Ja dzīvē neiet, kādus secinājumus izdariet? Vai izdariet?

Piemēram, kāds "uzbrauc", nenovērtē, aizvaino, sakūda citus pret jums, zaudējat darbu... It kā pats vainīgs. Bet vai ir jēga sevi šaustīt? Vai ir jēga teikt - neesmu tik labs cilvēks, neesmu spējīgs, jāapzinās sava vieta... utt. Ja zaudējam darbu, parasti saka - o, nākamais būs labāks. Bet realitātē tā nav, ir jāsāk no nulles, bet ērtāk taču ir sēdēt vienā siltā vietiņā daudzus gadus, kamēr pašam apnīk. Vai uzdodat jautājumu - kāpēc man dzīvē tā neiet? Nonākat pie kādiem secinājumiem?

jurks  iet- neiet!! viss ir relatiivi!! nevar visu laiku iet, vai visu laiku neiet!! ja iet, tad gatavojies, ka var buut arii savaadaak!! bet ja neiet, tad gan var buut ceriigaaka naakotnes viizija, ar nosaciijumu, ja neieshana nav muusu pashu neizdariibas rezultaataa!! viss ir jaauztver kaa dziives skolu, jo buus arii eksaamens!!

jadore  newgame,
Vai tavuprāt pēc 50mit cilvēka attīstība beidzas? Ir arī tādi, kauri pēc 40mit jau sāk rēķināt .... ar tiem vislabāk var manipulēt. Dzīves ilgums arvien pagarinās... Vēl jau kādi gadi 20-30, varbūt pat vairāk dzīvojami, jātur sevi līmenī, nav citu variantu, ja gribi dzīvot pilnvērtīgi...

AivarsN  Ja neveicās, jāmeklē cēloņi. Vai nodarbošanās nav sirdij tuva,vai draugi izmantotāji,vai slinkums pārņēmis. Es savos 55 beidzot atradu iespēju nodarboties ar to, kas ļoti patīk un sagādā prieku.

newgame  Biznesa cilveki jau protams turpina, bet parasta darba daritaji ne.
Nu es pec 50mit stradat netaisos, iesu pensija, stadisu rododendrus, potesu abeles, kaskesos interneta un dzerot viskiti luresu uz Ziemeljuru.

jurks  Ir taads labs teiciens: ja 20 gados speeka nav, tad arii vairs nebuus! Ja 30 gados gudriibas nav, tad vairaak arii nebuus!!

Geisha  Arī bagātie un laimīgie maizi ēd turot to rokās.
Arī tiem it kā laimīgajiem ir savas problēmas. Iespējams, ka vēl lielākas nekā Tev.
Nevienam cilvēkam dzīve nav tikai ar rožlapiņām kaisīta. Ērkšķi arī ir.

psychobitch  nevis neesi piemērota darbam, bet neesi piemērota kolektīvam

neonilla  Šāda tukša muldēšana nekam neder, tas izskatās pēc slimības.Nav cilvēkam kritiskās domāšanas un viss.

av2  ko noziimee iisti taa neiessana? Darba tirgus ir...darba tirgus. Jaaciinaas ar "zobiem un kulakiem" dazzreiz arii. Protams, ir vienmeer visos darbos savs kolektiivs, ar kuru ir jaareekkinaas. Un ir jaareekkinaas, ka katraa kolektiivaa buus kaads kritikkis, stukaccs utt. Taapeec, tev ir jaabuut vislabaakajam tiessi darba jautaajumos, darbos, lai to redzeetu boss. Un to vinnss noveertees, tici man.
Un, pats peedeejais, ja straadaasi kaadam citam, bossam, bagaats nekad nebuusi. Jaa, vareesi samaksaat +/- savus reekkinus, un ssur tur aizbraukt atpuusties, un visss. Ja gribi dziivot labaak...daudz labaak, taisi savu kantori.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu