Atklāti par putniem galvā...

Ja vīrietim patīk sieviete, kādi būtu tie putni galvā ar kuriem jums nākas cīnīties līdz brīdim, kad izlemjat rīkoties un uzrunāt? Vai tomēr gaidiet iniciatīvu no sievietes puses? Kautrīgums šoreiz netiek izskatīts...

Chris1986  Sievietei jābūt vispirmāmkārtām maigai un sirsnīgai. Kam vajadzīgs feldfēbelis brunčos, kas uz tevi bargi lūr caur pieri?

uusins  Par putniem neko nezinu. Manējā galvā dzīvo dēmoni. Miermīlīgi, līdz zināmam brīdim. Dažreiz... :D
Kad sieviete iepatikās, viņu uzrunāju. Zaudēt man nebija ko. Bet varēju tikai iegūt :)

krauklis99  Mani putni. Kā gribu, tā baroju

_Biezaa_oome  Mana piere, kaa gribu, taa luuru.

Neesmu_Alise  Domā par putnu un ligzdu izmēriem. (vai ērgli var iebāzt bezdelīgas ligzdā, piemēram)

riks086  -> 14:04 "man ir tik caururbjošs skatiens, kad dažreiz pat spogulī pati no sevis nobīstos"
Nu tad jau niks arī atbilstošs, viss saskan. Esi pilnīgā harmonijā ar sevi :))))))))))

bratka  Tāda galvā ar putniem draudzējas zāģuskaidas.

Maarka_Tvans  Ja traucē putni, tad tas ir štrunts.Bet lapsenes un iršus ir grūtāk izdzīt no dobumiem..;)

marselis  kas dalas man gar svesiem putniem,
ja pietiek savejo ar ko cinities!

adamsone  Paskatoties uz dažiem, iedarbojas ne putni, bet pašsaglabāšanās instinkts./Nekā personiska, kā vienmēr/:D

solimarja  Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! Laid putnus valā un rīkojies!

av2  Sievietes tomeer parasti neatsaka , ja esi izpratis mazliet, kaa..piebraukt pareizi konkreetajai daamai. Bet nummur viens ir...to dairit ar ciennu, ar miillumu, ar..paarsteigumu, kaadu...veidu, kaa ieintreseet vinnu, lai uzreiz..nepasuuta . Ja nu vieniigi baigi esi traapiijis ...out of ur league. Tas ir, jaasparot, ko vari "pacelt", ko nee.
Kas var trauceet buut atklaatam , un pareizam sitot kanti? Nu...ieprieksseejaa negatiivaa pieredze jau noteikti netrauceetu,jo no taas tikai maacies, izgliitojies, taa teikt.. Trauceet vareetu kas ..praktisks, es domaaju. Piemeeram, ja esi bezdarbnieks, nav transporta utt. Jo viiriessi tomeer baigi slikti juutaas, ja...ar financeem nav viss ok. Tas nenoziimee, ka jaabuut miljonaaram, bet ir jaabuut stabilitaatei , vismaz ssitajaa jomaa ir jaabuut briiviibai. Tad var domaat par sievieteem vispaar.Jo vinnas ir....lukss, savaa zinnaa..muusu dziivee.

jurks  putni galvaa! mees esam atbildiigi par tiem, kurus esam pieradinaajushi!! taatad mums ir pienaakums ruupeeties par to, lai tie buutu paeedushi un lai nekljuust par vienu no bariibas kjeedes posmiem!! taatad, putnu labturiibas noteikumi prasa treknus tarakaanus nobarotus ar veseliigu bariibu!! tas noziimee, ka svariiga loma ir pirmsaakumiem, jo viss lielais sastaav no vismazaakaa!!

NL_O  Ja sievietei patīk vīrietis, kuram (kā viņai šķiet) galvā ir putni, tad; vispirmām kārtām; jānoskaidro putnu suga: lakstīgalas - viens risinājums; kraukļi - cits; nu a ja zvirbuļi - izlasi Stīvena Kinga ´The dark half´ un ņem kājas pār pleciem.

makinlijs72  ir viens liels trekns putns-iepriekšēja negatīva pieredze,kas ķērc,ka atkal nekas tur man nav lemts.

Raganinja22  Bet ja Maniem putniem pievienojas arí otrá cilvécina putni un sákas gáganu kari?Sákas nesapratne,un par kompromisu izrádás,ka otra puse nemaz nedomá,jo savi putni vienmér kérc skalák!!!

alvis25  Emancipātija un bailes nokļūt cietumā par uzmākšanos .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu