Kas Tev dzīvē traucēja kļūt veiksmīgam un bagātam?

Kas Tev dzīvē traucēja kļūt veiksmīgam un bagātam?Protams,visi apgalvos,ka pats vien esi savas laimes kalējs. Bet tomēr.... Vai vienmēr tā ir?

uusins  Esmu gana veiksmīgs, lai spļautu akā, no kuras pats vien dzeru :)
Bagāts? Ko Tu ar to domā? čupu naudas un lērumu īpašumu? Nezinu nevienu, kuru tajā visā apglabātu :)
Man ir lieliski bērni, kolosāla sieva, forši brālis un māsas un veseli visi mūsu bērni - kas var būt vēl svarīgāks? (hug) :)

andrisz  Par sevi varu teikt, ka neesmu bagāts tāpēc, ka psihe nevelk, vienkārši trūkst enerģētikas, ātrums. Ir daudzi faktori, kā dēļ cilvēki nerealizē savu potenciālu - mentoringa trūkums, laba piemēra un padoma trūkums, sociālie apstākļi (milzīga nozīme ir tam, ja ir pieejamas labas grāmatas un žurnāli, kaut vai pirātiski), utt. Un tomēr, kad skatos atpakaļ, tad redzu, ka man manas neveiksmes ir noteicies tieši tas, ka prāts nav strādājis tik ātri, attapīgi, enerģētiski. Cenšos jau kaut ko mainīt, bet - sazin, vai izdosies.

Chris1986  Bagātība nekādā ziņā nav cilvēka laimes mērs. Tas ir tāds kā hobijs. Cits kačā muskuļus, cits naudu. Es negribētu, ka man būtu maz brīva laika un visu laiku vajātu apsēsta ideja, ka vajag vairāk un vairāk naudas. Kāda tur laime? Tiešām nesaprotu. Kur viņš to naudu tērēs, ja nav laika godīgi galvu pat pacelt dēļ savas atkarības. Un ka viņam statusa pēc jāapprec kāda modele, kas ar viņu ir kopā tikai dēļ naudas? Visa dzīve kkāda tēlošana

AivarsN  Katram ir kāds darbs vai nodarbošanās,kas ļoti patīk un līdz ar to dara laimīgu. Un nav svarīgi,cik ar šo darbu var nopelnīt naudu. Bet ja ar to var sagādāt prieku arī citiem,tad prieks un gandarījums ir dubultīgs. Tiesa gan,ne katram tiek tā laime šādu darbu atrast.

Kristine_78  Nezinu, es no dzīves neko nesaprotu

likky666  Par veiksmi es nesūdzos. Katru dienu esmu pateicīga par to, ka man ir paveicies būt tur, kur esmu, darīt to, ko daru un būt ar tiem cilvēkiem, kas man ir. Protams, nekas nav no zila gaisa kritis, es eju, daru, komunicēju... Daudz ka ir atkarīgs no tā, ko cilvēks uzskata par veiksmi - katram ir savādāka izpratne.
Bagātības? Ja runā par materiālo, tad es neesmu bagātā ģimenē dzimusi, tāpēc pati pelnu savas bagātības. Vel nav, bet būs. Viss ir tapšanas stadijā - dzīve tik ir sākusies.

kuks10  jāpiekrīt HAUSE rakstītam,bet vēl viens ir nebūt sliņķim +neieciklēties vienā siltā krēslā, un visu mūžu tur palikt + urbinot degunu..DDDD

bumpastiks  Ne jau bagātībā ir tā laime.Domāju bagātie un ārēji veiksmīgie arī raud.

etc  Bagātība nav laime. Tas tiesa. Tomēr pietiekami daudz naudas ir labāk nekā hronisks tās trūkums. Tad var gan labu māju nopirkt, gan labu auto, gan aizbraukt ceļojumā. Nevis ķīķerēt uz lēto cenu veikalu plauktiem, kur tobrīd maize, piens un sviests uz atlaidēm. Arī dakteris labprātāk ārstē par naudu, nevis par skaistām acīm.

Paula6  Nekas netraucēja un netraucē, jo vecāki ielikuši labus darba pamatus un ja tas ir, tad ir arī veiksme un laba karjera, tad rodi arī harmoniju savā dzīvē. Lai sieviete kļūtu bagāta, tad viņai ir kaut kas jāupurē..ģimene, mīlestība u.c. to redzēju dzīvē un tāpēc vienā mirklī apstājos un padomāju: kas man ir svarīgāks - ģimene, bērns vai nauda? redzēju ko nauda izdara, ja neprot ar to prātīgi rīkoties un ja tā dēļ upurē svarīgāko sievietes dzīvē. Man svarīgāka bija ģimene un dēls, bet tas netraucēja izveidot ļoti labu karjeru un nopelnīt pietiekami naudas dzīvei. Visa pamatā ir darbs, prāts un spēja smaidīt.

Vaukskis  ..Slinkums, kaa arii veeleesjanas dziivot pa vecam. Neuznjeemiba un gljeevums. Visbeidzot, pieredzes truukums. Reizem gadas citadi, bet tas skaitoties, ka apstiprina likumsakariibu.

Rashela  Bailes un paša novilktās robežas...

Magic happens outside the comfort zone... ✨

av2  ha, ha, slinkums un asv imigraacijas probleemas. Bet uz ssodien es saku, paldies, ka ir taa, kaa ir.

chaachaa  Jautājums pagātnes formā, liekas, jādomā, vairums to, kuriem jāatbild dzīve jau aiz muguras? Vai arī visi tie, kas jau pavecāki, ir totālie neveiksminieki utt? Mjā..... nākas aizdomāties par jautājuma autora motīviem.

Laimes formula ir izskaitļota. Pagooglē, sapratīsi, ka tur neietilpst tikai nauda, veselība, bet vēl daudz citu faktoru. Un tā arīdzan nav pielāgojama visiem. Viens jutīsies laimīgs dzīvojot meža vidū, bez nekā jeb ar to, ko pats var sagādāt (piemēram, Aļaskā daudzi jau tā dzīvojas ntos gadus, bez elektrības utt utt), citam nebūs laimes pat tad, ja atradīsies LV miljonāru topā. Katram sasniegumi un laime, bagātība ir citāda. Viss atkarīgs, cik materiālā pasaulē cilvēks audzis un cik daudz mūsdienu modernā sviesta tam sabarots.

Ja veiksmi un laimi noteiktu apkārtējie, mēs visi būtu nulles. Svarīgi ir tas, kā pats cilvēks jūtas pie tā, kas viņam ir bijis un ir un ko viņš vēlas sagaidīt!

runcs51  ...""veiksmīgs,bagāts""-parastie nodrāztie Rietumu propagandas saukļi....vienkārši dzīvojiet un esiet laimīgi,nevis gaudojiet te pēc kaut kādām pindosu ""vērtībām""....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu