Kā domājat jūs?

Nupat internetā izlasīju raksta virsrakstu: OTRĀ MĪLESTĪBA VIENMĒR IR STIPRĀKA PAR PIRMO.
Nezinu vai piekrist vai nē. Esmu mīlējusi vienu reizi .. Nezinu vai tiešām tā ir. Kā domājat Jūs? Kāda ir jūsu pieredze?

riks086  Sievietei Tavos gados jau nu sen bija jābūt pašai savam viedoklim un jāmāca nepieredzējusī jaunatne, nevis jāapcer "plaša patēriņa" atziņas.... :) Es arī, līdzīgi neko 23:19, uzskatu, ka numerācijai nav nozīmes.... vienkārši, dzīvē reti kuram sanāk vairāk par 2-3 reizēm, tāpēc publikācijās neko neraksta, teiksim, par reizi Nr.5 :)))))
P.S. ...lasot temata virsrakstu, nodomāju, ka zinu, kurš ir autors, bet re - kādreiz ir itin patīkami kļūdīties... :)))))))))))))

bumpastiks  Es tam nepiekrītu.Tas katram ir individuāli.Kādam viena stipra un kādam liekas,ka visas 10 stipras.Jo kad pret to iepriekšējo jūtu vairs nav,tad liekas ka nākošā ir stiprāka.

Viliendi  Pēdējais laiks izmēģināt otro!:)

Closing_Time  Pa īstam mīlēt var vienreiz, citas reizes ir pusfabrikāti.

gertrude  es teiktu, ka visstiprākā ir pēdējā mīlestība. otrā bija studiju gados, ja tā padomā, tad tiešām nē.

111zaagis111  Piekrītu gertrudei - pēdēja visstiprākā - tāpēc ka visjaunākā :) . Pārējais vēsture ko atceries ar ............. kā nu kuram atmiņas par kuru periodu.

limonija  Vai tiešām vēl kāds šaubās par to, ka internets panes visu - totāla misene, kur zeltu var atrast, ja ļoti paveicas...Visas tās "spožās atziņas" jālaiž caur pelēkajām šūniņām un pamatīgi jāizfiltrē.

Discreta  Es nezinu, kā lai to stiprumu izmēra...hmmm...Ja jāmēra pēc zaudējuma sāpēm, tad spēcīgākā bija trešā. Tad sanāk, ka ar katru reizi iemācos mīlēt jo spēcīgāk.

uusins  Tajā rakstā autors ir "spiedis" uz otrajām mīlestībām. Lai vismaz kāds pamana viņa "garadarbu" :)

alvis25  Mīlestības ir dažādas . Uz sievieti , uz vecākiem , uz dzimteni u.t.t. Ja ir runa tikai par otru pusīti tad var gadīties ka ir dzimumdziņa , lielā mīla . Te vajadzētu konkrētāk .

Chris1986  Nē, nu, mīlestības jūtas pamatā ir no vienas un tās pašas grupas - gan uz māti, gan dzimteni, gan sievieti. Dzimumdziņa jeb gribulis ir pavisam kkas cits un tam maz sakara, vai mīl vai nemīl trāžamo objektu. Nu, vismaz vīriešiem tā ir. Par sievietēm nevaru zināt

NL_O  Ja Tava mīlestība Tev patiesi šķiet viena vienīgā iespējamā, tad, visticamāk, Tev ir bijusi tā nelaime piedzīvot, ka Tavs vienīgais mīļotais ir negaidīti un pāragri miris, un Tev vēl ir saglabājušās ilūzijas par nekadnepārejošo 1. mīlestību. Griezies pie psihologa.

Ja tev nekad nekādas mīlestības vispār nav bijis, tad apmeklē psihiatru (kaut gan - diez vai līdzēs).

Geisha  Man lielā mīla bija tomēr ar 1. vīru. Uh, kā sirds dauzījās kad viņu gaidīju, pa mākoņiem vien staigāju. Bet viss kādreiz beidzas. 2. laulībā vienkārši bija ērti, droši. Bet arī tas kādreiz beidzas.

Bet varbūt viss vēl priekšā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu