"Es Tevi mīlu!"Vai piešķirat šiem vārdiem īpašu nozīmi?

Var teikt"Es Tevi mīlu!"nemaz pat nemīlot,bet vnk kādu citu apsvērumu pēc.Vīrietis tos vārdus varētu izmantot lai sievieti ātrāk dabūtu gultā.Sieviete lai arī gūtu kādu labumu no vīrieša.Ir kas mētājās ar to"mīlu"pa labi un pa kreisi.Vai varat to pateikt arī bez nozīmes?Vai tomēr to pasakat tikai tad,ja tiešām mīlat?

gertrude  jā, šiem vārdiem piešķiram īpašu nozīmi un nemētājamies pa labi un kreisi. un?

Saules_sprogas  Jā, tie ir ļoti īpaši vārdi...ļoti īpašam cilvēkam...no sirds uz sirdi...

111zaagis111  Ja tu domā tos - " Mēs mīlam savus bērnus,draugus,radus" tad es no šī saraksta neko tādu nesaki. Ja par SIEVIETI- tad tiešām tādus vārdus apkārt nemētāju. Lai dabūtu ātrāk gultā- 10 min ātrāk , vēlāk -kāda starpība.

Discreta  Saku ļoti reti. Kaut kā pār lūpām grūti nàk.

neko  Tā piebildei ;man arī prātā nenāktu ko tādu teikt radiem vai draugiem. Ar draugiem draudzējas, nevis viņus mīl.

patia  Vārdi var būt tukši.Tas jāredz un jājūt.

Anxunamuna  Mīlestību , es domāju , vislabāk izrādīt ar darbiem un rūpēm , nekā ... lieki muti dzesēt .

jurks  jaa! kaut ko taadu var sagaidiit no cilveeka, kursh ir paarpilns ar miilestiibu! un pa visaam viiliiteem taa spraucas un shljakstaas uz visaam puseem!! ir rakstiits- kas ir miilestiiba! skatiit: Paavila 1. veestule Korintieshiem 13. nodalja! Jaunaa Deriiba!

Madaraa  Es laikam esmu naiva... Vārdi "es Tevi mīlu" vel nenozīmē juridiskas saistības, laulības, ģimeni utt.... Tie atklāj otra cilvēka jūtas..un tikai!! Kāpēc ir jātaupa sevi kaut kam (nezin kam)un sevi jāšausta par to, ka uzdrīksties šos vārdus otram patiek? Cits jautājums ir par uzticēšanos, meliem un manipulāciju. Ir grūti atšķirt vai izrādītās emocijas un jūtas ir patiesas vai nē. Tur var palīdzēt tikai paša veselais saprāts, pieredze un privātdetektīvs...

rudensroze2  Piekrītu tiem, kas balso par mīlestības izpausmēm darbos, bet tomēr šie vārdi ir maģiski , un domāju, ka vairums sieviešu tomēr tos gaida no vīrieša.Sievietes tomēr mīl ar ausīm.Atšķirt melus no patiesības ir katra paša ziņā.Nav jau mazums tādu, kas ir tendēti uz pašapmānu, un vēlamo pieņem par esošo

HOUSE  Vienreiz jau var pateikt, lai sirmā vecumā nav jāklausās pārmetumi, ka netika informēta. Drīzāk jau attieksme un ķīmija to apliecina biežāk. Vēl var piebilst, ka ja kas mainīsies, tas tiks pateikts!:)

neko  Madaraa:
"Es laikam esmu naiva... Vārdi "es Tevi mīlu" vel nenozīmē juridiskas saistības"
Nenozīmē gan- tas nozīme ko mazliet nopietnāku par juridisku līgumu, ko var izbeigt jebkurā brīdī, kad tas vairs nepatīk vai sagādā neērtības.
"Kāpēc ir jātaupa sevi kaut kam (nezin kam)un sevi jāšausta par to, ka uzdrīksties šos vārdus otram pateikt?"
Tak nav jau runa par taupīšanos, bet par segumu šiem vadiem. Tā nav frāze saka jebkurai simpātiskai būtnei komplimentu ietvaros.

NARINJA  Skatoties, kur un kas, kādā situācijā vai vietā un laikā to saka. Es šiem vārdiem esmu piešķiru lielu nozīmi. kaitina ģimenes, kuras pie katras durvju virināšanas ar šiem vārdiem ko pavada vai sagaida.
Apsmaidījos par Alisītes komentu, nu tā kura it kā nav tā un cep kotletes:D...nu par to sevis mīlēšanu vispirms, hi...tāpēc jau liela daļa sevis mīlētāju ir šeit.:D
Man domāt, ka tieši tie, kuri saņem mīlestību pāri malām, var otram to atdot,WOTT!!

leon1  Normāls vai nenormāls - bet tie ir tikai vārdi un ne kas vairāk... visu izsaka attieksme un rīcība... Un starpcitu, kā reiz sens ģenerālis teica, lai sasniegtu savu mērķi ir labi jebkuri līdzekļi - arī meli...!:)

av2  Jaa. Jo ssie ir nopitni vaardi, ar atbildiibu " par bazaaru"

Eterisksvaldzinajums  man tas šķistu smieklīgi un aizdomīgi, vārdiem vairs neticu...

uusins  Nu, jau ilgāku laiku, es īpašu nozīmi piešķiru pseidonīmam "bumpastiks". Jo man šķiet, ka ir vienkārši nereāli, ka viens indivīds ir tik neatkārtojami talantīgs jautājumu radīšanā. Es esmu pārliecināts, ka zem šī kodētā nosaukuma darbojas VISMAZ 1 palāta pilnā sastāvā! Vieglākajā diagnozes versijā
:)

lienite101  Tas nav jāsaka, bet jājūt. Ja jūti, ka mīl, tad vārdi to tikai apstiprina. Bet ja šīs sajūtas nav, tad var to teikt kaut 3x dienā... tam nav nekāda nozīme.

Paula6  Mūsdienās vārdus "mīlestība un tevi mīlu" nākas dzirdēt ļoti bieži...tad uzmanīgi paskatos uz šo cilvēku, jo šos vārdus ar tā patieso nozīmi saka ļoti reti un tikai īpašiem cilvēkiem. Ja tos pasaka nedomājot, tad tas ir tukšs cilvēks, kuram nopietnas jūtas ir svešas un vārdiem nav ticības. Mīlestības jūtas ir ļoti spēcīgas un tās nav kaisle, iekāre, simpātijas vai pieķeršanās, kas pēc laika var pāriet..mīlestība paliek uz visu mūžu.

NARINJA  Ūsiņ!, es labuprāt kādu komentu" iemestu" kādā no Jūsu izvirzītām tēmām, bet laikam tāds lūrētājs un muldētājs pirmās palātas spraugās vien esat:DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu