaciinaas :)

Geisha  Jurīt, šeit lielākā daļa meklē miesas kārības. Tas, ka meklē nez nu kādus dvēseļu ganus ir tikai migla agrā rītā. Aiz tās dvēseles tāpat ir tā mīlas priekus karojošā miesa. Pašam jau arī laikam ir tulznas rociņās iemetušās raustot tos debesu zvanus?

Vanesa15  Kaut kur ir. Meklē.

Deisa  Ne velti ir teiciens - choice is the devil. Un šis velniņš sēž katrā no mums un dzied katram savu dziesmiņu. Ādams un Ieva kļuva par šīs zemītes iedzīvotājiem tāpēc, ka atklāja priekš sevis izvēles. Tā kā vienotas receptes nav un nebūs. Daudzās un dažādās izvēles, ko izdarām, vienmēr mums liks šaubīties starp labs vai slikts (man, tev, viņam, viņai). Ideālā zupa būs izvārīta tikai tad, kad vairs nedomāsi - tā ir laba vai slikta, bet zināsi - Tā ir Īstā!!! Un tikai Tev, jo nevienam citam nederēs tieši tas pats.

limonija  Jo mazāk klausās uz visādiem padomdevējiem, jo labāk izdodas;)

Anxunamuna  Es vārot zupu kārtīgi pievienoju Indijas garšvielas un lauru lapas un zupčiks ir pa pirmo .

jozefs  Nu, ļoti samocīts teksts.

_Biezaa_oome  Katram cirvim - savs kaats! Meklee sev atbilstoshu un negraapsties, kur nevaik.

indima  Ja prasīt kādam padomu,tad tikai savai sirdij... tā zina ,kur zelta vērtības apraktas...bet šis nejaukais prāts,tas vienmēr cenšas visu izjaukt,der tajā ieklausīties ,bet darīt pa savam...tātad sekot savai sirdij...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu